46642
  • bon
    Beírod a start menübe, hogy media és ki kell dobnia a találatok kzöött, már ha része az oprendszernek.
  • krysztasz
    A media centert hol találom? A progin belül keressem?
  • birdo #27707
    Vajon a Tv kártya programja szereti a Win7-et ?
  • aate
    valószínű a Tv kártya programon belül kell állítani felvétel forrását.vagy a média centerben beállítások és > hang.
  • krysztasz
    Sziasztok!
    Korábban már kaptam segítséget Tőletek, most megint van kérdésem.
    A windows7 előtt a gépen tvkártyával tudtam tv-t nézni és fel is venni. Miután egy infós - jót akart, hogy új windows legyen a gépen, én meg belementem - feltette. De levette a tv progit, mert a win7-tel együtt jár egy másik tv progi. (Én így értelmeztem.) Rendben, ment is egy a gép is, felvétel is. Aztán újra kellett telepíteni, és vmi miatt a monitoron lévő hangfal nem működött, a tv-vel nem foglalkozott. Észrevettem, hogy nincs hang, sebja, van hangfal. Összecsatlakoztattam, de hang továbbra sincs. Megnéztem vezérlőpulton is, hogy hogy áll a hang, jó helyen, de továbbra sincs, ha bekapcsolom a tv-t a gépen. Se hangfallal, se a monitorral. (A srácot egyenlőre még nem hívtam, vmi progin keresztül - mint az msn - beszéltünk, állíttatottvelem ezt-azt, most már ok a gép, de hang továbbra sincs. Nincs itthon, így nem tud egyenlőre jönni személyesen.)
    Szóval, ha veszek fel, akkor nincs hang. Lehet, hogy codec hiányzik? Vagy vim más? Nektek van ilyen tv progitok a win7-hez?

