385
Kinek mi volt a jele az óvodában? :)
-
#305 alma..C -
tattooed #304 nekem fa volt a jelem.
az ovónőm pedig az anyósom volt (akkor még nem sejtette, hogy az lessz).
mostanában mondogatta is nekem, hogy jó jelet adott régen,
mert egy tuskó vagyok -
#303 könyv -.- -
Puskapor #302 vitorlás hajó :D -
#301 letra -
#300 2 ujjas kesztyű -
#299 Az én jelemlenni oviben zázsló madzsar,bár én tudni nem miért. :D -
#298 lol talicska:D -
Mirk #297 jéé én vok az egyedüli akinek talicska volt, visszaolvastam:)) -
Mirk #296 talicska -
#295 nekem virgács áhhn me :D
én vérbeli HÓember voltam :P (az volt a jelem) egyszer oviba verekdetem is érte:P elakarták tőlem venii de nem sikerült nekik:P -
Braveheart #294 seprű (kurva rossz gyerek voltam) -
Hajnalcat #293 cumisüveg -
#292 Nekem (mint itt már sokaknak) légyölő galóca, persze akkor még csak azt tudtam hogy gomba :D
Egyébként én arra emlékszem, hogy meg akartuk mérgezni egyszer az ovónénit, de nem sikerült :D -
katalány #291 Én is csiga voltam.... -
#290 csiga :o) -
#289 szalámi???:Dlol -
#288 Először szilva, utána kalapács -
#287 szalámi :| -
#286 NEkem szaloncukor meg harang:o) -
#285 jaja:D -
Zozo76 #284 Szegeny!
Artatlanul kellett bunhodnod! -
jpeg #283 Nekem FÜZET volt a jelem oviban, kék színű, és az elején egy cimke volt.
Volt még valakinek füzet? -
#282 Én mondjuk szerettem, mert az óvónőm nagyon szeretett (A kényszerítős egy másik csoporté volt). Miközben olvasta a mesét, vakargatta a hátam, amit nagyon szeretek.
Meg én hagyományörző oviba jártam, tehát minden ünnepet hagyományhűen csináltunk, ami jó móka volt. -
#281 de az is sok volt... -
#280 én utáltam oviba járni:(( Eccer megdobtak egy építőkockával, és nem én fakadtam sírva, hanem az aki megdobott, és ezért nekem kellett büntetésben lennem Ezért is csak 2 évet jártam... -
#279 Úgy látom sok szomorúságot okoznak a gonosz óvónők. Neked a barbid veszik el, engem a játékom odaadására kényszerítenek. Hát milyen világban élünk!!!??? Ha már az óvónőkben sem bízhatunk, akkor kiben?? -
#278 Falra kente a xarát??? Jajj te szegény! Én meg elvittem az ovimba egy barbit, és az óvónénim elvette tőlem, és nem adta vissza mai napig a kedvenc babámat! És fölrakta a legfelső polcra! Lehet, h valami elmezakkant kölök ma is azzal a babával jáccik -
#277 pszihológus? -
#276 Ovimba volt egy fogyatékos gyerek, aki a falra kente a szarát
Azán hozott apám svájból egy nyújtható játékkutyát, ami magyarországon az'szem még ma sem kapható sehol. Ezt bevittem az oviba, az ovónők meg arra kényszerítettek, hogy adjam oda ennek a fogyatékos gyereknek, mert akart vele játszani. És mi volt az első dolga a gyereknek? Kiharapta a kis b***s g**i f*****j. És azzal annyi is volt a játékomnak Ez nekem akkor nagy trauma volt, és még ma is baromi ideges leszek tőle, ha rá gondolok. -
North #275 A "néger csók"-ra gondolsz? Amikor pici voltam én is nagyon szerettem. -
Zozo76 #274 Meg kene keresned a gyereket most, es elbeszelgetni vele... -
#273 nekem szék volt a jelem :)
és az ovi terembe ahol voltunk, volt egy hűtő, és a játékaimat mindíg arra rakták fel, és már nem látam őket viszont :D -
#272 Zászló
Egyébként arra emlékszem, hogy nem nagyon szerettem oviba járni, de hát menni kellet, meg beugrott, hogy volt egy csunya gyerek aki mindig elvette a macthbox autóimat, meg összetörte egy fasza markolós gépemetis. -
Zozo76 #271 Hoember. Zozonak a Hoember volt a jele. Lehet azert szeretem annyira a telet... :) -
#270 :-DDD
nem tom, mi fogócskázás közben vmi digidigidigidigidigidigidigi izét mormogtunk, de hogy mit jelentett fingom sincs. én tök szomorú voltam, mert nem tudtam olyan gyorsan mondani mint haverom. jártam is logopédushoz. -
#269 lufi -
Jhon Balu #268 asszem autó volt... -
#267 -
#266 Hat en ugy 30-32 evvel ezelött jartam ovodaba, de akkor szék volt a jelem.
Csepelen a hev mellett volt nem messze a Csepel Müvektöl... amennyire emlekszem.
Es anyukam minden reggel vett nekem olyan csucsos kerek csokis sütit, amiben ilyen habos krem van es az aljat, a tesztalapot mindig kidobtam, mert nem szerettem.
Ennyi maradt meg bennem az ovibol...
Ja meg meg az, hogy kergetem a tarsaimat es kiabalok, hogy "En vagyok a csontvaz!". Mindenki tökre felt, pedig egyikünk sem tudta, mi az a csontvaz...