Tarolt az Üvegtigris 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem rosz film de az elsõ része sokal jobb!!!!!!!!

Nekem az elsõ rész jobban tetszett, de azért ez is Qrva jó volt!

szentem lazán volt olyan jó mint az 1 és moziba sokkal jobb megnézni mint otthon.Én elõször a moziba utánna itthon láttam és össze se lehet hasonlítani az élmény legalábbis ennél a filmtipusnál.
Mivan vazzzee hülyeee vagy???
Sanyiii vagyoook!!!

Az kétségtelen, hogy nem tett jót a filmnek, hogy idõ elött kikerült egy nem teljesen kész változat a netre, de ez úgy látszik egy magyar sajátosság.
A film sokkal jobb is lehetett volna, ha nem elcsépelt poénokkal lett volna teli, mert sokmindent ki lehetett volna hozni a filmbõl. Sajna több helyen leül a film, s eszbe kapok, hogy moziba ülök,ami nem jó jel.
Ettõl függetlenül remek operatõri munka, a színészek is általában igen jól alakítanak, néhány igen remek poén is található a filmben, csak a forgatõknyv ne lenne olyan, amilyen..
ennyit arról, hogy mennyi kárt okoznak a letöltõk!!!
Mindenképp' elmegy az, aki egyébként is elmenne!
Én is letöltöm a filmeket, de elmegyek megnézni!

mousee
Te, mennyire vagy túsz? Sört eléred??
😄😄😄😄D

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Summa summárum: minden hibája ellenére (mert azért van neki) talán az elsõ olyan magyar film, aminek a folytatása van olyan jó, mint az elsõ rész.
Azért itt is vannak király poénok:

"Mennyire vagy túsz, Lali? Sörhöz hozzáférsz?"
"Van alkoholmentes söröd, Lali? Akkor dobd ki a picsába és adj egy rendeset!"

És amit az a részeg magánszámként elõad, fantasztikus!!!
Mivel a 120 ezer országos adat, a 62 meg budapesti.

Ügyes reklám volt a készítõktõl ez a "letöltés botrány". Õk nagyon jól tudják, hogy a mozis nézettséget nem befolyásolja érdemben a letöltés, kivéve, ha ebbõl botrányt kavarnak, ami egy csomó plusz nézõt vonz.
nagyon jó kis film, elsõ nekem is jobban tetszett, ebben nagyon sok erõltetett poénszerûség volt, összevetve még mindig nagyon állat film, de az elsõt sohasem fogja felérni senki....ne legyen igazam😊
azért elég sok helyen botlottam bele plakátba... ja, amugy le is szedtem meg tegnap meg is néztem moziba szal ennyit a "aki letölti nem nézi meg" elméletrõl

Az egy is gagyi volt<#buck>
Szerintem pedig a marketing része volt a verzió kiszivárogtatása. Így mindenki errõl beszélt, nem kellett fizetni a reklámpercekért.
tegnap még 120ezerrõl szólt a fáma.. <#fejvakaras>

Nekem is jobban bejött az elsõ... ezen majdnem elaludtam.
lehet moziban kellett volna nézni? 😄
Gratulálok nekik. Az utóbbi 2 hétben 10 zsebkendõt sírtam tele szegények miatt mert a csúnya warezesek bûnözõk letöltötték a filmüket és mekkora kár érte õket.
Elmegy a picsába az egész hazug filmipar

Örülünk neki de asszem el kell ismerni hogy az 1 fantáziadúsabb, ötletesebb volt!