• aate
    Poppy for windows nevű alkalmazás megoldotta a levél értesítőmet....csak ajánlani tudom mivel több elszámolást is kezel és jelzi a leveleket levelező programra letöltés nélkül, és már a szerveren törölhető ami nem kell :)
  • lck #27703
    Most annyit megtettem hogy a Személyre szabás > Saját témák menünél "Nem mentett téma" -ként szerepelt a beállításon - Most elmentettem valamilyen néven - bár nem nagyon hiszem hogy ez segít - de majd kiderül.
  • lac0215
    Nekem is van ilyen problémám...
    Nekem az Infra Recorder okozza. Ha írok vele lemezt utána mindig eltúnnek az ikonok a következő indításkor.
  • lck #27701
    Csak a saját témáját használom. A háttereket egy külön mappából választja úgy hogy 30 percenként cseréli.
  • lck #27700
    Az be van kapcsolva mindig.
  • aate
    Esetleg nem használsz valami új aero témát?
  • aate
    Ikonok rácshoz igazítása,nem oldja meg a próblémát?
  • lck #27697
    Hali !
    Kisebb gondom akadt a sevennel:
    Véletlen szerűen, újraindítás után nem jelennek meg az asztalon az ikonok. Csak a Nézet > Asztal elemeinek megjelenítése - menüvel tudom visszarakni. Hogy mikor következik be, semmilyen eseményhez nem tudom kötni.
    Hónapokig nem volt ilyen, csak most kezdte egy hete. Esetleg találkoztatok már ilyennel ? Van rá megoldás ?
  • simonl #27696
    Szia, bőven fog futni a gépeden, nekem 1 évvel "öregebb" laptopon HD2600 as VGA -val vígan...még a jobb játékok is medium-on.......
  • aate
    Szasztok!Tud valaki használható mail(outlook) értestő gadgets-et. Wp-crop mail gadgetset használtam eddig müködött(2 éve) De a gmail-t 2 hete nem tölti le. :( külön gmail értesítőt találtam de én a többi fiókról is szeretnék.(Egyben )
  • bon
    Már gari idő alatt is engedte volna, nem figyelé a hardver, hogy mi van rajta. A 4gb memória maitt érdemes felrakni egy 64bit-es oprendszert.
  • bon
    Telepítsd teljes jogú Rednszergazdaként, jobb gomb a setup.exe-n és futtatás rendszergazdaként menüpont.
  • HoReSz1975
    érdekes nincs ott semmi mégse megy a játék Just Cause 2
  • mailroy
    Sziasztok! 1 éve vásároltam egy Acer Aspire 5530G-t. A Windows már rajta volt (Vista), de a garancia már lejárt, engedi feltelepíteni a Windows 7est a Vista helyett? És érdemes lenne 64 bit-eset használni? Nem lesz lassabb ilyen konfiguráció mellett?: AMD Turin X2 RM-70 (2Ghz), Ati mobility 3650, 4 gb Ram, 250 Gb Winchester. Köszi!
  • bon
    Ja ez csoport házirend és nem csoportos házirend. start menübe beírod, hogy gpedit.msc
  • HoReSz1975
  • bon
    Csoportos? Mire gondolsz?
  • bon
    Alaplapi driverek rendben vannak? Esetleg frissítsd, jobb ötletem egyenlőre nincs.
  • HoReSz1975
    csoportos házirendet hol lehet megnézni, befolyásolni
  • SiposJ
    Köszönöm a segítséget, próbálkozok.
  • Evoluti0N
    Nem hiszem, h mind2 pendrive rossz, ráadásul az öcsém laptopján rendesen működnek.
  • ba32107
    Ahh tényleg, ez eszembe se jutott. Köszi.
  • gematta
    ajánlom a driver genius prof ot
    az szokot segiteni 9 es verzio jo már a win 7 tel
  • bon
    Vista-s végső esetben xp driver is jó lehet, viszont így már előfordulhatnak mükődési problémák.
  • bon
    Beírod a futtatásba, hogy msconfig és ott már kilehet kapcsolni az indítását.
  • ba32107
    Felraktam a Nokia PC suite-ot, és minden indulásnál elindul, amire nincs szükségem. A programban nem lehet beállítani, az indítópultban nincs benne. Megkerestem a registryben a run részt (local machine/microsoft/windows/currentversion/run), de ott sincs, se a RunOnce-ban. XP alatt itt volt, innen szedtem ki. Win 7 alatt hol lehet még?
  • SiposJ
    Ez idáig rendben van. Csak az a probléma hogy sehol nem találok win7re drivert.
  • bon
    Rossz a hangkártya driver, Realtek oldalán biztos van újabb. Fagyásra meg csak azt tudom tanácsolni, hogy driver és szoftver frissítés, tehát mindenből a legújabbat nem bétát használj.
  • bon
    Lehet, hogy rossz a pendrive.
  • bon
    Simán letöltesz ékezetes karaktereket tartalmazó betűtípusokat (vagy már olyat használsz a telepítettek közül) majd telepíted jobb gomb a betűtípuson/telepítés.
  • SiposJ
    Hali. Lenne egy kisebb és egy nagyon nagy gondom. A kisebbik az, hogy mióta felraktam a win7-et majdnem minden bekapcsoláskor újra kell telepítenem a hangkártya drivert, amit nem tudom miért? Realtek hangkártyáról van szó. A másik problémám ami már súlyosabb, hogy nagyon sokszor lefagy az egész gép és nem tudok rájönni, hogy miért. Sok mindent próbáltam már, már 2 féle win7et is felraktam, de mindkettő ezt csinálta.

A gép: Asus k8v-vm alaplap
    AMD sempron 3000+ proci
    1,5 gb memória
    GForce fx 9400 GT 512 mb videokártya

Segítsen vki plsssssssss
  • Evoluti0N
    Lenne egy kis gondom. Amikor bedugom a pendrive-ot a gépbe, akkor nem ismeri fel és kiírja, h "USB device not recognized". Megpróbáltam az öcsémével is és ugyanaz a helyzet. Időnként felismeri, azonban amikor elkezdek adatot átvinni rá, akkor nagyon lassan csinálja, egy idő után, még mielőtt befejezné az adatátvitel, pedig kiírja, h nem találja a pendrive-ot és a Computer-nél se mutatja. Minden más USB-s eszköz: nyomtató, billentyűzet, mp3-as lejátszó, stb rendesen működik. Szerintetek mi lehet a gond?
  • LoDMaSt
    Hát, egyszerűen sehogy sztem, de mintha lenne a w7-nek valami font szerkesztője, egyszer mintha láttam volna, majd megmondja valaki, aki w7 előtt ül. De egy régi corel/macromedia font szerkesztővel relaítv könnyen lehetett saját betűtípusokat létrehozni, sajnos a nevére már nem emlékszem, de gondolom corel/macromedia font editor lehetett. :)
  • kera2
    Hoppá!
    Igazatok van tényleg nincs benne! Hogyan lehet beletenni a c/windows/fonts-ba ékezetes betüket?
    Köszönöm a gyors válaszokat!
  • exodus2
    Talán mert amit használsz karaktertáblában, vagy font-ban nincs olyan karakter. Tehát ez nem windows hiba, itt a program használ valamilyen betűtípust ami hogy is mondjam, nem magyar kompatibilis:)