46642
  • Rotyoka
    Windows 7-ben hogyan tudom kideríteni, hogy a registrybe van-e olyan bejegyzés amit egy régi program hagyott hátra és már nem kell?
    jv16 PowerTool al szoktam uninstall ok után keresni, de biztos kimaradt már valami fél év alatt. (Comodo Program Manager el törlök mindent, de ugye az nem tud mindent rendesen 100%-san törölni)
  • penge96
    BIOS frissítés után is változatlan...
  • penge96
    Na emberek tanácstalan vagyok... a legfrissebb driverekkel csak úgy bereccsen a hangszóró... ugye vadi új alaplappal csinálja ezt... megpróbálkozok egy bios frissítéssel. Valakinek volt már ilyen problémája?
  • genric
    Köszönöm a segítséget!
  • aate
    INF_allOS_9.1.2.1008_PV.exe
  • bon
    Két dolgot tudok javasolni:

1. aate álltal javasolt oldalról letöltöd a INF_allOS_9.1.2.1008_PV.exe fájlt és kicsomagolod a tartalmát eg pendrive-ra, és megpróbáldo betölteni a telepítőnek.
    2. XP-re javasolja az Intel oldala, de Windows 7-re is jó lehet

During boot, enter the BIOS setup by pressing F2.
    Depending on your board, either:
    Go to the Configuration > SATA Drives menu
    Set Configure SATA as to IDE

or

Go to the Advanced > Drive Configuration menu
    Set ATA/IDE Mode to Native.
    Press F10 to Save and Exit.
  • bon
    Nem kell letiltani
  • aate
    Próbáld az intel oldalán a win 7 drivert letölteni és pendrájvra kiírni, onnan betallózni. Link >
  • riki02
    És érdemes letiltani? Ez alapból minden Win.7-en rajra van? Érdekes, csak most vettem észre pedig nemrég jártam ugyanitt.
  • genric
    Intel DP43TF alaplap.
    A CD-n levő drivert miért nem találja meg,vagy az nem jó?
  • aate
    Ez akkor hasznos ha nincs otthon router csak modem és megakarod osztani vezeték nélkül a netet pl : okos telefon vagy tablet ,nyomtató stb...
  • bon
    Tessék: link az emberek nagy részének felesleges dolgo, pláne ha van router a háznál.
  • bon
    Feltételezem nem jót szedél le. Mi az alaplap, vagy a notebook pontos típusa?
  • riki02
    Ez alatt konkrétan mit értetek? És mit érdemes csinálni?
  • genric
    Semmi változás,nem tallózza be az illesztőprogramot a CD-ről sem,pedig rajta van a chipset drivere is!
    Már nem tudom mi legyen vele,valami tipp?
  • aate
    A virtuális Wi-Fi-szolgáltatással gyakorlatilag hotspottá varázsolhatjuk a WLAN-kártyával rendelkező hordozható gépeinket.
  • bon
    Wifi kapcsolat osztható meg más gép számára is.
  • bon
    XP szerinem gyorsabb lenne.
  • riki02
    KÉP:
  • riki02
    Ez a virtuális Wifi miniport ez mi?
  • Itsuki
    halihó! ezen a gépen xp vagy a seven lenne a jobb?
    intel pentium duo e2180 (2ghz)
    2x667mhz 1gb ram
    gforce 9600gt
  • genric
    Köszi,megpróbálom és majd írok.
  • bon
    Alaplap, chipkészlet gyárjának oldalán lennie kell driver-nek, azt letöltöd felmásolod egy pendrive-re, majd betallózod.
  • genric
    Nem Win alatt megy,hanem bootolom ahogy kell.Elindul a telepítő,de amikor ki kéne választani a patríciót,de nem mutassa a merevlemezt.Van ott a tallózás,de nem tudom mit kéne betallózni.
    Valamit töltsek le? Ja és mit?
  • aate
    A merevlemezvezérlőhöz (alaplapi chipset drivert keresheti) mivel a Windows 7 -nek már teljes natív SATA támogatása van elvileg. Ha bootolod a telepítőt( nem win alól indítsd ! ) akkor fel kell hogy ismerje.( milyen alaplap, milyen rendszer volt vagy van rajta ?)
  • genric
    Sziasztok!

Mi a teendő akkor,amikor telepítés közben illesztő programot kér?
  • bon
    Valamelyik játék másolásvédelme, játékkal együtt települ, az itt lévő cikkek segíthetnek: link
  • Rettenthető
    Megvan a leírásban a probléma okozója (Tages SA), bővebben tages sa protection, csak maga az illesztőprogram nem tudom milyen formában keresendő. A szimpla könyvtár / fájl és a regedit túrás semmit nem ad ki eredményül, akármilyen kombinációban keresem.
  • bon
    Eseménynaplóban
  • Rettenthető
    Helló mindenkinek!

A Win 7 indításakor egy pár figyelmeztető buborék ugrik fel a jobb alsó sarokban, hogy "inkompatibilitási okok miatt program blokkolva van". Na ebből vagy 3-4, azonban akármilyen villám sebességgel húzom az ikonra az egeret, nem derül ki, hogy mely programokkal van baja, mert azonnal eltűnik ez a figyelmeztető buborék.

Amióta jelentkezik, arra az időre visszamenőleg uninstalláltam mindent, de ezek szerint valami mellékprogram lehet, csak nem tudom mi.

Hol tudhatom meg, hogy melyik programmal van inkompatibilitási baja?
  • bon
    Driver frissítés.
  • penge96
    Valaki alaplap csere után hang recsegésre ötlet?
  • penge96
    Hát szerintem ott az Op.rendszerrel lesz baj... "szerezz" be egy újat.
  • Evin
    Egyáltalán mi az a program? Vagy minden programnál?
  • slylecz
    Sziasztok!

Miért van az, hogyha Win7-re telepítek egy programot, akkor normálisan mutatja a karaktereket és a szövegeket, de ha ugyanezt egy XP-re teszem, akkor csak szögletes 0-k jelennek meg a programban?

Hol lehet ezt beállítani, hogy XP-n is működjön?
  • aate
    Asus X50IE = Asus K50IE
  • aate
    Billentyűzeten az f gombok között sem jelzi ikon ? Nálam (f7 )Vagy az asus oldaláról húzd le a touch pad drivert( Mutatóeszköz ) és rakd újra.Akkor valószínű felrakja a szoftvert is.
  • riki02
    Sajnos egyik sem jó :( "Az érintőpad automatikus letiltása" > ilyen nincs, a tálcán pedig nincs is ikonja.
  • aate
    Vagy : Vezérlőpult/Egér/USB egér csatlakoztatása és itt, jelöld be a négyzetet a "Az érintőpad automatikus letiltása" gombot. esetleg van a laptopon billentyű parancs PL : Fn+F7.
  • aate
    Ha jól van feltelepítve a (Driver )szoftvere ami kezeli, akkor az óra mellet van egy ikon az megnyitja a kezelőt és abban.