8
  • tgunda
    #8
    Jobb helyeken (=országokban, kicsit északabbra és nyugatabbra) már nem kell vezetékes telefon az internethez, pillanatok alatt bárhová beviszik a drótot. Szintén jobb helyeken a mobil telefonelőfizetés árában benne van az ingyenes internet is (nem a WAP, hanem az igazi, amikoris infraporttal csatlakozik a telefon a PC-hez), igaz, csak e-mailezéshez és böngészéshez, a szélessávért már fizetni kell. És harmadszor, ha nem is ingyenes, de sokkal olcsóbb a tarifa, mint nálunk, a hosszú SMS-t nem 2x meg 3x számlázzák és sok hasonló...
    Sajnos, a magyar szolgáltatóknak az az elve (nem csak a telefonnál, általában), hogy ha többet kérsz, fizess többet. Ezzel szemben máshol azt mondja a szolgáltató, hogy én olyan ügyes legény vagyok, hogy ugyanazért az árért többet tudok adni, mint a másik, avagy ahogy a technika fejlődik, ugyanabba az árba több is belefér. Van azért itt is némi haladás, de elég lassan araszolunk.
  • Derapo
    #7
    Ja az igaz de az upc az csak 10.000 ft havonta(2.5 Mbit) a kábel meg 12400,a matávnál.Ja és az adsl is annyi csak az lassabb.
  • fflx
    #6
    nem csak az upc szolgaltat kabelen internetet.
    erdemes szetnezni.

    vannak vezeteknelkuli szolgaltatok is, oda sem kell telefon elofiztes.
  • Tinman #5
    Miért nincs már egy olyan csomag végre, hogy teszem azt kifizetek havi 7000 Ft-ot és annyit telefonálok, mobilra, vezetékesre amennyi jól esik. Vagy mondjuk legyen egy korlát... legyen 50 óra. Amit "lebeszélhetek ingyen". Máris nem használnám a Skype-ot.
    A vezetékes telefon semmi másra nem kell, csak azért, hogy legyen net, mert UPC sajna nem mindenhol elérhető.
  • Andris
    #4
    A T-KOM is tudja, hogy már nem tart sokáig a percdíjas telefonálás. Hamarosan, mindenki "ingyen" fog beszélni minden szolgáltató hálózatán belül beleértve a T-KOM-ot is! (Hálózaton belüli percdíjak nem lesznek, csak a havi előfizetési díj)Az IP telefont ők sem vetik el, sőt még az IP TV-t is bevezetik kb. szeptembertől! (tudom mert küldtek levelet, hogy teszteljük addig)
    Lényeg a lényeg, hogy mindenki ugyanennyit fog fizetni a netért a TV-ért és a telefonért csak éppen több szolgáltatást fogunk kaptni érte.
  • SymbioC
    #3
    Csak ameddig a többség a telefonvonalat használja a szélessávú internethez, addig marad a madzagos telefon is (havi előfizetési díj!)
  • pero
    #2
    Hali mindenkinek!

    Hehe sok mindent ki fog szoritani a Skype majd meg látjuk!
  • HENCIG
    #1
    Van még mit kiszorítani????? Én mostanság cserélem 2 telefonvonalunkat PAP2-re!!!!!

    LOL:-DDDD