46642
  • exodus2
    Ez nem win7 probléma, de próbáld meg kihúzni a tápkábelt, várni pár percet, és vissza. Lehet hogy a dns szerver megváltozott, érdemes lenne utánanézni, ügyfélszolit megkérdezni.

Nálam volt olyan, hogy mondták hogy de hát semmi baj, mondta csináljak kapcsolat ikont hogy biztos valamit elrontottam, mondom nem először csinálok ilyet, már próbáltam. Aztán mondja a srác hogy nah most próbáljam, akkor persze már ment, szóval lehet nálad is segít majd a technikai szaki:)
  • msstz
    Sziasztok!

Van egy gondom:

ma sokáig nem volt net, mert az ISP dolgozott valamin - de egy ideje már újra van, de csak a wifi router nélkül. Valami baj van a routerrel, mert a diagnosztika azt mondja, hogy:

Windows can't communicate with the device or resource (Primary DNS server).

Gugliztam már az elmúlt órákban, és eddig semmi nem oldotta meg a problémát. Ötletek?
  • xxxpaulxxx
    Stimmel, de sajnos a kedvencek ikon ugyan úgy nem bontja ki magát, ha rányomok:S
    Amúgy úgy emlékszem, hogy volt a kedvenceken kívül is egy asztal ikon...
  • V43 1105
    Szerbusz!

Intézőbe belépsz, mondjuk szeretnéd visszatenni az Asztalt a kedvencekbe, más teendőd nincs, csupán.. a bal sávban válaszd ki az asztalt, tehát az a lényeg, hogy az asztal tartalma legyen előtted a jobb oldali ablakban, ugye bal oldali kisebb ablakban van a könvytárfa stb.. nos, ha jobb oldalt ott van az asztal, akkor jobb klikk a kedvencekre, és kattincs a "Jelenlegi hely hozzáadása a kedvencekhez" opcióra, remélem érthető.
  • exodus2
    Próbáld az Asztal-t (ahol a képen az F meghajtó (Cuccok) felett lévőt) belehúzni a Kedvencekbe.
  • DarkSector
    thy azért...
  • xxxpaulxxx
    Lenne egy kis gondom az intézőben a a bal oldali menüvel... Az asztal gomb valahogyan eltűnt... és ez eléggé zavar, amikor le akarok tölteni valamit...
    Illetve... a kedvencek menüre, ha rákattintok, az nem akar oldalra kilistázódni... holott van tartalma...
    Hol lehet ezeket beállítani?
  • Viktor9202
    Akkor viszont nincs más tippem. Egyszerűen nem értem mi lehet a probléma... Am most vettem a gépbe egy Samsung 320 Gb-os vinyát, arra akarom feltenni, de ez is érdekes hogy az xp meg a vitsa tökéletesen megy rajta, csak a win 7 szarakszik
  • bon
    Nincs jelentősége a felcserélődésnek. Ha floppy az első és nincs benne lemez akkor rögtön tovább lép a boot sorrendben következő meghajtóra a bios.
  • Viktor9202
    A sorrend telepítés előtt az első a meghajtó és floppy, ujraindítás után asszam első a floppy és második a HDD
  • bon
    A bios-hoz nem fér hozzá a telepítő.
    Amúgy mi a boot sorrend a telepítés után?
  • Viktor9202
    Tehát akkor lehetséges hogy a bootsorrendet állítja el, és nem tudja folytatni a telepítést?
  • bon
    Csak egy alkalamzást találtam erre a célra: link
  • DarkSector
    a kérdésem az lenne, hogy nagyjából meik mappában tárolja a rendszer a Dokument and Settings-en bellül azt a fájl-t ami az asztalra helyezett ikonok pozícióját tárolja????
    eredetileg xp-re kellene de itt ha valaki win7-hez elárulja, akkor az is elég nekem...
  • bon
    1. nem írtam, hogy csak alaplappal lehet megvenni, simán bemész a boltba és önállóan is megvásárolhatod.
    2. a licensz az alaplaphoz kötődik akkor is.
    3. Ha szigorúan hivatalosan nézzük akkor most van egy illegális Windows a gépeden.
  • WOW
    Sziasztok! A következő problémám adódott. Win 7 opendszer.
    Amilo Xi 2528 gép. Semmi gondom nem volt a géppel addig a pillanatig míg egy egy hordozható HDD-ről nem akartam lefuttatni egy 1080i felbontású filmet nem akartam futtatni rajta. Azóta többször telepítettem a win 7 oprendszert de mindig kék halál a vége. és ezt a hibauzenetet kapom.

