18
  • Hegyikecske
    google, na szép :( Sose jó ha ekkora hatalom bvan egy cég kezébe.. Jut is eszembe a yahoo meg hasonló keresőkkel mivan? ha csak egyet cenzúráznak akko azzal nem mennek sokra
  • dnes82
    Az ilyen hozzaallas szuli a diktaturakat.
  • dnes82
    Tisztaban vagy a jogallam fogalmaval?
  • Giorgiooo
    elvegre a net az nem kinai talalmany. nincs joguk modositani rajta.
  • Giorgiooo
    a kommunizmusal az a bajom, hogy semmibeveszi a magantulajdont. ha en a csaladomtol orokoltem mondjuk egy gyarat, es szarok a tobbiekre, akkor hogy jon ahoz az allam hogy elvegye tollem?

szerintem meg az internet egyforma kell legyen az egessz vilagon. ha jo az europai embernek akkor jo kell legyen a kinainak is, cenzurazatlanul.

• NFP
    normális emberek ezt is teszik, amit írsz.
    csak kevés őrült gondolkodik máshogy, mint te.

de kínában akkor is a kínai törvényeket kell betartani, a google vezetői helyében én is pontosan ugyanezt tenném.
  • P3h3ly
    khm, az oroszoknál is hasonló a hatalmi helyzet, meg arra is fogadni mernék hogy az amcsiknál sincs minden rendben, szóval lehet fikázni Kínát, de máshol se sokkal jobb a helyzet, csak ők legalább felválallják hogy szarnak az emberi jogokra.
    kommunizmus: mi is a bajod vele?
  • Darth Sith
    sok köcsög kínai, mindent cenzúráznak, nehogy vki egy szót is merjen szólni a köcsög, kommunista-diktatúra ellen..

Az is tuti, hogy ezt a cikket, kínában nem tudnád elolvasni.. :)
  • HuAn82
    Amivel sz@rik a világra.
  • Giorgiooo
    helyesbitek. Kina nem a vilag szegyene. hanem a vilag segglyuka.
  • Giorgiooo
    talan mert az a nehany millio ember hozzaszokott a kinai szarhoz. esetleg erdeke hogy az olcso kinai munkaerovel gyartassa le az arut.
  • HuAn82
    "Amugy meg kinek hianyozna a sok kinai szar ami beozonlik az orszagba, es nem hagy teret a hazai jobb minosegu aruknak."

Csak néhány millió embernek. "Elhanyagolható"...
  • Giorgiooo
    Kina a vilag szegyene. A kommunizmust vegervenyesen el kellene torolni a foldrol. eleget artott mindenkinek. A kommunizmust is oda kellene sorolni mint a rasszizmust vagy a szelsoseges nacionalizmust. Amugy meg kinek hianyozna a sok kinai szar ami beozonlik az orszagba, es nem hagy teret a hazai jobb minosegu aruknak.
  • SonicBoom
    Ez kimaradt Frei Tomi széles látóköréből...
  • Cat #4
    "Kina is jogallam"
  • dnes82
    Nem ertem. A cikkironak az a baja, hogy egy ceg nem tehet meg barmit a haszon erdekeben? Kina is jogallam.
  • bundee
    vegulis, nem cenzuraz - kozli hogy ezt nem mutathatja meg :)
  • NFP
    Nincs itt semmi féle kettős mérce.
    Kínában ez a törvény, rendes ember ezt tartja be.
    Ott az a báncselekmény, ha nincs korlátozva az eredmény. Máshol meg más.

Amerikában nincs olyan törvény, ami kötelezné a google-ot az adatszolgáltatásra, ezért is van az az ügy bíróság előtt.