19
-
#19 btw: http://crystaltips.typepad.com/wonderland/files/bbc_uk_games_research_2005.pdf
egyik érdekesség, amit az elemzésből le lehet szűrni, hogy - az angol játékosok körében - egyedül 10 év alatt hódít a PSP, az összes idősebb ember NDS párti. Én is NDS párti vagyok - többek között - azért, mert azon lehet játszani a GBA-s (ZX Spectrumos) Manic Miner-t is :)
Dzson: "Mi benne az űttörő? :)))) A C64 grafika vagy az érintőképernyő? :))))" - nem győzöm ismételni magam, hogy mennyire szánlak... -
#18 Dzsoni ,dzsoni neked mind1 hova rúgkapálozol csak a beszólás a lényeg. Frankón lejáratod az 576ot ..fönököd helyébe sürgősen szabadságolnálak komolyan az agyadra ment a téma. Paranoiás elmebetegként viselkedsz ember..Neked már nem a gém a lényeg csak a fika hadjárat. Ki tudja mit érsz ezzel el. több sony fogy a világban miattad asszed'?:) Szerencsétlen konzol gyülölő ember... -
#17 Hát ha komolyan elszánnám magam én biztos inkább PSP-t vennék. De a DS is kafa, hozza a tendós fílinget.
A DS egy kézikonzol és nem is akar több lenni, a PSP több annál, de talán ezért kevésbé konzol.
Én viszont soha nem tudtam teljesen azonosulni a konzolsággal, nekem egy elektronikai cuccoshoz mindíg hozzá tartozik a buhera. -
bundee #16 Nem a korosztalyban kulonboznek, hanem a stilusban - psp akciojatekokra van igazan - autoverseny, ugralos (tps), lovoldozos - tokeltes erre - meg hogy nezz rajta filmet, stb -
#15 Es ugy oszinten mi a velemenyed a 2 egyseg kulombsegerol? (amugy nyilvan nem egy sulycsoport, sztem a DS kisebb korosztalynak valo) -
FecaA #14 Az áruházakban direkt vannak összekarcolva! ;-) Nekem is volt fél évig, és szinte nem is volt rajta karc. De már egy szép fehér PSP-n tolom! ;-) -
#13 fólia?? -
#12 Az erintokepernyo onmagaban egy jo dolog, csak az a baja, hogy amiket lattam DS-eket, olyan elvetemulten szet volt mar karcolodva a "ceruza"-tol, hogy szinte mar homalyos volt a kepe. -
#11 Már nem azért, de itt X-boxot csak 1 hozzászólásban láttam említve, s az is te voltál. Nem kicsit vagy elfogult a Sony irányában, ami tán nem lenne gond, csak ne fikáznál mindent csuklóból (MS? fos! Xbox? fosfos! PC? jajdefos!).
Egyébként meg szerintem a PSP-ről csak egy érintőképernyő hiányzik, és lehetne rajta tolni a stratégiákat... Illetve a szövegbevitel is jóval egyszerűbb lenne. -
orkenyid #10 Milyen C64 grafika??!
Láttál te már DS-t élőben?? -
#9 Mi benne az űttörő? :)))) A C64 grafika vagy az érintőképernyő? :)))) -
#8 igbogzos majmok :)))) LOL ROTFL :)))) -
csomi #7 Jah ismet bizonyitotta, hogy egy szerencsetlen dilettans. -
DOTTomtom #6 jó ez a kis masina.
A PSP semmi olyat nem hozott, amit eddig ne ismertünk volna, ezzel szemben a DS ismét úttörőnek számít. -
#5 Dzson: az a jó, hogy benned nem lehet csalódni :D -
#4 Eh nem volt numlockom. :) Szóval én 10e-t akartam írni, de az 5 is korrekt. :) -
#3 Hat ez is igaz, ha a PSP 60e, akkor ez max 5:) -
#2 MAjd ha lemegy az ára e ft körülre, akkor veszek (mert kb,. annyit is ér a PSP mellett).
Xfos3,6 meg egy fuck. :) -
#1 Hat igy mar jobban nez ki mint amilyen volt sztem. Az iPodra meg annyira hasonlit mint egy feher torulkozo:) Mondjuk en szemelyszerint elegge hianyolom a regi klasszikus nintendo feliratot, azzal igazan ugy nezne ki mint egy regi kvarcjatek:)