46642
-
Hm, köszi ezt is. :) -
De jó, hogy nálunk midenkienk Nokia készüléke van, simán megy még 64bit-es Windows 7 alatt is. Egyedül nekem van Windows oprendszerű készülékem, de természetesen gond nélkül üzemel az is (csúnya is lenne ha pont vele lenne gond) -
Na, köszi szépen! Ezt majd lehet kipróbálom akkor én is.
Gondolom nálad is létrehozott a Programok telepítése törlésében a telepítő kb 10 sornyi Samsungos szarságot. Elkezdtem szépen fentről letörölgetni őket, de lehet valami bizonyos sorrendbe kellett volna, mert egyik simán letörlődik, másik különféle hivatkozásokra meg hibákra pampogva ott marad (lehet csak félig törlődve).
Remélem ezektől függetlenül, hogy nem sikerült eltüntetni minden régebbi nyomot még feltelepül majd az új verzió. -
janika1972 #26492 Igen,én is igy huztam rá fájlokat,szerintem itt a PC Studio program kompatibilitásával lesz gond... -
exodus2 #26491 Látom te nagyon értesz hozzá:)
Amúgy ezt próbáld ki: "ha a telefon csatlakoztatásánál nem a PC Studio-t választjuk ki a telefonon, hanem a Médiatárat vagy a Háttértárat, akkor az oprendszer magától felismeri a telefont, és mint háttértárhoz hozzá lehet férni (Médiatár=belső memória, Háttértár=memóriakártya)" -
Nem ismered a Samsung telefonokat. :) Legalábbis a régebbi típusokat. Driver nélkül sehova. Nehogy már egyszerű dolga legyen az embernek akkor is, ha csak fájlokat akarna küldeni telefonra. :) -
janika1972 #26489 Pont ugyanilyen telefonom van,és én is igy jártam vele.Azóta megjelent a new Pc studio 1.4.0.IL változata is,még nem próbáltam,talán jó hozzá.le lehet tölteni a hivatalos oldalról... -
exodus2 #26488 A szoftver amúgy vista kompatibilis tehát nem hiszem hogy nem menne win7 alatt. Max a 64bit kavar be.. mert ahhoz nincs driver.. -
exodus2 #26487 És ha véletlenül még driver nélkül próbálnád felrakni, hogy meghajtóként érzékelje a telefont úgy sem megy? -
Azért kár, hogy már több, mint fél éve kint van a végleges Win 7 és még egy ilyen nagy cég, mint a Samsung is szarik néhány telefonjának a driver kompatibilitására.
Vett most szomszédom egy GT-S5230-as telefont és a drivere a 64 bit-es Win 7-emen már telepítéskor kiírogat mindenféle szarságot, persze látni nem látja a telefont semmiképp sem. Utánaolvasgatva valószínűleg a (64 bites) Win 7 a probléma oka.
Szóval így 2010-ben öcsém ősrégi XP-s gépéhez kell átmennünk, amikor másolgatni akarunk a telefonra, mert ott a driver szó nélkül feltelepül és probléma mentesen működik. :) -
exodus2 #26485 "a cég 2006-ban egy olyan, "kiemelt fontosságú"-nak bélyegzett WGA frissítést adott ki a Windows XP-hez, melyet nem lehetett kikerülni, ami miatt egyébként több per is indult a vállalat ellen. " -
exodus2 #26484 Hol olvasod? Mert nem kis bírságot kapott az MS a xp-s incidens miatt. Azért lesz választható. Max nem jönnek frissítések a gépre, míg nem telepíted. -
Azt olvasom automatikus frissítés lesz szal felteszi magától ha akarod ha nem volt pár ilyen frissítés eddig is.
Csak láttam hogy kiírja frissít a rendszer rámenni nem tudtam hogy megnézzem mi az! -
Helló.
Olyan problémám lenne, hogy állandóan szétkapcsol a net. Ha jól emlékszem, régebben bejött egy kis ablak, és ott kellett vmit kipipálni, hogy ne szakítsa meg a kapcsolatot. Valaki tudna segíteni? -
ctrl+egérgörgővel tudod őket kicsinyíteni, úgy több fér el. -
exodus2 #26480 Olyan van hogy pl. 4 desktopot kezel le, tehát mintha 4 különböző képernyőd lenne, és azokon külön pakolhatod. Link -
Cat 02 #26479 Van olyan progi, amivel lehet picit 'tekerni' azt asztalon ? Szal ha a szélére viszem a kurzort, akkor mozog ? Mert túl sok ikonom van és most is csak úgy tudom már használni, h ctrl+a-t nyomok és arrébb rakom a dolgokat =| -
exodus2 #26478 Ha majd a megoldást is tudod, azt linkeld. Mert ez már lejárt lemez. -
Papóóó #26477 Megtettem, köszi...Ezt tudom belőle kiolvasni:
Mit tehetek ez ellen? -
Új javítás amit a warezolt win7-re nem szabad letölteni. Ez az update ugyanis ellenörzi a win7 aktiválását és kiszűr 70 különféle aktivizációs trükköt. Az update száma KB971033 -
Baludec #26475 Engedélyezve van a gyorsítás a dxiagban de a játékok nyivákolnak érte és akadnak. főként az alap Win 7 gémek.
