31
-
Juci006 #31 Áhh nekem meg van a játék hát nem gészen erre számítottam de tűrhető és vannak benne jó részek.De az zavar hogy a gyerekek néha kifele bandzsítanak. xD
-
Zoliz #30 Narnia Rulez, mert a nők szeretik nem annyira véres és így jobban ágyba lehet vinni őket. Hajrá university! Menni fog, csak akarni kell! -
university #29 a narnia egy szar
nincs meg vkinek a gól c. film -
university #28 a narnia egy szar
-
reiko #27 Aki szeretné kipróbálni a játékot...
http://rapidshare.de/files/8987594/The.Chronicles.of.Narnia-RiTUEL.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/8987577/The.Chronicles.of.Narnia-RiTUEL.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/8985949/The.Chronicles.of.Narnia-RiTUEL.part3.rar.html
pass:www.fullddl.net
A játék terjesztését a törvény bünteti!!!
Mindenki csak saját felelősségére töltse le a játékok!
Használjátok egészséggel! -
szurka #26 voltam olyan mazo, és végignyomtam a hp4-et.
Ezt is végignyomom. Rettegj csúnya boszorkány, jövüüüüüüüünnnnk!!!!!!!!!!!! -
Meszesán Imre #25 csak egy kicsit -
Meszesán Imre #24 nem nagyon hasonlít a filmhez -
bajcsy #23 sziasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni
ha nem tudjátok akkor megmondjátok hol lehet a demót
köszi
email:[email protected] -
#22 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy létezik-e hozzá már magyarítás? Köszi -
BlueGold #21 0. Webáruházat :-) megkeresni.
1. SMS-t elküldeni a megfelelő tel. számra.
2. Flashget-et beüzemelni. -
Major Szabolcs #20 nem rosz még nem láttam de a képek és a leirás alapján nem rosz -
Balintordas #19 Bóóóóóóóóóóó
-
antikommunista2 #18 lol ez ritka szar game ...... xD -
rafi12 #17 hogy lehet letölteni a narniát játékban???? -
kapovits #16 Nagyon morbid -
Testudolius #15 Tömegközlési eszközt is jelent. A többes száma média. Médiák szó nem létezik. -
Szemi90 #14 "Viszonylag ritkán kerül a műtőasztalra gyerekeknek szóló adaptáció, ami a médiumok teljes skáláját igyekszik felvonultatni."
Mi az, hogy médiumok teljes skálája????
Én úgy tudom, hogy a médium egy közvetítő a fizikai és a szellemi világ között. (vagy valami ilyesmi)
És ezt az újkeletű kifejezést egyre gyakrabban látom / hallom a !!médiákban!! ... -
Sliderx #13 Na ja. PC-re szar is viszont PS2-re nagyon fasza, végig is toltam. Mégis mi a faszt vártok egy gyerekeknek készült mese adaptációjától?
El kéne gondolkodni... -
snorbi #12 hát, a képek alapján a grafika egyenesen csúnya...
az emberek arca mintha műanyag lenne... -
Goth #11 tyűűűűűűű de szar.
már majdnem megüti a herikókler négyet. -
dadas #10 jó lehet -
kenyer79 #9 Én azt nemtom csak, hogy minek ehez eggyátalán hozzászólás:D -
Testudolius #8 Pc barátabban? Ezt hogy érted? Irányítás/kamera? Mert témában/stílusban kicsit nehéz lenne közel hozni a mohaahoz :)
Kicsiknek biztos jó... Pont annyira, hogy nem ülnek elötte egész nap :D -
q13579 #7 Eszméletlen hogy erre van kereslet a pc piacon. Tipikus konzol játék, marhára elavult szvsz pc-re. Még régebben tesom kedvéért fel lett téve az ea másik nagy gyöngyszeme a harry potter egy, megnéztem hogy mégis milyen. Háááát. Meg kell mondjam én is quaken mohaa-n bf-en nöttem fel. Eléggé meglepödtem, és lepödök. Nem igaz hogy nem lehetne ezt valahogy pc barátabbra megoldani? -
#6 Quake kell a gyerekeknek, ezt mindenki tudja! Én is azon nőttem föl és milyen mintapolgár vagyok tyühűűű!! -
Testudolius #5 Azért én kezdem komolyan tisztelni Dojcsák Dániel urat hogy ennyire objektív :D
Kérdés, hogy egy ilyen játék mekkora érdeklődésre tart számot ezen az oldalon... -
#4 Hát ha ilyesmit akarok, akkor inkább előveszem a Gyűrűk Ura 3-at! -
#3 ez egy rit****r vmi -
#2 Harry Potter 4-hez hasonlít, ami a maga kategóriájában az egyik legszarabb D: -
Cat 02 #1 a nagy csata benne van ???