9
-
irkab1rka #9 elég volt már a vörösölből :))))
éljenek a kékek!!!
(don't flame me 'm justa messenger :D
és semmi politika! -
Hegyikecske #8 csak addig támogatja a blu-rayt is és mivel egyre többen pártolnak át oda, ez már számottevő is lehet! Nehéz elhinni, hogy így fog kinézni egy nyereséges szabvány! valószínű h a bluraynek több esélye van nyerni :( -
Hegyikecske #7 blu-ray? hát ha már a toshiba is blu-rayt gyárt akkor az a hd-dvd halálához vezethet, bár kezdetben se volt valami bizakodó az a pacák (nem tom a nevét aki volt a hd-dvds tábor élén a toshibánál) -
dez #6 Egyszerű, két botot tart a tűzbe, biztos, ami biztos. :D Mert ne mondja nekem senki, hogy nincs semmi beleszólása egy leányvállalat ügyeibe az 51% tulajdonrészével. Nem mindegy, mi történik a befektetésével... (Talán valami részesedés is van, nem tudom.) A kérdés inkább az, hozzájut-e így a technológiához. Nehéz elhinni, hogy nem. -
pentium419 #5 hát akkor is ez miért jó neki? mert ha bluray technologiáját meg akarják szerezni arra ott az ipari kémkedés. vagy én vagyok ilyen hülye hogy nem értem mi ebben a ráció? -
Cat #4 nem a toshiba, hanem az egyik leányvállalata, amiben ő 51%-os tulajdonos... érted. -
pentium419 #3 most akkor a Toshiba elpártolt a saját maga által csinált HD-DVD-től??? vagy mivan??? -
#2 Minek? Igy dupla összeget kaszálnak a gyártók. :) -
#1 Csinálhatnának egy szupermulti meghajtót, ami mindkét formátumot kezeli. A 60-as években a Holdon jártunk, ilyet meg még nem tudunk? . . .