46642
-
WinStar #38828 köszönöm szépen :) -
ezt a szrt csak nekem csinálja egyébként? -
Bocsi az egyik link rossz lett > VirtualDub -leírás -
Videó elforgatása : VirtualDub , vagy > Avidemux 2.5.5 de a méret beállításokkal vigyázni kell a minőség is romolhat. -
WinStar #38824 Sziasztok.Ha egy videó fektetve van azt hogy tudom elfordítani?(felvett videó) -
ja bocsi a duplikált üziért, de most jut eszembe..
szóval minden videó végén amikor a végére ér már mutatja azt a piros csíkot hogy betöltötte, de h lejár magától akkor eltűnik.. viszont ez a piros csík csak egy kicsi, tehát nem az egész.:(
jó lenne nem kéne minden egyes indításkor pufferelgetnie.. -
csak a directX nem naprakész, azon kívül minden egyéb !! -
#38779 HSz-t elolvastad ? -
akk vlki meg tudja mondani h mi a halálért csinálja a chrome meg az FF is ugyanazt, !!DE CSAK A YOUTUBEN!! hogy bepuffereli a videót előről kezdené és újra kezdi pufferelni???????????????
ezt nem csinálta xpn..
köszi. -
Online webkamera teszt (élő) -
Nem az enyém a gép, nekem nincs laptopom. Egy ismerősömé.
-
Belső szoftverröl nem tudok, de skype vagy messenger megteszi erre a célra. -
Orionk #38816 Azért kérdeztem, hogy a két windows nem kutyulja-e össze egymás fájlrendszerét, ha egymást is defragolják.
HAbár mind a kettő NTFS. -
Orionk #38815 valóban az volt az.
Feltettem ezt a PowerManagement szoftvert, és a Device Managerben eltünk az ismeretlen hardver jelzés. :)
Te nem tudsz valami megoldást a lenti camerás kérdésemre?
Csak, hogy lássam, hogy win7 megjeleníti -e . -
balcsi70 #38814 Sziasztok.Nem tudom ide tartozik e:a va(t)erán ha rámegyek egy termékre akkor adott a termék és ugye vannak neki több képei,ha rámegyek valamelyikre(bármelyikre),feldobja az ablakot ami be kéne töltse a képet de üres ablak és ennyi,pedig baloldalt lent írja hogy kész. Szerintetek mi a probléma? Mindegyiknél ezt csinálja.Kb egy hete még jó volt. Köszi előre is az infót.
-
Biosban tiltsd le a floppy-t. -
Avval defragolod, amivel akarod. -
Orionk #38811 HA dual boot-om van.
EGyik partición az XP,
másikon a Win7,
harmadikon az adat.
Win7ben a töredezettségmentesítőt beállítom, hogy hetente egyszer csinálja, akkor megszabad neki csinálnia az XP-nek is a partícióját??, vagy azt majd maga az XP csinálja meg??
thx -
Nem, ez akkor történik amikor még lemezről olvassa az adatokat, majd amikor ki kellene választani a dolgokat, az előtt megáll. Boot logo után megáll. Még semmi sincs ilyenkor telepítve. :)
De megpróbálom, amit írtatok. :)) -
Energiagazdálkodásért felelős szabvány, ami pl. egy hordozható gépnél fontosak közé sorolnám. -
Ha jól értem megvolt a fájlok másolása stb és újraindítás után a leírt jelenség jön be. Nincs véletlenül még egy kijelző kötve a gépre? Ha igen akkor az az elsődleges és ott fogod megtalálni az asztal többi részét.
Ha el se kezdődik a telepítés:
1. várj türelemmel
2. tiltsd le a floppy-t. -
Orionk #38807 Akkor felteszem, köszi a tanácsot.
Az ACPI eszközök a fontosabb vezérlők? -
Én felraknám, mert egy laptopnál pont az energiagazdálkodás kezelsée fontos, amúgy ACPI vézérlő fontos és a lenovo pont a Energy Management telepítését javasolja mint hibára megoldást -
Orionk #38805 Én laikusként azt mondom, hogy a telepítésre állítsd át a BIOSban az AHCI módot automatic-ra.
-
Sziasztok!
AHCI módban szerettem volna Windows-t telepíteni, de a háttérkép és az egér résznél megáll az egész. Tehát betölt és megáll. Ötlet? -
Orionk #38803 A camerával kapcsolatban tudsz ajánlani valamit? :) -
Orionk #38802 Akkor az maradhat is. :)
Ha jól tudom, akkor az csak a Lenovo-nak egy külön progija, ami figyeli a rendszert. Az nem kell, szerintem. -
Orionk #38801 Ez a két sor közül:
PCI\VEN_11AB&DEV_4364&SUBSYS_81F81043&REV_12
VEN_11AB&DEV_4364
egyik sem volt ott, báris ahol néztem, ott ilyet nem láttam -
Energy Management-re tippelnék. -
Orionk #38799 A DeviceManagerben az ismerelten eszközön jobb klikk --> Properties --> Details --> Hardware IDs --> itt pedig a Value részben ez a két sor van:
ACPI\VPC2004
*VPC2004 -
lotsopa #38798 Windows 7 alatt(ultimate)hogyan tudom hasznalni a tavoli asztal/tav.segitseg funkciot?
Pl. milyen adatok szuksegesek, internek kapcsolat sebessege mennyire fontos...
Koszi elorre is. -
Orionk #38797 a kártyaolvasó, és touchpad már fent van.
JAh, és sajnos nem tud nagyítani. :(
Ezeket tettem fel:
- AHCI
- VGA
- Audio
- LAN
- Card reader (usb, és még gondolom az SD kártyaolvasó is)
- WLan
- TouchPad
- Bluetooth
- Camera
Amit nem tettem fel:
- Onekey Recovery
- Energy Management
- Hotfix
- UserGuide -
Roland3 #38796 Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy egy iso fájlt szeretnék átmásolni a pendrive ra ,de azt írja hogy szüntessem meg az írás védetettséget.
Valaki tud nekem segíteni ? -
HArdverazonosító részt nézd meg és írd be ide, az alapján nagy valószínűséggel pontosan megtudom modani, hogy mi az ami hiányzik. de ha gondolod te is megkeresheted itt: link -
Orionk #38794 nem értettem, hogy mit mond.
Azt írta, hogy az az eszközkezelő.
Ez akkor azt jelenti, hogy az ismeretlen eszköz az az eszközkezelő???
Az eszközkezelő, ahogyan te is mondod, az a Device Manager. Ezt raktam be a képre is, hogy van ott a listában egy eszköz, amit nem ismer fel.
Én sem tudom, hogy mi az, ezért kérdeztem meg. :) -
Lehet: Kártyaolvasó vagy touchpad driver mert lehet tud nagyítani görgetni ha felrakod. -
1 lépés kimaradt a részletek után hardverazonosítók érdekel. -
Device Manager=Eszközkezelő, nem értem mi a gond. -
Gyári telepítő lemez felejtős, gyártó oldalán újabb cuccok szoktak lenni, amúgy jobb gomb az eszközön tulajdonságok\részletek és a megjelenő listában lennie kell valami hasonlónak PCI\VEN_11AB&DEV_4364&SUBSYS_81F81043&REV_12
írd be ide a lényeg az eleje pl: VEN_11AB&DEV_4364 -
Orionk #38789 tehát az ismeretlen program szerinted az eszközkezelő.
De milyen eszközkezelő?, ezt most nem értem. :)