12
  • Brutus13
    Én elkezdtem vele játszani, de fél óránál tovább nem bírtam! Annyira de annyira rossz lett, hogy az már fáj :(
    Alig lehet menni, felfedezni, gyűjtögetni, egyáltalán látni valamit, ez a 3D-s grafika nagyon nem a Heroes világa, nem kellett volna :(
    A harc meg egyenesen siralmas, azok a zöld kockák...és az emberek....mekkorák? 1 cm nagyságúak, alig látom....a harmadik részben jók voltak, a negyedikben kicsit kiebbek lettek, elnéztem, de ez már röhejes és amikor berakja az introt amikor megtámadom, az már fájdalmas, hogy a mai grafikai technikáva hogy lehet ilyen igénytelen, szarul megcsinált figurákat elkészíteni....
    Szóval szerintem nagyon elcseszték, de ez persze az én véleményem...
    Ja és a második pályáig vittem, de még nem találkoztam várral....pedig arra lettem volna még kíváncsi....
  • Magic Boy
    Heroes 3 + orosz fejlesztőcsapat + 3D = Heroes 5
  • BlueGold
    Ha sikerül olyan Game-t összehozniuk mint a 3-as volt akkor hajlandó leszek elfelejteni a 4-es néven kiadott "csodát" :-) nekik.
  • hammerh2
    nem hiszem hogy attól jobb lenne mint az előző rész mert 3Ds
  • phunky
    lehet vhonnan bétát szerezni?
  • phunky
    komoly lessz :) bár a képeket mintha a warcraft 3-ból csenték volna :D
  • Dinosaur
    Én a Battlefront II-vel fürödtem be majdnem, mert megvettem a játékot és nem indult el.
    Az itthoni Automex Kft. nem hívott vissza (tetű egy banda egyébként)és ki kellett telóznom Ausztriába, saját költségre ugye a Sony-hoz. Kiderült hogy olyan másolásvédelmi technikáról van szó amit még a legtöbb meghajtószoftver nem ismer. Már aznap küldték is a javított file-t. Ennyit a magyar forgalmazóról. Nem a Heroeshoz tartozik csak a cikkírónak küldeném hogy csináljon már egy ilyen cikket egyszer. Előre is köszi!
  • ReVisor
    Én nem gondolom, hogy a petíció (nevetséges) miatt halasztottak. Ha ez volt a legjobb verzió (ezt csak őt tudják)a programból, akkor ezt hozzáértő, jólmegaszondó emberkék nélkül is halasztották volna. Ez nem volt rossz marketingfogás (én pl. még éhesebb lettem), ők meg még időt akarnak. Jól van ez így... Csak jönne mááááár!
  • Vörös Csacsi
    Ez a legjobb SG hírmagazin!!!!!
  • Matyóhímzés
    Végre egy normális csapat. Ezt monnyuk az EA tuggyátok mikor csinálta volna meg.......soha.
    Jó látni, hogy még manapság is vannak a világnak olyan eldugott zúgai, ahol nem csak a pénz számít, hanem a felhasználó is. :)
    Hajrá fiuk! :)
  • husika
    a starforce tényleg gáz, a gyári cd-k szinte alig indulnak el, már befürödtem a gt legends-szel is, persze nem akarták visszavenni. ennyit a vegyél eredeti soft-ot "akció"-ról.
  • sweech
    inkább fejlesszék még egy ideig csak jó legyen...de a starforce védelem télleg elég idegesítő