19
BlueBox progik
-
tantalize #19 Adobe Ultra -> Csak erre való! ;) -
kalota3 #18 én sem találom HELPPP!!
és videót háttérnek nem tudjátok meik progival lehet. -
#17 heelp! -
#16 naaa help má' :D -
#15 na help megvan az ulead mediastudio amit itt lejjebb írtak, de abban vagy nincs, vagy nem találom. valaki tudna segiteni, hogy hol van benne, vagy olyan progit, amiben télleg van? -
#14 leszedtem ezt az ulead mediastudiot, de nem találom benne a blueboxot, pláne hogy hogy kéne használni. le tudná valaki írni, aki tudja? -
#13 close, del, np -.- -
blackgamer #12 itt lehet találsz olyat aki használja -
Dodo55 #11 Ulead Media Studio Pro. Nagyon egyszerű megcsinálni vele. És az se gond, ha a háttér egyenetlen színű picit, mert nagyon alaposan be lehet állítani. -
#10 -
#9 Nem komoly filmhez kell, a szereploknek nem kell beleelni magukat, mert a hatterrel ellenkezo iranyba neznek :) -
#8 Itt egy cikk, ami segíthet. -
#7 Az szuper, mert kedvenc vago programom, de ugynezki idaig ilyen hulye voltam, hogy eszre se vettem :D Mindenesetre koszi a tippet, meg fogom nezni. -
#6 bármilyen szín lehet, ált. azért pont kék, meg rikító zöld, mert ezek elég ritka szinek, és jól elkülöníthetők.
a technikát kulcsolásnak hívják. megoldható adobe preimereben 2 kattintással, de ha vmivel valósághűbb eredményt akarsz elérni akkor after effects, vagy combustion.
amúgy nem lesz egy egyszerű munka már most szólok. annak tűnik, de rá fogtok jönni, hogy nem is a megvalósítása lesz körülményes, hanem a szereplőknek beleélni megukat. jobb esetbe elve kell egy realtime renderelő kártya, amivel élőképen a szereplők láthatják, hogy mit is és hol és hogy csinálnak. -
#5 Pirossal nem csinálják: ugyanis olyan színt tartalmaz az emberi bőr.
A green box, és a blue box van használatban.
Ha jól emlékszem, a Sonic Foundry (Sony) Vegas-ban van ilyen opció. -
#4 :D:D:D:D:D
Progit is tudnal mondani esetleg? :) :D
Elore is koszi -
#3 csinálják zöldel is (élénk világos zöldel), tehát valszeg lehet bármilyen :F -
#2 Mostanában még mindig a GreenBoxot használják, Magyarországon persze. Időjárás jelentés, stb. Viszont a BlueBox is kezd hódítani.
A lényeg, hogy a háttérrel (GreenBox, BlueBox) megegyező ruhát ne vegyetek fel, mert láthatatlanok lesztek :D
Értelemszerűen kék vizipisztolyból sem érdemes lőni, kivéve, ha pont ez a profil kell a filmnek :D -
#1 Hali!
A következő lenne a kérdésem: szeretnénk haverokkal csinálni egy fun filmet, amihez kéne az a technika, amit ha jól tudom BlueBox-nak hívnak, és arra jó, hogy egy kék háttér mögött forgatva, a kék háttér helyére be lehet rakni más képet, tehát megváltoztathatjuk a hátteret. Szeretném tudni, hogy ez csak kékkel működik-e, vagy bármilyen színnel, csak a lényeg az, hogy egyszínű maradjon a háttér? Tudnátok esetleg olyan program nevet mondani, amellyel ez kivitelezhető?
Előre is köszi minden segítséget!