44
-
sonicXX #4 Na ha rajtam múlna a műanyag lakat is rárohadhatna a cellájára. Hat év. Gondolom persze hogy ennek precedens-jellege is van azért. De legalábbis azt akarják ezzel jelezni, hogy nagyon komolyan veszik ezeket a dolgokat. És jól teszik. Minél több ilyen tetü kerül sittre, annál jobb. -
Inquisitor #3 "Arról nem tehet a Microsoft, hogy egyesek nem hajlandóak frissíteni a Windowsukat."
Ez nem túl meggyőző, kb. hetente derül ki valami biztonsági rés. Nem vagyok Anti-MS emberke, természetesen nem csak a Windowsra gondolok ...
Szóval senki sincs 100%-os biztonságban, éppen ezért megérdemli a csóka a büntetését. -
archkoven #2 Arról nem tehet a Microsoft, hogy egyesek nem hajlandóak frissíteni a Windowsukat.
Egyébként is sántít a példád, ugyanis itt épp a srác volt aki bemászott az ablakon, a betörőt pedig attól függetlenül büntetik, hogy hogy a nyitvafelejtett ablakon mászott be vagy előtt betörte. -
AtisH #1 Na nem a csáveszt akarom védeni, de én ezt valahogy nem teljesen értem...
Ha mondjuk a banknál a takarítónő hibája miatt vagy valami építési hiba miatt nyitva marad a wc ablak amin keresztül bemászik a betörő (esetleg elfelejtik bekapcsolni a risztót...) és ellopja pénzt, akkor nem köteles a bank kártéríteni??? Mivel általában winfos hibát kihasználva történnek a támadások, fertőzések valahogy nem fér a fejembe, hogy az MS csak ül a seggén és nem vonja őket senki felelősségre......