Óvodai jelek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Artatlanul kellett bunhodnod! <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#love12>#love12>
Volt még valakinek füzet?
Meg én hagyományörzõ oviba jártam, tehát minden ünnepet hagyományhûen csináltunk, ami jó móka volt.
Azán hozott apám svájból egy nyújtható játékkutyát, ami magyarországon az'szem még ma sem kapható sehol. Ezt bevittem az oviba, az ovónõk meg arra kényszerítettek, hogy adjam oda ennek a fogyatékos gyereknek, mert akart vele játszani. És mi volt az elsõ dolga a gyereknek? Kiharapta a kis b***s g**i f*****j. És azzal annyi is volt a játékomnak<#sir>#sir> Ez nekem akkor nagy trauma volt, és még ma is baromi ideges leszek tõle, ha rá gondolok.
és az ovi terembe ahol voltunk, volt egy hûtõ, és a játékaimat mindíg arra rakták fel, és már nem látam õket viszont 😄
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Egyébként arra emlékszem, hogy nem nagyon szerettem oviba járni, de hát menni kellet, meg beugrott, hogy volt egy csunya gyerek aki mindig elvette a macthbox autóimat, meg összetörte egy fasza markolós gépemetis.<#idiota>#idiota>
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
nem tom, mi fogócskázás közben vmi digidigidigidigidigidigidigi izét mormogtunk, de hogy mit jelentett fingom sincs. én tök szomorú voltam, mert nem tudtam olyan gyorsan mondani mint haverom. jártam is logopédushoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Csepelen a hev mellett volt nem messze a Csepel Müvektöl... amennyire emlekszem.
Es anyukam minden reggel vett nekem olyan csucsos kerek csokis sütit, amiben ilyen habos krem van es az aljat, a tesztalapot mindig kidobtam, mert nem szerettem.
Ennyi maradt meg bennem az ovibol...
Ja meg meg az, hogy kergetem a tarsaimat es kiabalok, hogy "En vagyok a csontvaz!". Mindenki tökre felt, pedig egyikünk sem tudta, mi az a csontvaz...
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Talán egymásra találnak az ovi barátok,szerelmek 😄
H.Attila, K.Zoli nemtudom milyem Zsófi itt vagytok? 😊)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Láttam többeknek is ez volt <#nevetes1>#nevetes1>
egyébként tökre szerettem a jeleimet 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!