18
-
Hegyikecske #18 google, na szép :( Sose jó ha ekkora hatalom bvan egy cég kezébe.. Jut is eszembe a yahoo meg hasonló keresőkkel mivan? ha csak egyet cenzúráznak akko azzal nem mennek sokra -
dnes82 #17 Az ilyen hozzaallas szuli a diktaturakat. -
dnes82 #16 Tisztaban vagy a jogallam fogalmaval? -
Giorgiooo #15 elvegre a net az nem kinai talalmany. nincs joguk modositani rajta. -
Giorgiooo #14 a kommunizmusal az a bajom, hogy semmibeveszi a magantulajdont. ha en a csaladomtol orokoltem mondjuk egy gyarat, es szarok a tobbiekre, akkor hogy jon ahoz az allam hogy elvegye tollem?
szerintem meg az internet egyforma kell legyen az egessz vilagon. ha jo az europai embernek akkor jo kell legyen a kinainak is, cenzurazatlanul.
-
#13 normális emberek ezt is teszik, amit írsz.
csak kevés őrült gondolkodik máshogy, mint te.
de kínában akkor is a kínai törvényeket kell betartani, a google vezetői helyében én is pontosan ugyanezt tenném. -
P3h3ly #12 khm, az oroszoknál is hasonló a hatalmi helyzet, meg arra is fogadni mernék hogy az amcsiknál sincs minden rendben, szóval lehet fikázni Kínát, de máshol se sokkal jobb a helyzet, csak ők legalább felválallják hogy szarnak az emberi jogokra.
kommunizmus: mi is a bajod vele? -
#11 sok köcsög kínai, mindent cenzúráznak, nehogy vki egy szót is merjen szólni a köcsög, kommunista-diktatúra ellen..
Az is tuti, hogy ezt a cikket, kínában nem tudnád elolvasni.. :) -
#10 Amivel sz@rik a világra. -
Giorgiooo #9 helyesbitek. Kina nem a vilag szegyene. hanem a vilag segglyuka. -
Giorgiooo #8 talan mert az a nehany millio ember hozzaszokott a kinai szarhoz. esetleg erdeke hogy az olcso kinai munkaerovel gyartassa le az arut. -
#7 "Amugy meg kinek hianyozna a sok kinai szar ami beozonlik az orszagba, es nem hagy teret a hazai jobb minosegu aruknak."
Csak néhány millió embernek. "Elhanyagolható"... -
Giorgiooo #6 Kina a vilag szegyene. A kommunizmust vegervenyesen el kellene torolni a foldrol. eleget artott mindenkinek. A kommunizmust is oda kellene sorolni mint a rasszizmust vagy a szelsoseges nacionalizmust. Amugy meg kinek hianyozna a sok kinai szar ami beozonlik az orszagba, es nem hagy teret a hazai jobb minosegu aruknak. -
SonicBoom #5 Ez kimaradt Frei Tomi széles látóköréből... -
Cat #4 "Kina is jogallam" -
dnes82 #3 Nem ertem. A cikkironak az a baja, hogy egy ceg nem tehet meg barmit a haszon erdekeben? Kina is jogallam. -
bundee #2 vegulis, nem cenzuraz - kozli hogy ezt nem mutathatja meg :) -
#1 Nincs itt semmi féle kettős mérce.
Kínában ez a törvény, rendes ember ezt tartja be.
Ott az a báncselekmény, ha nincs korlátozva az eredmény. Máshol meg más.
Amerikában nincs olyan törvény, ami kötelezné a google-ot az adatszolgáltatásra, ezért is van az az ügy bíróság előtt.