46642
  • exodus2
    És mit ír ki? Mert vagy 5 másodpercig kell mutatnia hogy nyomj egy gombot ha bootolni akarsz. Ha nem azt írja akkor valami gond van a lemezzel.
  • huncsik
    de eddig mikor máskor felraktam awin7 et és erről bootoltam akkor ment
  • huncsik
    persze mikor bootolna indítja a cd t ki is ír valamit de hiába nyomok entert nem csinál semmit tölti tovább az xp t
  • exodus2
    A meghajtó amúgy olvassa a lemezt? Tehát bebootolsz, és kéri hogy nyomj meg billentyűt? Vagy windowsban megtudod nézni mi van a lemezen?
  • huncsik
    akkor most mi lehet a gond hogy nem bootol?
  • exodus2
    Ezt csak a hozzá nem értők gondolják így.
  • Balazs15
    miért van az hogy a windows7 egy kalap szar?:S és hogy még mindig az xp a nyerö?
  • huncsik
    igen! az a meghajtó van elől amibe a cd van de nem jön be ugy mint máskor!
  • bon
    bios-ba az eszközök boot sorrendjét nézted már?
  • huncsik
    értem!akkor mért nem bootol be? mert eddig mindig bebootolt!
  • sunlight
    Ahhoz kell még, hogy leszedje a drivereket automatikusan, persze ha nem saját magad telepíted.
  • exodus2
    Semmi köze a netnek a telepítéshez. Egyedül aktiválás miatt "szükséges" a net (de akkor is kapsz 30 napot, hogy aktiválhasd), meg az update-k miatt, de telepítéskor úgysincs ezekre szükség még.
  • bon
    Semmi köze az internethez, attól, hogy kábel neted volt eddig még nem volt használható a boot-során.
  • huncsik
    jól van kiírva mert már többször bootolt be róla mert már volt felrakva a win7 de visszaraktam az xpt, de most megint a win7 et akarom de berakom és nem bootol be a ultimate boot cd. nem lehet hogy az internettől?mert eddig állandó cabel netem volt de most dsl állandó csatlakozós van!
  • Apocalipto
    Azzal csináltam anno, és nem volt jó. Win7-en szerintem nem működik.
  • bon
    1. írd ki jól az image-t (bootolhatóra)
    2. állítsd át a boot sorrendet a bios-ba
    3. Legtöbbszőr F12-vel lehet boot menüt is indítani
  • huncsik
    hello!

Windows 7 et szeretném felrakni de nem bootol be a dvd ről ezért ajánlották a utltimate boot cd t amivel sikerült máskor felraknom!,de most hiába rakom be nem bootol be róla! mi leeht a baj? az ultimate boot cd hez állandó internet kapcsolat szükséges?
  • bon
    Nem jók, de lehetnek kivételek, Vista-s driverral meglehet próbálkozni, de az XP-s driver már csak akkor ha nincs jobb.
    Tehát én azt mondom, hogy NEM jók az XP driverek.
  • hungary27
    cső azt szeretném megkérdezni hoyg ami xpn működik driverek jók e win7en?szerintem igen haver nem hisz nekem elösze is kösz
  • bon
    próblád ki, nem néz ki kozkázatosan, a módosítás előtt készítesz egy mentést a registy-ről, vagy csinálsz egy rendszermentést
  • MR ME
    na ha ezt vki kipróbálta írjon majd pár sort h megy e
  • BIZ0906
    Jézusom ez túl egyszerü volt xD THX!
  • bon
    Talán ez segít: link Az biztos, hogy én ez miatt újra nem telepíteném a gépet.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is szarakodik a sata dvd-m ahciben. Amúgy az lenne a lényege hogy HOT-Plug lesz tőle, tehát menet közben ki-be dugdoshatod a vinyókat (persze a rendszert kivéve).
  • billywood
    Nem is izgat a dolog annyira, csak furcsállottam, ennyi :) Köszi a segítséget!
  • Apocalipto
    Sata AHCI-ról tudnál mondani valamit? Be akartam kapcsolni, de a Windows nem indult többet. Újra akartam rakni, de azt se engedte amíg vissza nem raktam IDE-re. El sem jutott addig h bootoljon DVDről mer valami baja volt.
  • bon
    Nálam is így volt az elsődleges merevlemez kapta a legkevesebb pontszámot, de mióta kicseréltem egy SSD-re azóta már a proci és memória egyformán a gyenge pont. De nincs jelentősége ennek a pontozásnak, 1 kezemen megtudom számolni hányszor volt fontos mióta a Vista-ban bevezették (amikor szükség volt rá akkor is Microsoft progi problémázott rajta egy gyenge vga-s gépen)
  • billywood
    Igen, azt tudom, hogy nem átlagol, hanem a leggyengébb pontszám lesz az index. Csak furcsa, hogy pont az kapta a legkevesebbet. Ezen akkor nem tudok segíteni :)
  • bon
    Normális, az élményindex nem átlagol, hanem a leggyengébb pontszámú eszköz értékét írja ki mint végső érték. Amúgy az 5,9 az nem rossz érték.
  • bon
    Vezérlőpult\Hálózati és megosztási központ\adapterbeállítások módosítása jobb gomb az eszközön és átnevezés
  • billywood
    Sziasztok!

Frissen telepített win7(x64, ultimate), futtattam az "élményindex"-et, és meglepetésemre a leggyengébb pontszámot a merevlemez adatátviteli sebessége kapta (5,9). Ez normális, vagy én nem csináltam valamit jól?

Köszi előre is!
  • BIZ0906
    Az ezközkezelőben írja ezt így ki.
  • BIZ0906
    Linksys Wireless-G PCI Adapter #3
    Hogy tudom ezt Linksys Wireless-G PCI Adapter (#3) kivenni vagy átnevezni, hogy ne 3-asnak írja ki? Drivert kerestem jobbat és mikor nem találtam hagytam had tegye fel amit talál updaten és 3asnak írja ki. Ez így gáz :S
  • bon
    Én rapid-ról szedek msotanában, korábabn meg ftp-ről.

Amúgy meg kérem befejezni a nem témába vágó hozzászolásokat!
  • MeoH #25454
    Persze, de a torrent a legegyszerubb. Sok sikert a keresgeleshez.
  • MR ME
    sok sikert hozzá ;)
  • janika1972
    Hülyeség! Máshova is töltenek fel ezerrel dolgokat.
  • MR ME
    "Torrent kizárva!"
    ne várj sok segítséget...
  • MR ME
    F3as samut vegyél, az a gyorsabb és az olcsóbb is
  • janika1972
    Tud valaki segiteni,egy 32 bites windows7 ultimate változatot keresek,de olyant ami müködik is rendesen,nem virusos,és jó rá az aktiválási kód is.Torrent kizárva!