46642
  • eZo
    Tegnap felraktam unokatesóm gépére a win7-et, de egy valami nem működött, ami xp alatt igen, sőt most ubuntu live cd-vel is működik, ez pedig az előlapi mikrofon és a hang csatalakozó !
    A legújabb Realtek HD Audio 2.43 Win7 driverrel próbálkoztunk, de ahogy a képen is látszik, hiába van csatlakoztatva a headset így is inaktívak az előlapi csatlakozók !

Mit lehet ilyenkor tenni ?
  • exodus2
    Már adtam neki google linket:)
  • LoDMaSt
    Öööö, nem? Vagy megtalálod, vagy megveszed. Torrenten keresgélj.
  • marko952
    belinkelnél nekem 1 64 bites ultimate működő verziót?
  • exodus2
    Elvileg március 31ig él az enterprise szóval ugyanúgy jársz vele, mint az RC-vel. Az ultimate-k nem próbaidősek, csak sokszor buherált, gány, selejt verziókat töltenek le a hozzá nem értők.
  • marko952
    én felraktam a win 7 enterprise-t és programmal aktiváltam.
    igaz ez csak 32 bites lehet majd lecserélem ultimate-ra csak ami a neten van annak nem értem a feltelepitését.mert van csomó exe fájl meg minden.
    olyan ultimate verziót tud valaki a neten ami 1 mappából áll és azt kell felrakni?és ne próbaidős legyen.
  • bon
    Megfelelő progival igen tehát ami valós 64bit-es azzal igen.
  • marko952
    hali
    olvastam a FAQ-t de azért megkérdem a win7 64 bit az gyorsabb mint a 32bites?
  • Nasim
    exodus2 a RAM-al eljut a telepítőig,normál lemezzel nem,az okát azt nemtudom.aate megpróbálokozok egy új telepítővel is,ha nem sikerül megoldást találni,hátha neked lesz igazad,egyébként eddig is 7 volt fent,előtte Vista és XP.Egy rendszerhiba miatt kell újrainstallálni.
  • bon
    Nekem is furcsa, pláne, hogy én nem futottam még bele.
  • aate
    Ez egy új laptop amin nincs oprendszer?Free dos-esetleg linux volt rajt?
  • aate
    Az is fura,hogy az xp is felmegy csak a win7 nem ,lehet rossz a kiírt lemez.
  • exodus2
    Mondjuk nekem valahogy furcsa, hogy eljut a telepítőig, és dvd drivert hiányol. Mert vinyónál még okés a dolog, de akkor egyáltalán hogy bootól dvdről?
  • Nasim
    Megnézzük,köszi.
  • bon
    Az alaplap gyártó oldalán. De megpróbálkozhatsz még a bios-ban a sata configuration állításával is.
  • Nasim
    De meglehet!A drivert hol találom?
  • bon
    Nem lehet megadni drive-rt a hiba üzenetnél?
  • Nasim
    Az iso fájlt,képfájl íróval természetesen.RAM-on van egy régebbi,illetve +R es lemezen is van egy újabb verzió.
  • exodus2
    Hogy írtad ki a windows7et?
  • Nasim
    Windows 7-et szerettem volna feltelepíteni,de a telepítő setup-nál ír egy ilyen üzit,hogy A required CD/DVD drive device driver is missing..stb.Egy 100 mb-os partíció lett törölve telepítés előtt.Az XP gond nélkül felrakható...van külön 7-hez való CD/DVD driver ?
  • DarkSector
    igen közben irták és meg is találtam hálisten.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!
  • bon
    WSUS szerver ingyenesen bezserezhető és ilyen célra találták ki.
  • [HUN]FaTaL
    Ez csak szerver mögött működik (WSUS).
  • exodus2
    Esetleg a tápod nem bírja már azt a plusz eszközt.
  • emilkee
    Elnézést hogy ide írtam de talán itt tud valaki segíteni.Win7 64 bites
    rendszerem van melyről eltűnt az optikai meghajtó.Lehúzom a kábelt majd
    visszadugom akkor egy ideig jó,de idővel megint eltűnik.Az eszközkezelőben sincs.Mi lehet a gond? Ha valaki tud kérem segítsen!
    Köszönöm.
  • exodus2
    Én meg azért mondom, mert ha kipróbáltad volna, akkor nem kellene órákat arra várnod, hogy jó e. Tudod kis önállóság nem árt.
  • DarkSector
    jah vágom...és ien célszoftvert ezekszerint nem tudnátok ajánlani gondolom???...
  • exodus2
    Látom nem érted... ennek semmi köze ahhoz hogy hány gép, hol és miért van ott. Céges környezetben láttam olyat, hogy vírusirtó leszedte a szerverre a frissítést, aztán a többi gépnél a vírusirtó szoftverében be volt állítva hogy x hálózati meghajtóról telepítheti a frissítéseket, de ismétlem ezt a vírusirtó tudta!
  • Tomy Lee
    Vagy jó lenne vagy nem.
    Ezért kérdem itt esetleg kipróbálta e valaki de látom te nem úgyhogy válasz funkciót felejtsd is...
  • DarkSector
    jah akkor pontosítok.
    van egy cég.
    van 3 gép, hogy akkor ne nagyban gondolkozzunk. mind a 3 xp legális, de azt szeretném, vagy szeretnék a cégnél, pl hogy van a vezérlőpultban ugye az autómatikus frissítések, ami ugye az oprendszer frissitésére van, namáármost ezt szeretnék úgy kitalálni, hogy 1 gép töltené magának netről, és utána ha kész, tovább frissülne róla a többi rákötött oprendszer. tekintve hogy egy tipusú oprendszer van fent mindegyiken....
  • exodus2
    Megoldható, de a szoftvernek amit frissítenél kell tudnia ezt a fajta frissítést.
  • DarkSector
    lenne egy kérdésem, az sem baj ha xp-vel irtok.

van egy rendszer, több gép van összekötve.
    lehetséges-e az hogy 1 gépet megadok a többinek, és az első gép frissíti magát a netkapcsolattal, a többi gép meg az elsőről frissítené magát.

ez megoldható, vagy nem? ha igen akkor mik szükségessek hozzá kell mellékszoftver hozzá?

• exodus2
    Mi lenne ha kipróbálnád?
  • Tomy Lee
    Az új free 4.0 comodo az jó 64 bit win7.-hez is?Mert hivatalos oldalon a letöltésnél nem lehet választani csak a 32 bit-et írják.
  • toto2700
    A felesleges Windows árának vissza idénylése

Magyarországon is visszakérhető a Windows ára? (cikk)
  • aate
    Mit írt ki a win update? A legutóbbi 3 frissítés sima defender frissítés volt.
    Ezek nem ütik ki így a rendszert . Az RC verziók állnak le 2 óránként,illetve csak újra indulnak. Vagy a Windowsod buherált változat vagy más a hiba.(Rakd újra normális verzióra)
  • FlyHigh
    Köszi, már megoldottam.
  • FlyHigh
    Csáó!
    Próbálom elindítani a Steam-et, de azt írja ki, hogy kompatibilitási gondjai vannak, de ha xp-re rakom ha vistára ugyanúgy kiírja.
    Valaki?
  • bon
    Magától egész biztosan nem törölte.
  • bon
    Szerintem nem a Windows hibája, mert te nyirtad ki a rendszer fájlok módosításával és nem ő magát. Minimum, hogy ilyen dolgoknál egy teljes biztonsági mentést csinálok a rendszerről a beépített progival vagy pl. ghost-al.