142
Mi kell ,hogy lebukjanak vagy be se törjenek? Mi? Hol lehet beszerezni és mennyiért?
-
#22 jóvan na csak úgy érdeklőttem
nem is kell a sz*r motorod nekem is van -
#21 Villanypásztort a kerítésre, az majd elveszi a kedvét -
#20 :) aki hozzányúl az lopja el az ásónkat is és ásson egy gödröt
-
#19 milyen motorod van? és mi is a címed pontosan? -
#18 :) 1-2 mesélhetsz :) legalább meggyőzöl :) -
#17 ha gondolod remek story-kat tudok mesélni az ilyen teszkó (metro, obi, auchan és társaik) gazdaságos vezeték nélküli biztonsági rendszerekről :D -
#16 látom ,de én bp-n lakok és közelebb is találok tuti :) nemtudom ,hogy ezek az OBI-ba reklámozott kamerák mennyire jók ,de ott szándékozom sztem venni. -
#15 hát ha az árakról akarsz érdeklődni akkor célszerű telefonálni...minden lakás más, tehát nincsennek konkrét árak...lakástól függ. -
#14 nem v.mi bő információt nyújtó....azé thx -
#13 Érdeklődj itt! -
#12 nekünk egy tacskó roti keverék van :) már 1x megmentette a mocit ,de akkor a betörő lebuktatta magát :) fater meg kirohant boxerba és kergette az utcán -
haxoror #11 Ez a tuti
-
#10 Lehet kéne szerválno v.mi dromedár kutyát -
#9 Van 2 :) ennek ellenére volt pofája még szerszámokat is keresnie ,hogy leverje a lakatot -
#8 elég olcsón lehet már ilyen rádiós webkamerákat venni
de én mondjuk azt mondom, hogy mozgásérzékelő lámpa, olcsó és hatásos, ha a fejükre világít egy lámpa, akkor nagyobbrészt elspuriznak, vagy örülnek, hogy felkapcosltátok a villanyt, hogy lássák mit lehet elvinni ;) -
#7 NEmtudom ,hogy ez a kam kamera mennyire lenne hatásos ,de sztem veszek vagy ötöt.. -
#6 Nem szeretném :) Egyenlőre bevittem egy melléképületbe.. -
#5 vagy esetleg azt hogy ki... -
#4 na jó ,de legalább a felvételen láthassam ,hogy s milyen módon :S -
Phat Smoker #3 add el a motort! :)
-
#2 sry javítok kormányzár* -
#1 Este el akarták vinni a mocim a kutya meg ba**ott ugatni! A nagykapun a lakatot is leütötték csak a kormányzás miatt nem volt kedve elvinni a motort...de egy flexet elvitt a szemét! Azon gondolkozom kamerát kéne venn vagy minimum kam kamerát ami állítólag csak egy műanyag kamerának kinéző dolog... Szerintetek mi a tuti?