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BlueScreen
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:
    BCCode: 116
    BCP1: 850EE510
    BCP2: 8F21A5F0
    BCP3: 00000000
    BCP4: 0000000D
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1

A probléma leírását segítő fájlok:
    C:\Windows\Minidump\051110-47970-01.dmp
    C:\Users\Laptop\AppData\Local\Temp\WER-111727-0.sysdata.xml

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
    C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
    Most már a számítógépet sem sikerül minősíteni mert nem fut le a progi. Előtte ment.
    Mi lehet a gond. VGA driver telepítve.
  • fekete0012
    Hello bon az oem win7 nem függ az alaplaptol mivel nem csak alaplappal lehet megveni ,mint a multkor irtam én egy WD vinyohoz vettem ja és nem kellet uj aktivácios kodot kérni simán felment.és teljesen ki lett cserélve a gép csak a vinyo maradt bene az amivel vettem a win7-et
  • Viktor9202
    Az a lényeg, hogy újraindítja magát, és utánna elakarja kezdeni megint a telepítést... De Freddycom-nak jó lehet a megállapítása, mert a bootsorrent nem a megfelelő utánna, ahogy az elvolt mentve
  • aate
    Vagy újra telepítés helyet válaszd az indítás javítást.
  • aate
    Ha a telepítőt újraindítás útán kiveszed?Akkor mit csinál?
  • Freddycom
    Ha újraindítja magát, mert befejezte a telepítést, akkor nyomkodj del-t és állítsd vissza h HDD-ről bootoljon.
  • Viktor9202
    Nah egy fokkal tovább jutottam. Ismét ott járok hogy Telepítés befejezése, és ujraindítás után elölről kezdi a telepítést... Nah erre valami gyógyszer?
  • Freddycom
    Zsírkaraj, kösz h szóltál.
  • bon
    Megjöttek az e havi frissítések, lehet telepíteni őket.
  • bon
    Két magos cpu-t és nem fizikailag külön álló 2db processzort.
  • fekete0012
    nekem volt egy vista hom basic x86_os verziom és az is 2 cpu_t kezelt tehát a win 7_nek is kezelnie kell
  • bon
    A két mag is 1 cpu-nak számít, fizikailag érti a processzor számot
    Kétlem, hogy fele annyi lett volna a gépigénye, de az biztos, hogy kevesebb mint a többié.
  • bon
    Én a tiszta felepítést javaslom.
  • timexxx
    hali

olvastam egy olyat hogy a windows 7 home basic nél azt irták hogy 1 cpu-t kezel.. a home premium meg a többi felfelé 2

de a home basic kezelei a 2 magosat nem? vagy az 1 cpu nak számit? hogy van ez?

meg elvileg itt is a home basicnek kevesebb a ram igénye mint a vistánál??? ott is a home basicnak fele annyi volt mint mondjuk a home prémiumnak vagy a többinek
  • Freddycom
    Van bármiféle módja annak, h a Terep 2-t futassam se7en alatt, anélkül h XP mode-oznék?
  • sunlight
    Tedd fel az XP-t onnan indítsd a telepítőt mikor kész akkor majd törlöd az old. mappát. Ennyi
  • Nasim
    A Windows 7 elég kényes, legalábbis egy XP-hez képest a telepítéskor. Ilyen is volt már, hogy XP-t simán feltelepítette, de a 7-et már nem akarta felrakni. Erre húztam egy olyat, hogy XP alatt indítottam a 7 telepítőlemezét, kimásolta a fájlokat az üres partícióra (jóval gyorsabban mint a normál boot-os telepítésnél) majd hiba nélkül a restart után folytatódott telepítés. De ilyet még nem láttam, hogy a telepítés végén hibaüzi után leállna a folyamat.
  • sunlight
    A telepítéskor töröld le azt a 100 megás részt
  • Viktor9202
    Ezek megvoltak, nem most csinálom először
  • sunlight
    Telepítés előtt formatáld a partíciót ahová telepíteni szeretnéd
  • Viktor9202
    KOMOLYAN MONDOM A BALTÁT BASZOM BELE.....
  • Viktor9202
    A vinyán miért van egy 100 megás meghajtó? Nem enged vele semmit csinálni, csak van, lehet az a baja :S
  • sunlight
    Próbáld egy másik telepítővel
  • Viktor9202
    Még mindig nem jó :S Visszaállítottam az egész bisz-t alapra, de még mindig csak áll és áll. Ha Reset-et nyomok, akkor kiír egy hibát, hogy nem tudja folytatni a telepítést
  • exodus2
    Az is lehet..