46642
-
Egyébként elég kétséges ez a hiba és könnyen előfordulhat, hogy nem a Windnows 7-nek van köze hozzá, hanem a nem megfelelő használat. Láttam én már kinyirni akksit fél év alatt is, mert feszt töltön volt hagyva. Az én laptopomnál használatós módszer nálam bevált, feltötlöm lemerítem amíg ki nem kapcsol (hibernálódik), majd feltöltés ismét lemerítés. Így jelenleg 4. évét tapossa az akksi, és mostanába tapsztaltam hasonló problémát, de egy 4 éves akksinál ez már nem meglepő, cserélni kell.
Amúgy a hibára egy elég hosszú topic-ot találtam a Microsoft-nál amit már zároltak, csak beleolvasgattam de megkapta a szemem egy jó módszer a Windows 7 hibájának kizárására, igaz macerás, fel kell rakni egy xp-t és tesztelni a gépet, ha ott is jelentkezik a probléma akkor tuti akksi hiba lesz.
Amúgy a kivétel hiánya nem okozhat problémát a te esetedbe, ha már be se lehet kapcsolni a gépet, én a lépést hanyagolnám a leírásból az esetedben. -
az az eszközkezelő, LOL.
Driver Manager programmal lett megcsinálva. -
Orionk #38786 Win7 alatt mi lehet a DeviceManager-ben ez az ismeretlen eszköz?
Már minden drivert feltelepítettem, amit kaptam a laptophoz.
Ami még a driver lemezen maradt, és nem raktam fel, mert szerintem csak rendszerfigyelő programok: Lenovo Onekey Recovery, Lenovo Energy Management, Horfix(fogalmam sincs mi lehet), UserGuide
Device Manager:
-
Természetesen matrica megsértése garancia vesztéssel jár. BIOS frissítést próbáltad már? amúgy lehetségesnek tartom, hogy ha szoftveres gond volt akkor már készült frissítés, ami javította. -
XP és Vista stílus hogyan leírás -
Orionk #38783 Win 7-ben hol lehet használni a webcamerát?
XP-ben még a windows explorerben is volt egy külön eszköz, ha rákattintottál, akkor a kamera képét mutatta.
Win7en ez nincs, de még a Control Panel ben sem találok rá semmit. -
Orionk #38782 Értem, ezt nem tudtam. Mostmár azt is tudom, hogy mi a hotswap. :)
Egyébként nekem most bios-ban a Sata Controller mode AHCI ről automatic-ra lett állítva, és így is külső hardver ként ismeri fel. -
W7 Probléma
... Távolítsuk el az akkumulátort,....
Na ez a bibis pont. -
Ez az a AHCI mód egyik varázs, mert a sata eszközök hotswap-ek tehát menet közben cserélhetők. Kikapcsolására módot még nem találtam az ahci mód megtartása melett. Nálam elég szép lista van, a sok hardver miatt. -
Flash playert frissítsd a adobe oldaláról, vga driver, diretcX sem ártana frissíteni. -
Na ez nekem új, ilyenről még nem hallotam, miként jelentkezik a hiba? Mi a javítás módja? -
Drivermax-ot linkeltem be. -
Orionk #38776 Nektek volt már, hogy laptopnál a Win7es a dvd romot eltávolítható eszközként ismerte fel? Úgy mint egy pendrive-ot. A systray-ben ott van folyamatosan az eltávolítás lehetőség.
Ezt át lehet alakítani, hogy ne így ismerje fel?
Vagy igazából ezt nem lehet, mert ez attól függ, hogy maga a DVD rom milyen a laptop-ban hardverileg.
köszi -
A Windows 7-ben van ugye valami akkumulátoros hiba.
A hibaüzenet elhárítási leírás egyik pontjában az áll, hogy ki kell az aksit.
De ha garis a gép és le van ragasztva pont az aksi is, akkor hogy lehet ezt megoldani? Tudja valaki? -
pl. AS SSD Benchmark link -
AS SSD Benchmark link -
Nem értem teljesen, hogy mire gondolsz, de vezérlőpult/tálca és start menüt ajánlom. Programot rögzíteni meg jobb gomb a programon rögzítés a start menübe. -
Orionk #38771 Win 7ben hogyan lehet megcsinálni a start menüt olyanra, mint Vista ban?
ILYEN-KÉP
van egy elválasztó vonal, és alatta azok vannak, amiket legutóbb használtál, felül pedig, amit állandóra odateszel., és hogy ez mellett olyan legyen, mint a képen?
köszi -
privát üzenetben kaptam egy linket a szakitól, hogy ezt futtassam le és tegyem azt, amit ír.. s tökéletesen megy minden.:)
most már csak a Chromeba kéne beimportálni a könyvjelzőket illetve elérni azt, hogy ha bepufferelt egy videót akkor ne felejtse el.. ne kezdje előről.:)
ebben esetleg tudnál segíteni ? -
melyik válasz volt a jó? Oo -
Orionk #38768 erre én is kiváncsi lennék. -
tökéletes van hang..:)
köszi még1x mindenkinek,
sztem ez lenne az utolsó kérdésem felétek ??
elég zavaró..
jah meg FFot használtam, könyvjelzőket hogy lehetne importálni bele?:D:)
-
nah van hang srácok, s ez a köszönet ateenak jár.. ő ajánlott egy progit ami megoldotta a problémát..
most már csak azt kell elérni, hogy fülhallgatóba is működjön a hang.:D mindjárt kipróbálom s írok mi a fejlemény!
köszi mindenkinek, de főleg ateenak!! -
egyik sem jött be..
msi 915p combo 2 alaplaphoz kéne .. integrált a kárya:\ -
esetleg töröld az eszközkezelőből a hangkártyát és nyomj hardverváltozás keresést
Vagy esetleg probáld ki az illesztőprogram frissítést, elöször az alsót válaszd aztán megint az alsót, és a bejövő új oldalon válaszd ki a hang kártyádat -
Logikusan olyat kell venni amihez van Windows 7-es driver. Vásárlás előtt tájékozódni kell. -
mihez kezdjek vele, megveszem s ugyanúgy nem lesz hozzá win7 driver. -
egy hangkártya : kb 2 500 Ft ! Alaplapit meg a biosban letiltani. -
az volt.. -
sztereót állítsd -
-
készíts képet arról -
elvileg megy, de nem hallom..
a stereo mix be van kapcsolva és elvileg elsődleges is, az nem baj ?
egyébként a beállításokban kéne a hangszórónál headphonesnak lenni, de nincsen csak 5.1 meg sztereó meg kvadrofon.:\ -
aux is tedd némításba
Látok a speciálisban tesztelést. ha azt benyomod mit csinál? -
megcsináltam,
+alul még a front 100on!! L+R mindkettő 100. -
azt akarod mondani hogy a jelszinteknél a balance mellet levőt nem lehet lehúzni?
Kell legyen midi nek ott vagy wavenek -
nekem nincs választási lehetőség, de azon van nekem is ami neked.:) -
Az sem mindegy itt mi van kiválasztva ! :
-
jelszinteknél látom van lefelé menet, csinálj az egészről képet.
ja nálam a Mikrofonra + a cd lejátszón + a vonalbemeneten 0 van, szal állítsd abba és némítsd le, nálad csak a mikrofonon van némítás, ja és a telefonvonalra is csinálj némítást és 0ra állítsd -
mégnagyobb érdekesség, Chrome böngészővel youtuben nézek egy vidit, bepuferrelte valameddig visszatekerem és kezdi előről pufferelni :|
FF ilyet sose csinált, nem felejtette el azt amit bepufferelt :\