Rádió Deejay RIP

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
<#eljen><#eljen>
http://radio.peetandcook.hu:8000/listen.pls EXDEEJAY!
Ez is cool

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fido4life
Game Fm a legjobb 😊

Hello !!!

Valaki tudna egy olyan helyet adni ahhonét deejay-s adásokat tudnék leszedni ???
Gerygrey
Hát nagyon nem, szerintem a Roxy és a Rádió 1 az ország két leghitványabb adója 😞
desigo
Napközben kapcsolgatok a Roxy és a Rádió 1 között.

Hát nem az igazi egyik sem😞
Köszi szépen a linket szerencsére vannak jómunkásemberek akik segitenek megoldani azok problémáját akik nem laknak balaton közelben vagy nincs netelérésük a melóba de mégis szeretnének hallgatni BéresZoo-t.

Sziasztok! még mindig nehezen viselem a DeeJay hiányát, és bár jó a vakációZOO (most is éppen töltöm a www.szupepe.hu-ról, köszi Maniac) de hiányzik a régi feeling, a dögös zenék, az Úr hangja és a többi rovat... Ezért kérnék mindenkit akinek vannak felvételei DeeJay-s Béres Zoo adásokról (amik nincsenek fenn a reklamblokk.hu-n), hogy ossza meg velem. Természetesen nem lennék hálátlan...
9h-tõl amíg a nap a csúcsra ér..

és 1 up arminnak 😉

-Pénzen nem tudsz barátokat venni, de sokkal előkelőbb ellenségekre tehetsz szert.

desigo
pöpec😊
hánykor vannak?
Ha valakit érdekel még akkor lehet online halgatni a balatonradiot azaz zooékat...
http://www.balatonradio.hu

-Pénzen nem tudsz barátokat venni, de sokkal előkelőbb ellenségekre tehetsz szert.

http://powerfm.hu/ ott "Dance FM és ott adás" tiszta Dee Jay zenék !!! Tök cool!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Gerygrey
Nekem is megvan MP3-ban, Zoo hozza a formáját 😊 Bakikóla rullz
desigo
Leszedtem az utolsó napot. Két és fél giga.Most lesz mit hallgatni napközben a kocsiban😊
ja. de talán lesz valami. reménykedni már csak lehet, nem?!

Gerygrey
Jah, de én meló közben hallgattam eddig a Deejayt, és hozzátartozott a munkarendhez délután Mixklub aztán Zoo, stb és olyan jó érzés volt meghallani Zoo hangját mert az azt jelentette h mindjárt go haza... Ma, az elsõ Deejay mentes munkanapom igen siralmasan lassan telt el, és 4x kellett végighallgatnom a Gzõzike brancs új számát este meg azt a g**i jáksót nem lehet elviselni 😞 Kutya világ jön...
desigo
pöpec a rockford mélynyomó az oldalon <#worship><#worship>
Inkább IDE ! katt !

Õõõ ja. Ezért hallgatom csak a zenét
KATT ! erre ez a http://powerfm.hu/-n van és õk is sajnálják a Dee Jay-t és játsák a zenéiket is ám egész jó de csak onlinen fogható !

Lazarus
Végigtekertem FMen... siralmas
Roxy-n tényleg mennek egész jó számok, de ezt a "mûsorvezetõ" hülyegyereket nagyon nem veszi be a gyomrom. Az összes jópofizó peszélgetõsó olyan erõltetett mintha papírról olvasnák. Vissza a Deejayt!!! :,(
Még valami. Azért a mostani Roxy-n legalább adnak Dee Jay-s számokat és ahogy egyszer-kétszer hallgattam türhetõ. De ha meghalom a olvasztott cukrot átváltok az mp3-ra aztán megnézem hogy mi meg és ha Dee Jay-s számot hallok akkor hagyom. Hát ez van SAJNA ! GOOD DEE JAY !

desigo
Ma kocsiban nem volt mit hallgatni csak cdt😞
Pluskast
Ja egyébként az olsz Deejay az egyetlen ahol most online-ban tudok B-Sied-ot hallgatni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gerygrey
Én szerettem régen a Roxyt, de manapság hallgathatatlan. A Deejay-re sem tudom õszintén azt mondani hogy jó zenét ad, de legalább kevésbé rossz mint a többi. Legalább a roxy/rádióeggy (csak igazi gagyi sláger megy) adókkal ellentétben nem Pussycat dolls meg Sugagabes meg Oláhibolya/Caramel és társai stílusú zenéket nyomtak napi 24 órában, egy-egy számot napi 8x leadva. Na meg pl Béres Zoo, nyomába sem érhet a suttyó erõltetett jáksó. Szóval kár érte, a fejem verem a falba ha mostantól Danubiuszt kell hallgatnom napi 14 órában a munkahelyemen <#szomoru1><#szomoru1>

Amúgy jól mutatja a nyugat és magyarország közötti színvonalkülönbséget hogy Olaszban a Deejay a leghallgatottabb, itt meg a Sláger...
Petka
Nos ennyi volt 😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Lazarus
Csak miattuk hallgattam, meg a zenék is jók voltak szvsz bár nem túl változatosak
Lazarus
Béres és Nyalaka mennek a Balaton rádióba 😞
sok lesz ám úgyhogy lesz mit unalomig hallgatni :-D KING THE RÁDIÓ DEE JAY !

http://www.reklamblokk.hu/deejay/

Pluskast
Még fenn lesz 1-2 adás onnan ahonnan ezt leszedted<#vigyor2><#awink>

desigo
desigo
Ma éjfélig vannak és annyi...😞
Pluskast
B Side-ot én is nagyon szerettem. Amikor csak volt idõm halgattam. Most, hogy nem lesz nem tudom hol fogok tudni ilyet hallgatni. Tegnap este mondta Zizi a végén, hogy nem is tudja, hogy honnan lehet szerezni ilyen stílusu zenét. Nagyon nagy kár.....<#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#sir><#sir><#sir>

UI: Ha valaki esetleg tud akkor plíz, plíz, plíz mondja meg vagy privizzen rám!!!

desigo
Ma van az uccsó nap...
Ameddig jobb nincs....

desigo
Hááát
Itthon netrádió
Kocsiban meg mp3
amúgy meg roxy (jobb híjján)
Kár értük a Roxy(régebbi) után ide menekültem és azóta King volt de ennek is vége. Most mihez kezdjünk ??? <#wow3> <#rinya><#rinya><#rinya>

desigo
<#rinya><#rinya>
B Side-ot szeretem. remelem lesz meg az is valahol.
es szerintem a delutani show sem rossz.:U
Petka
Hát igen én is sajnálom. Utolsó I Love Deepet fogjuk ma hallani 😞

desigo
Most már biztos
már csak egy hét és vége😞
kár értük... most honnan a francból hallgathatom majd vissza az idei Maydayt???
kárérte mertnagyonjo szeretem halgatni mert változatos és jok a zenék
zolee90
nem igaz, elbaszták a Roxy-t és most a Deejayt is?

desigo
lol
EmThor
reggel vmi szlovák szám ment :S

ngcsnet
le

desigo
Nem kicsit van tenyérbe mászó képe
De azért én bírom a dumáját
tigeroo
lebuktam!!😊)))
zaki