46642
-
Tegnap felraktam unokatesóm gépére a win7-et, de egy valami nem működött, ami xp alatt igen, sőt most ubuntu live cd-vel is működik, ez pedig az előlapi mikrofon és a hang csatalakozó !
A legújabb Realtek HD Audio 2.43 Win7 driverrel próbálkoztunk, de ahogy a képen is látszik, hiába van csatlakoztatva a headset így is inaktívak az előlapi csatlakozók !
Mit lehet ilyenkor tenni ? -
exodus2 #26855 Már adtam neki google linket:) -
Öööö, nem? Vagy megtalálod, vagy megveszed. Torrenten keresgélj. -
belinkelnél nekem 1 64 bites ultimate működő verziót? -
exodus2 #26852 Elvileg március 31ig él az enterprise szóval ugyanúgy jársz vele, mint az RC-vel. Az ultimate-k nem próbaidősek, csak sokszor buherált, gány, selejt verziókat töltenek le a hozzá nem értők. -
én felraktam a win 7 enterprise-t és programmal aktiváltam.
igaz ez csak 32 bites lehet majd lecserélem ultimate-ra csak ami a neten van annak nem értem a feltelepitését.mert van csomó exe fájl meg minden.
olyan ultimate verziót tud valaki a neten ami 1 mappából áll és azt kell felrakni?és ne próbaidős legyen. -
Megfelelő progival igen tehát ami valós 64bit-es azzal igen. -
hali
olvastam a FAQ-t de azért megkérdem a win7 64 bit az gyorsabb mint a 32bites? -
exodus2 a RAM-al eljut a telepítőig,normál lemezzel nem,az okát azt nemtudom.aate megpróbálokozok egy új telepítővel is,ha nem sikerül megoldást találni,hátha neked lesz igazad,egyébként eddig is 7 volt fent,előtte Vista és XP.Egy rendszerhiba miatt kell újrainstallálni. -
Nekem is furcsa, pláne, hogy én nem futottam még bele. -
Ez egy új laptop amin nincs oprendszer?Free dos-esetleg linux volt rajt?
-
Az is fura,hogy az xp is felmegy csak a win7 nem ,lehet rossz a kiírt lemez. -
exodus2 #26844 Mondjuk nekem valahogy furcsa, hogy eljut a telepítőig, és dvd drivert hiányol. Mert vinyónál még okés a dolog, de akkor egyáltalán hogy bootól dvdről? -
Megnézzük,köszi. -
Az alaplap gyártó oldalán. De megpróbálkozhatsz még a bios-ban a sata configuration állításával is. -
De meglehet!A drivert hol találom? -
Nem lehet megadni drive-rt a hiba üzenetnél? -
Az iso fájlt,képfájl íróval természetesen.RAM-on van egy régebbi,illetve +R es lemezen is van egy újabb verzió. -
exodus2 #26838 Hogy írtad ki a windows7et? -
Windows 7-et szerettem volna feltelepíteni,de a telepítő setup-nál ír egy ilyen üzit,hogy A required CD/DVD drive device driver is missing..stb.Egy 100 mb-os partíció lett törölve telepítés előtt.Az XP gond nélkül felrakható...van külön 7-hez való CD/DVD driver
?
-
igen közben irták és meg is találtam hálisten.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
WSUS szerver ingyenesen bezserezhető és ilyen célra találták ki. -
Ez csak szerver mögött működik (WSUS). -
exodus2 #26833 Esetleg a tápod nem bírja már azt a plusz eszközt. -
emilkee #26832 Elnézést hogy ide írtam de talán itt tud valaki segíteni.Win7 64 bites
rendszerem van melyről eltűnt az optikai meghajtó.Lehúzom a kábelt majd
visszadugom akkor egy ideig jó,de idővel megint eltűnik.Az eszközkezelőben sincs.Mi lehet a gond? Ha valaki tud kérem segítsen!
Köszönöm. -
exodus2 #26831 Én meg azért mondom, mert ha kipróbáltad volna, akkor nem kellene órákat arra várnod, hogy jó e. Tudod kis önállóság nem árt. -
jah vágom...és ien célszoftvert ezekszerint nem tudnátok ajánlani gondolom???... -
exodus2 #26829 Látom nem érted... ennek semmi köze ahhoz hogy hány gép, hol és miért van ott. Céges környezetben láttam olyat, hogy vírusirtó leszedte a szerverre a frissítést, aztán a többi gépnél a vírusirtó szoftverében be volt állítva hogy x hálózati meghajtóról telepítheti a frissítéseket, de ismétlem ezt a vírusirtó tudta! -
Tomy Lee #26828 Vagy jó lenne vagy nem.
Ezért kérdem itt esetleg kipróbálta e valaki de látom te nem úgyhogy válasz funkciót felejtsd is... -
jah akkor pontosítok.
van egy cég.
van 3 gép, hogy akkor ne nagyban gondolkozzunk. mind a 3 xp legális, de azt szeretném, vagy szeretnék a cégnél, pl hogy van a vezérlőpultban ugye az autómatikus frissítések, ami ugye az oprendszer frissitésére van, namáármost ezt szeretnék úgy kitalálni, hogy 1 gép töltené magának netről, és utána ha kész, tovább frissülne róla a többi rákötött oprendszer. tekintve hogy egy tipusú oprendszer van fent mindegyiken.... -
exodus2 #26826 Megoldható, de a szoftvernek amit frissítenél kell tudnia ezt a fajta frissítést. -
lenne egy kérdésem, az sem baj ha xp-vel irtok.
van egy rendszer, több gép van összekötve.
lehetséges-e az hogy 1 gépet megadok a többinek, és az első gép frissíti magát a netkapcsolattal, a többi gép meg az elsőről frissítené magát.
ez megoldható, vagy nem? ha igen akkor mik szükségessek hozzá kell mellékszoftver hozzá?

-
exodus2 #26824 Mi lenne ha kipróbálnád? -
Tomy Lee #26823 Az új free 4.0 comodo az jó 64 bit win7.-hez is?Mert hivatalos oldalon a letöltésnél nem lehet választani csak a 32 bit-et írják. -
toto2700 #26822 A felesleges Windows árának vissza idénylése
Magyarországon is visszakérhető a Windows ára? (cikk) -
Mit írt ki a win update? A legutóbbi 3 frissítés sima defender frissítés volt.
Ezek nem ütik ki így a rendszert . Az RC verziók állnak le 2 óránként,illetve csak újra indulnak. Vagy a Windowsod buherált változat vagy más a hiba.(Rakd újra normális verzióra)
-
Köszi, már megoldottam. -
Csáó!
Próbálom elindítani a Steam-et, de azt írja ki, hogy kompatibilitási gondjai vannak, de ha xp-re rakom ha vistára ugyanúgy kiírja.
Valaki? -
Magától egész biztosan nem törölte. -
Szerintem nem a Windows hibája, mert te nyirtad ki a rendszer fájlok módosításával és nem ő magát. Minimum, hogy ilyen dolgoknál egy teljes biztonsági mentést csinálok a rendszerről a beépített progival vagy pl. ghost-al.