34
Hard Truck Tycoon
-
Richardix #34 nem tudom mi a bajotok vele.... jó megértem hogy nem egy Transport tycoon
(bár én azt nem tom, a TT-ről nem is hallottam...) Szerintem viszont elmegy... sztem nektek az a bajotok , hogy túl sokat vártok tőle! Egyetértek hogy nem egy toplistás, de azért nem is olyan fikáznivaló...
...szerintem ez a véleményem...szerintem. -
mentos-boy #33 Halihó!
teljesen megörültem mikor bóklászva egy jó kis torrent oldalon megpillantottam ezt a kis játékot, gyorsan letöltöttem, elindítottam, options menüpontra kattintottam, ahol is van egy kis, asszem képernyőszerűség a jobb felső sarokban, arra rákattintottam, azmeg "signal frequency is out of range"-re dobta a monitoromat...
minden indításnál így kezd azóta, még a videót sem látom, már volt reinstall, meg anyázás meg minden...
semmi külső setupja nincs, szal úgy tűnik nekem ennyi volt ez a kis játék...
Ha valaki esetleg tud erre a bajra megoldást, legyen olyan jó ismertesse velem, hogy legalább kipróbálhassam mit tud ez a gém.
Köcce!
Jó játékot! -
Onager #32 A játékról:
Nagy lelkesedéssel vártam és nem foglalkoztam a fórumokban olvasható negatív hozzászólásokkal, de bizony bőven van bennük igazság. Leginkább igaz a "nem igaz, hogy még most sem tudják elérni a Transport Tycoon színvonalát" vagy vmi ilyesmi szólásban van igazság. Sztem nagyon sokat ki lehetne hozni ebből a témából, csak vmiért nem szretik átvenni a régi játékok jó ötleteit. Előszöris ez a gépigény egy tycoon játékhoz borzasztó. Nincs egy erőművem, de elvárnám, hogy egy ilyen jellegű játék egy 2,66-os Celeronon problémamentesen fusson. Ehelyett a pályát legalább 5 percig, de inkább tovább tölti és a játék közben is folyamatosan dolgozik, teljesen kétségbe esik, ha zoomolok, egszerűen hihetetlen. Már eleve azt sem értem, hogy minek ez a zoomolós rendszer, miért nem lehet a Transport Tycoon-hoz (a továbbiakban TT) hasonlót csinálni. Ha egyszer ott van a térkép, akkor minek kell még nagyítgatni, meg kicsinyítgetni külön, nincs ennek olyan grafikája, hogy azt annyira meg kéne mutatni. Nem szeretem a követhetetlenséget is, meg az irreális dolgokat. Nagyon felbosszantott, mikor az első kocsimat elindítottam, hogy úgy elsprivvelt, hogy nem is láttam. Ennek mi értelme, ha már úgy is 3 sebsségfokozat van a játékban? Miért nem lehet ebből a jó témából egy TT-os felszínt felújítva egy 1 GHz-es proci és vmi 128 MB memóriaigényű játékot készíteni? Ennek a hangulata sem fogott meg a TT-nal ellentétben. Lehet, hogy még 1x 2x előveszem, de nem hiszem, hogy hosszú távon le fog kötni.
-
rumanmark #31 sziasztok!!! nem tudja valaki hogy holl lehet a játékeol leszedni dolgokat????
-
#30 Valaki tud segíteni hogy kell játszani légyszi!!
Nem jutok egyről a kettőre -
#29 Sziasztok! Angolosítást keresek a játékhoz! Ugyanis nekem szlovák/cseh verzió van meg. köszönöm. -
#28 Gépigény mi???
PLS Segítsetek -
#27 elvileg készülget#19 -
maki2 #26 Sziasztok. Létezik magyarítás a játékhoz? -
Pogi #25 Persze hogy lehet. Én is ennek reményében próbáltam ki, és tényleg csalódtam, mert a Transport Tycoon emléke lebegett a szemeim előtt, aztán meg kopp.Egy rakás ...izé. na jó nem akarom fikázni nagyon, mert megútáltok, azt meg nem szeretném -
keeper2 #24 Személy szerint, én még nem próbáltam, de egyrészt lehet igen jó is, attól még, hogy már minden lehetséges ötletre van tycoon játék, másrészt viszont kissé unalmas az activision value tycoon játékok özöne, amik arról szólnak, hogy olcsó árért cserébe adnak primitív, gyorsan összedobott játékokat. -
Pogi #23 Bocsi előre is a negatív véleményért, de szerintem egy hírtelen összecsapott szutyokkal van dolgunk a Hard Truck Tycoon személyében.Szerintem inkább vegyétek elő a régi Transport Tycoon-t, ezerszer jobb, sőt...a HTT a nyomába se érhet.
Jó talán kicsit személyes voltam, de bízom benne, hogy nem vagyok az ízlésemmel egyedül. -
#22 -
#21 hmmm felkerült egy játék bizonyos warez oldalra és már nyílt is topic róla -
#20 Én várom!!
#14 ??? -
#19 A játékfordítását elkezdtem.Kb a felénél tartok.Ha kész lesz jelentkezem.
Persze,ha érdekel valakit is. -
#18 Azért vicces, hogy a Transport Tycoon-t még mindig nem sikerült senkinek megfejelni. Még ma is abszolút megállja a helyét, meg milyen király soundtrackje van már! -
Nuki #17 az jobb, vagy nekem jó a Locomotion is :] -
Thanatos #16 zinternetről... -
#15 Szevasztok!
Honnan tudom leszedni ezt a játékot? (demó is elég!) Ha valaki tudja kérem válaszoljon!
Előre is köszönöm! -
#14 rájöttem!
a szemetet hova kell elszállítani?
mert nem találtam sehol olyan helyet ahova lehetne vinni!! -
#13 mit kell csinálni, hogy lehessen szállítani a két cég között?
van valahol esetleg egy leírás mit - hogy kell használni ? -
#12 :DD -
Thanatos #11 nah eddig tartott nekem a game... :) határozott pozitivum hogy gyors az uninstall :) -
#10 lol -.- -
#9 már ki,elég csendben:)) -
#8 Az igazsag az hogy ezek mar nem tudnak mit kitalalni :D -
Thanatos #7 nemszóltam :D -
Thanatos #6 próbálta? már kijött? :D -
#5 hat,nem nez ez rosszul ki,de nincs benne vonat:)ugyhogy egyetertunk:) -
#4 Hátezmegmi?
Nemelég a limonádé lábgomba wcdeszka tycoon mostmár kemény tehereutót is lehet?
A grafika még a simcity4-ét se éri el :/
Hát asszem marad a Transport Tycoon Deluxe. -
#3 sim city 4 -es grafika. de nem rossz. bar tul nagy sulya nem nagyon lesz ez tuti -
#2 de jól néz ki :) -
#1 probálta már esetleg valaki?elég érdekes párositásképek