Cenzúráz a kínai Google
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
google, na szép 😞 Sose jó ha ekkora hatalom bvan egy cég kezébe.. Jut is eszembe a yahoo meg hasonló keresõkkel mivan? ha csak egyet cenzúráznak akko azzal nem mennek sokra
Az ilyen hozzaallas szuli a diktaturakat.
Tisztaban vagy a jogallam fogalmaval?
elvegre a net az nem kinai talalmany. nincs joguk modositani rajta.
a kommunizmusal az a bajom, hogy semmibeveszi a magantulajdont. ha en a csaladomtol orokoltem mondjuk egy gyarat, es szarok a tobbiekre, akkor hogy jon ahoz az allam hogy elvegye tollem?
szerintem meg az internet egyforma kell legyen az egessz vilagon. ha jo az europai embernek akkor jo kell legyen a kinainak is, cenzurazatlanul.
szerintem meg az internet egyforma kell legyen az egessz vilagon. ha jo az europai embernek akkor jo kell legyen a kinainak is, cenzurazatlanul.
normális emberek ezt is teszik, amit írsz.
csak kevés õrült gondolkodik máshogy, mint te.
de kínában akkor is a kínai törvényeket kell betartani, a google vezetõi helyében én is pontosan ugyanezt tenném.
csak kevés õrült gondolkodik máshogy, mint te.
de kínában akkor is a kínai törvényeket kell betartani, a google vezetõi helyében én is pontosan ugyanezt tenném.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
khm, az oroszoknál is hasonló a hatalmi helyzet, meg arra is fogadni mernék hogy az amcsiknál sincs minden rendben, szóval lehet fikázni Kínát, de máshol se sokkal jobb a helyzet, csak õk legalább felválallják hogy szarnak az emberi jogokra.
kommunizmus: mi is a bajod vele?
kommunizmus: mi is a bajod vele?
sok köcsög kínai, mindent cenzúráznak, nehogy vki egy szót is merjen szólni a köcsög, kommunista-diktatúra ellen..
Az is tuti, hogy ezt a cikket, kínában nem tudnád elolvasni.. 😊
Az is tuti, hogy ezt a cikket, kínában nem tudnád elolvasni.. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Amivel sz@rik a világra.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
helyesbitek. Kina nem a vilag szegyene. hanem a vilag segglyuka.
talan mert az a nehany millio ember hozzaszokott a kinai szarhoz. esetleg erdeke hogy az olcso kinai munkaerovel gyartassa le az arut.
"Amugy meg kinek hianyozna a sok kinai szar ami beozonlik az orszagba, es nem hagy teret a hazai jobb minosegu aruknak."
Csak néhány millió embernek. "Elhanyagolható"...
Csak néhány millió embernek. "Elhanyagolható"...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Kina a vilag szegyene. A kommunizmust vegervenyesen el kellene torolni a foldrol. eleget artott mindenkinek. A kommunizmust is oda kellene sorolni mint a rasszizmust vagy a szelsoseges nacionalizmust. Amugy meg kinek hianyozna a sok kinai szar ami beozonlik az orszagba, es nem hagy teret a hazai jobb minosegu aruknak.
Ez kimaradt Frei Tomi széles látókörébõl...
"Kina is jogallam"<#mf1>#mf1>
Nem ertem. A cikkironak az a baja, hogy egy ceg nem tehet meg barmit a haszon erdekeben? Kina is jogallam. <#nemtudom>#nemtudom>
vegulis, nem cenzuraz - kozli hogy ezt nem mutathatja meg 😊
Nincs itt semmi féle kettõs mérce.
Kínában ez a törvény, rendes ember ezt tartja be.
Ott az a báncselekmény, ha nincs korlátozva az eredmény. Máshol meg más.
Amerikában nincs olyan törvény, ami kötelezné a google-ot az adatszolgáltatásra, ezért is van az az ügy bíróság elõtt.
Kínában ez a törvény, rendes ember ezt tartja be.
Ott az a báncselekmény, ha nincs korlátozva az eredmény. Máshol meg más.
Amerikában nincs olyan törvény, ami kötelezné a google-ot az adatszolgáltatásra, ezért is van az az ügy bíróság elõtt.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!