-
vitya79 #26474 Sziasztok.
Asztalon egyszercsak megjelent egy legutóbbi helyek ikon, és nem lehet kitörölni, sehogy. Csak megnyitást engedi. Mit lehet tenni? -
Használd a BlueScreenView programot. -
Papóóó #26472 Sziasztok,
Az MSI lapomban (785GM-E65) nincs idegen hardver integrált, minden gyári driverrel, és a kék halál naponta elér...Win XP idejében a kis memóriaképfile elemzésével (kép halál után ide menti az utolsó infókat) mindíg meg tudtam nézni melyik hardver, vagy program a ludas...( http://support.microsoft.com/kb/315263 )
Win 7 X64 alatt azonban ezt nem tudom értelmezni:
bináris_képfájl_elérési_útja: Az előbb említett fájlok elérési útja. A fájlok a Windows XP CD-ROM I386 mappájában találhatók. Az elérési út lehet például a C:\Windows\I386 elérési út. Win 7 alatt ennek mi a megfelelője? Köszi a segítséget előre is...Vagy van valami egyéb ötlet, mivel tudnék elemezni/megnézni egy 022810-15600-01.dmp / kis memória képfile-t? Gyanítom, hogy az utorrent 2.0 lesz a ludas, de ez egyenlőre csak gyanu, míg nem tudom elemezni...
Segítségetek előre is köszönöm...
-
Nos, a gomb azért nem aktív mert a videókrátya driver-e nem támogatja ezt a funkciót, tehát kikapcsolni nem lehet a hardveres gyorsítást. Így visszakapcsolni se tudod.
Ha a dxdiag-ot indítva a direct3d gyorsítás engedélyezve van akkor szerintem kizárható, hogy játékban nem lenne hardveres gyorsításod. -
Baludec #26470 Képernyő\Képernyőfelbontás\Speciális beállítások\Hibaelhárítás fül -
Törlöd az XP telepítővel a Windows 7-et tartalmazó partíciót. -
Fece007 #26468 Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni! A problémám az lenne hogy windows 7 op rendszer van fent a gépemen, viszont szeretném visszatenni az xp-t. A gond onnantól kezdődik, hogy beraktam a gépbe az Xp boot lemezt, el is indítja, de nem tudom leformázni a gépet, gondolom az újabb verzió miatt. Kérésem az lenne hogy ha valaki tudna valami ötletet, annak nagyon örülnék! Előre is köszönöm! Fece007 -
Igen rosszul, az iso-t nem szabad kicsomagolni, képfájlként kell kiínri. -
C0mputers #26466 Kicsomagoltam az iso fájlt, és minden kicsomagolt fájlt áthúztam manuálisan egy DVD+R-re.
Nem tudom, lehet így rosszul csináltam...
Mire tippelsz?
Lehet magát az iso-t kellett volna képfájlként felírni, vagy nem tudom.. -
Hol szeretnéd visszakapcsolni? -
Jól van kiírva a lemez? Tehát boot képes? -
C0mputers #26463 Fel akarom tenni a végleges Win7-et, kiválasztom, hogy bootoljon a DVD-ről, majd sötét képernyő és behozza a rendes Boot menut ahol XP-ét Vistat és a 7 RC-jét lehet választani, nem a DVD-ről bootol egyszer sem...miééért??? -
KillTheKonzol #26462 köszi, most már megy!!!! :)
thx -
xp alatt másik gép vinyójához hozzá férhettem így:
\\gépneve\C$ (C: meghajtóhoz)
Ezt a Win7-ből kiszedték? -
A free változatott próbáltad? link ha igen akkor marad a nem free változat teljes funkciónalítású változatának megkeresése. -
KillTheKonzol #26459 basszus megtaláltam hogy kell visszacsinálni, de azt irja ez csak demo, vegyem meg 8000 ft-ért :((
tököm kivan -
KillTheKonzol #26458 feltettem a Paragon Partition Manager 10-et
de valahogy nem látom hogyan tudnám helyrepofozni azt az unallocated részt
segítenél benne?
ahogy látom te értesz hozzá :)
köszi -
Gondolom a rendszer az elsődleges partíciók maximális számlára gondol, de ettől még logikait lehet csinálni. Viszont azt nem tudom a beépített lemezkezelő erre alkamas e, én nem szomtam használni komolyabb dolgokra. Inkább Paragon vagy más cég termékét. Viszont neked nem összevonni kelle e a particíókat, hanem megnőelni valamelyiket (lehetőleg azt ami a szabad mellett van a rendelkezésre álló szabad területtel. -
KillTheKonzol #26456 egyszerűen nem tudom betömni ezt az Unallocated részt... megformáznám én meg adnák neki drive letert, de mindig azt írja, hogy elértem a maximum partíciószámot (mindegyiken van egy oprendszer amit használunk)
így nehéz lesz bármihez is hozzá toldani :((((
mindig szart kavarok :(((