46642
  • Baludec
    Hello!
    Az lenne a problémám hogy a Win 7-em kikapcsolta hardveres gyorsítást, és hogy nem tudom visszakapcsolni ott ahol lehetne mert nem enged rákattintani. (magyarán szürke a gomb) Most csak szoftveres gyorsítást használok, így a legtöbb játék és program jelentősen belassult. Van valami megoldás hogy visszakapcsoljam?
    A Videókarim: ATI X1650 512 mb.
  • KillTheKonzol
    az a baj, hogy feltettem a Partition Magic-ot, de avval a disk managerrel kihasított szelettel ez se tud mit kezdeni, se formázni nem tudom, se összetapasztani más partícióval (merge) egyszerűen azt írja szürke színnel a lenti sávban, hogy unallocated.
    miért nyúltam hozzá :(((
  • janika1972
    Én a VLC-t használom az a legjobb!
  • C0mputers
    oké, megpróbálom, köszi!!
  • bon
    Update-ről letöltőd a nyelvi csomagot feltelepíted és átállítod a nyelvet.
  • C0mputers
    Ultimate verzióm van
  • C0mputers
    Jó, de nem akarok újra telepíteni.
    Utólag kéne magyarra varázsolni.
  • bon
    Enterprise és Ultiamte verziót simán letölthető nyelvi csomaggal, a többi változatott max barkácsolással, ami okozhat problémákat.
  • C0mputers
    utólag van lehetőség magyar nyelvűvé varázsolni a Win7-et ??

használható fordításban persze.

kössz!
  • bon
    Elvileg igen, de előfordulhatnak problémák, fontos adatok mentése azért ajánlott.
  • C0mputers
    Utólag van lehetőség magyar nyelvűvé varázsolni a Win7-et?
    Használható fordításban persze.
    Kössz!
  • KillTheKonzol
    És a disk managerrel széthasitott és még nem drive letterelt hasadványom össze tudom majd tapasztani másik partícióval?

A paragon szoftvere meg nem ingyenes, fel kell érte túrni a netet :(
  • tigerbácsi
    a buszkábel nem volt jól bedugva :-DDDDD

bocs :.-D
  • bon
    Akkor a bios-ban nézzél szét, valószínűleg ütközik valamivel a Jumper-elése.
  • tigerbácsi
    köszi!

2. s ha ott sem látom? :-) ott is csak az új gépnek vannak ott a partíciói.
  • bon
    1. messengerben kell kikpcsolni.
    2. adjál a meghajtónak betűjelet,a lemezkezelőben.
  • tigerbácsi
    sziasztok! megvan az első problémám amire nem jövök rá az új géppel :-)
    (meg a második is :-D )
    1. hogy tudom kikapcsolni, hogy az msn ne induljon el a géppel? mert az indítópultban nincs benne :-(

2. felraktam a régi gép merevlemezt is, de nem látom. érzékelhetően megy, de sehol nem találom.
    (az új az satás, de a régi még a buszkábeles.)

köszy előre is!
  • bon
    Használj inkább más partíció kezelő progit pl. Paragon Particion Manager-t ababn benne van midnne funkció, a beépített paríció kezelő csak korlátozott funkciónalítással rendelkezik
  • KillTheKonzol
    bocs csak szar a billentyűzetem, néha kimaradnak betűk, már elég tropa..

