Stargate Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Stargate Worlds: Csillagkapu bezárul:
Az MGM Studios belefáradt a Stargate Worlds MMO-t fejlesztgetõ Cheyenne Mountain Entertainment tökölõdésébe és visszavette tõlük a Stargate licenszet. Úgy néz ki, ezzel a Csillagkapu végleg lezárult.
A Cheyenne Mountain márciusban csõdöt jelentett, majd eladta az MMO fejlesztés közben gyorsan összecsapott Stargate Resistance FPS anyagokat a Fresh Start Studiosnak, akit a Dark Comet Gamesel együtt gyorsan be is perelt jogtulajdonnal való tisztességtelen bánásmódért. Az Arizonai bíróság a Cheyenne Mountainnak kedvezõ ítéletet hozott, de ez már nem számít, hiszen az MGM visszavette a jogokat."
A Resistance az megy, de mint tudjuk az egy kicsit más dolog.
[merlinw.org]
Bár nem nagyon néztem, úgy rémlik ez valami multiplayer lövölde, nem igazi mmo.
Mondjuk egyik nagy oldal sem erõsítette meg (IGN, Gamespot, GameSpy), de a weboldaluk valóban megszûnt.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
DNF-et is heggesztik (ha nem is Forever címen) a 2K-s fiúk (mármint õk a kiadó, azt nem tudom melyik fejlesztõcéggel készíttetik, talán a Gearbox-al (Half Life 1-2, Borderlands)), valamikor a hónap elején elszólta magát a sajtós😊 Ha lehet hinni a pletykáknak a negyedik negyedéves (okt-nov-dec) dömpinggel jöhet az is. Persze majd meglátjuk, de 2K pénzes, nagy darab jószág (Bioshock, Borderlands, Maffia 2, Civilization 4), tehát simán el tudom képzelni, hogy meglepik a rajongókat karácsonykor😊
[merlinw.org]
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Gamestar link
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
REAL MADRID
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
REAL MADRID
[merlinw.org]
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
Armin & Ayu fan
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok