Blu-ray meghajtót gyárt a Toshiba?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég volt már a vörösölbõl 😊)))
éljenek a kékek!!!
(don't flame me 'm justa messenger 😄

és semmi politika!

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

csak addig támogatja a blu-rayt is és mivel egyre többen pártolnak át oda, ez már számottevõ is lehet! Nehéz elhinni, hogy így fog kinézni egy nyereséges szabvány! valószínû h a bluraynek több esélye van nyerni 😞

blu-ray? hát ha már a toshiba is blu-rayt gyárt akkor az a hd-dvd halálához vezethet, bár kezdetben se volt valami bizakodó az a pacák (nem tom a nevét aki volt a hd-dvds tábor élén a toshibánál)

Egyszerû, két botot tart a tûzbe, biztos, ami biztos. 😄 Mert ne mondja nekem senki, hogy nincs semmi beleszólása egy leányvállalat ügyeibe az 51% tulajdonrészével. Nem mindegy, mi történik a befektetésével... (Talán valami részesedés is van, nem tudom.) A kérdés inkább az, hozzájut-e így a technológiához. Nehéz elhinni, hogy nem.

hát akkor is ez miért jó neki? mert ha bluray technologiáját meg akarják szerezni arra ott az ipari kémkedés. vagy én vagyok ilyen hülye hogy nem értem mi ebben a ráció?<#nemtudom>

nem a toshiba, hanem az egyik leányvállalata, amiben õ 51%-os tulajdonos... érted.

most akkor a Toshiba elpártolt a saját maga által csinált HD-DVD-tõl??? vagy mivan???<#guluszem1><#ijedt>

Dzson
Minek? Igy dupla összeget kaszálnak a gyártók. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

OliApa
Csinálhatnának egy szupermulti meghajtót, ami mindkét formátumot kezeli. A 60-as években a Holdon jártunk, ilyet meg még nem tudunk? . . . <#fejvakaras>