szóval merge vagy valami ilyesmi kéne, úgy, hogy össze tudjam tapasztani drive leter megadása nélkül, már ha lehet...
  • KillTheKonzol
    Szevasztok!
    partíciót akatam nyesni a gyári win7 disk management-el, van egy vinyóm, rajta 3 partíció, egyikből lenyestem, és azt mondja nem tudok drive letert választani neki mert a partíciók száma elérte a maximumot...de iazából nem is ezt akarom vele csinálni, csak összetapasztani egy másik partícióval, de azt meg nem találom hol kell.
    vaami mege opció kéne, vagy hasonló, de nem látok :((
    vagy így, hogy nins drive leter, összetapasztani se tudom? :((
    kösz
    üdv
  • bon
    Nincs összefüggés, szerintem simán későn nyomod a gombot.
  • C0mputers
    sziasztok
    lehet láma kérdés
    de mióta fent van a laptopon a win7, nem tudom behozni a dvd boot menüt
    miért nem jön be egyik function key nyomásra sem az indításkor? :(
  • bon
    Media player soha se kezelte magától a feliratott, így semmi meglepő nincs benne. KMplayer-nél meg a videó leképzezés állítsd át.
  • bcrics
    Hello,Az miért van hoyg a beépített MediaPlayer Nem Kezeli a feliratokat?,,tok szívás..És itt jon a másik probléma, Kmplayert használok Feliratos filmeknél,,csak a kép Marhára pixeles lesz,mintha Win 7 alatt a felbontás Mérete felezodne kb,(nem ennyire durva de látszik a képen hogy miujság van)

Szoval feliratos Filmekre ki mein lejátszot használ?..Illetve miért nem kezeli a MediaPlayer egyáltalán a feliratot?,,
    Felirat MEgjelenítése be van kapcsolva-Mi kell még neki?mikrohullámu suto?
  • exodus2
    Kompatibilitással próbáltad? win7 nem szed le drivert hozzá?
  • masssza
    Van egy genius Speed Wheel Force Feedback kormányom de nem tudom müködtetni Win_7 alatt, driver hivatalos csak XP-ig van az alatt tökéletesen müködik. Tud e valaki megoldást rá? SOS???
  • r4pt0r
    Lehet más is okoz gondot, de nekem meg még pár embernek az volt a megoldás amit írtam, de hát ezért szeretjük a wineket, mert minden gépen mást csinál. :D
  • Lyukasbogrács
    nem tudom mire jó ez az mdnsresponder, de ha felteszem pl. a photoshoppot, felrakja ezt is, szóval mindig leszedem :]
    futtatásba, vagy parancssorba beírod:
    “%PROGRAMFILES%\Bonjour\mDNSResponder.exe” -remove
  • erieskrisz
    Köszi akkor esetleg valami 5let??
  • bon
    Mert a Bonjour DNS Responder Service nevű szolgáltatsát csak bizonyos programok hasznalata esetén települ a gépre.
  • erieskrisz
    Szia köszi de nem oldodot meg a dolog viszontmáshol ezt olvastam
    A megoldás az ismeretlen hálózat problémájára Windows 7 alatt:

Eddig úgy néz ki hogy a Bonjour DNS Responder Service csinálja az ismeretlen hálózati problémát.

Megoldás:
    Start menü - Futtatás (keresés programokban és fájlokban) - beírni: services.msc - majd enter

Legfelül az alábbi sor található:
    ##Id_String2.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762##
    - 2 klikk erre a sorra, majd Indítás típusa: LETILTVA - ezt választani

Letiltás után már minden indításnál van internetkapcsolat.)
    na ezt megcsinálom start menü futtatás services.msc de nekem nem ir számokat csak az automatikusan induló programokat írja ki miért
  • csernok
    Cod2 Multiplayerezni hogy lehetne?A Silkroad szerencsére megy..
    De ha keresek szervert x-firen.Akkor rámegyek egy szeróra bejön egy fekete kép és a "Cod2MP" le áll vagy micsoda..Szóval nem tudom mit tegyek..
  • r4pt0r
    lásd #26366
  • csernok
    köszi all
  • aate
    1.programon jobb klikk>futtatás rendszergazdaként,2. Hozz létre egy új felhasználói fiókot és ha ott minden ok. akkor töröld a régi usert.
  • erieskrisz
    Sziasztok másnál is elöfordul hogy megszakad az internet kapcsolat és ha igen mi a megoldás ??
  • exodus2
    Poén volt csak.. mind1. Winrar.exe-n vagy ikonon jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként majd kikeresed a rar-t és kitömöríted.
  • csernok
    Exen: Hogyan futtassam rendszergazdai jogokkal?
    Exodus:Hogy cseréljem ki a felhasználót?(ha nekem írtad)
  • masoma
    tisztítólemez kellett:) azért köszi
  • bon
    Nem lehet, hogy az író rossz? szerintem cseréld ki.