Óvodai jelek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flippy
jaja😄

Szegeny!

Artatlanul kellett bunhodnod! <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#love12>
Nekem FÜZET volt a jelem oviban, kék színû, és az elején egy cimke volt.
Volt még valakinek füzet?
Nolycsy
Én mondjuk szerettem, mert az óvónõm nagyon szeretett (A kényszerítõs egy másik csoporté volt). Miközben olvasta a mesét, vakargatta a hátam, amit nagyon szeretek.
Meg én hagyományörzõ oviba jártam, tehát minden ünnepet hagyományhûen csináltunk, ami jó móka volt.

flippy
de az is sok volt...

flippy
én utáltam oviba járni😞( Eccer megdobtak egy építõkockával, és nem én fakadtam sírva, hanem az aki megdobott, és ezért nekem kellett büntetésben lennem<#rinya><#rinya> Ezért is csak 2 évet jártam...

Nolycsy
Úgy látom sok szomorúságot okoznak a gonosz óvónõk. Neked a barbid veszik el, engem a játékom odaadására kényszerítenek. Hát milyen világban élünk!!!??? Ha már az óvónõkben sem bízhatunk, akkor kiben??<#shakehead>

flippy
Falra kente a xarát???<#wilting><#vomit> Jajj te szegény! Én meg elvittem az ovimba egy barbit, és az óvónénim elvette tõlem, és nem adta vissza mai napig a kedvenc babámat! És fölrakta a legfelsõ polcra! Lehet, h valami elmezakkant kölök ma is azzal a babával jáccik<#sir><#sir><#rinya>

CattiBrie
pszihológus?

[/spam]&#8482;

Nolycsy
Ovimba volt egy fogyatékos gyerek, aki a falra kente a szarát<#wilting>
Azán hozott apám svájból egy nyújtható játékkutyát, ami magyarországon az'szem még ma sem kapható sehol. Ezt bevittem az oviba, az ovónõk meg arra kényszerítettek, hogy adjam oda ennek a fogyatékos gyereknek, mert akart vele játszani. És mi volt az elsõ dolga a gyereknek? Kiharapta a kis b***s g**i f*****j. És azzal annyi is volt a játékomnak<#sir> Ez nekem akkor nagy trauma volt, és még ma is baromi ideges leszek tõle, ha rá gondolok.

A "néger csók"-ra gondolsz? Amikor pici voltam én is nagyon szerettem.

Meg kene keresned a gyereket most, es elbeszelgetni vele... <#mf2><#eplus2><#violent><#taps>
Jancsik
nekem szék volt a jelem 😊
és az ovi terembe ahol voltunk, volt egy hûtõ, és a játékaimat mindíg arra rakták fel, és már nem látam õket viszont 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Atipapa
Zászló

Egyébként arra emlékszem, hogy nem nagyon szerettem oviba járni, de hát menni kellet, meg beugrott, hogy volt egy csunya gyerek aki mindig elvette a macthbox autóimat, meg összetörte egy fasza markolós gépemetis.<#idiota>

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

Hoember. Zozonak a Hoember volt a jele. Lehet azert szeretem annyira a telet... 😊
Gladiator
:-DDD

nem tom, mi fogócskázás közben vmi digidigidigidigidigidigidigi izét mormogtunk, de hogy mit jelentett fingom sincs. én tök szomorú voltam, mert nem tudtam olyan gyorsan mondani mint haverom. jártam is logopédushoz.

ikegami
lufi

asszem autó volt...<#whatever>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

flippy
<#smile>

Hunnenkoenig
Hat en ugy 30-32 evvel ezelött jartam ovodaba, de akkor szék volt a jelem.

Csepelen a hev mellett volt nem messze a Csepel Müvektöl... amennyire emlekszem.

Es anyukam minden reggel vett nekem olyan csucsos kerek csokis sütit, amiben ilyen habos krem van es az aljat, a tesztalapot mindig kidobtam, mert nem szerettem.

Ennyi maradt meg bennem az ovibol...

Ja meg meg az, hogy kergetem a tarsaimat es kiabalok, hogy "En vagyok a csontvaz!". Mindenki tökre felt, pedig egyikünk sem tudta, mi az a csontvaz...

Munch
Csiga voltam én is 😊

dominó

nekem halacska volt<#crazya>
flippy
a csiga tök ari!<#vigyor2>

djemba-djemba
fenyõfa

csengõ volt

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Lassan arról is beszélhetünk ki hova járt oviba és mikor 😊
Talán egymásra találnak az ovi barátok,szerelmek 😄
H.Attila, K.Zoli nemtudom milyem Zsófi itt vagytok? 😊)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Magnumrolcsi
persze 😊)
most mi a jeled az oviban?

nekem szemüveg volt 😄D

cenobite
A legmenõbb jel a "piros autó" volt.

gamertag: kenobita

cenobite
Nekem csiga volt a jelem.

gamertag: kenobita

Kontrakcio
kacsa majd hullám (olyan mint a duna TV-nek volt)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

vödör

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

flippy
nekem rózsaszín masni volt a jelem...de mivel sosem csíptem a rózsaszínt, ezért piros lett😄 Én mindig is cseresznyét szerettem volna...<#vigyor2>

Na úgy már mindjárt jobb, légyölõ galóca lesz. Egyébként segítek ahol tudok 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

akkor talán légyölõ, nem emlékszem, hiányoztam arról a biosz óráról 😛

oh, köszi 😄DD

A pöttyös gomba nem gyilkos galóca 😊 (most mentettem meg az életed)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

mesor
Csak Beatles rajongó! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

lál, mennyien gombák voltunk. Aki gomba volt rossz ember nem lehet! 😄

Beast Machine
Neked is? <#bee1>

...vágod?

põttyösgomba, azaz gyilkosgalóca <#vigyor1>

Szega87
nem is jártál óviba 😄

junik jelem volt: papirsárkány 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

(magyar) zászló, majd szánkó 😊

Láttam többeknek is ez volt <#nevetes1>

egyébként tökre szerettem a jeleimet 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Danee
Nekem kocka volt 😊

Tarajos Sül
nekem asszem szemcsó volt a jelem...
Benito
Spangli?vkinek?

horogkereszt? sarló kalapács? 😄DD

leslieboy
Gereblye voltam..Mindig szivattak, hogy mennjek gereblyézni!😄DD

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

gomba =)