142
Mi kell ,hogy lebukjanak vagy be se törjenek? Mi? Hol lehet beszerezni és mennyiért?
  • mila69en
    jóvan na csak úgy érdeklőttem

nem is kell a sz*r motorod nekem is van
  • mrzed001
    Villanypásztort a kerítésre, az majd elveszi a kedvét
  • OrioN the S
    :) aki hozzányúl az lopja el az ásónkat is és ásson egy gödröt
  • mila69en
    milyen motorod van? és mi is a címed pontosan?
  • OrioN the S
    :) 1-2 mesélhetsz :) legalább meggyőzöl :)
  • Match
    ha gondolod remek story-kat tudok mesélni az ilyen teszkó (metro, obi, auchan és társaik) gazdaságos vezeték nélküli biztonsági rendszerekről :D
  • OrioN the S
    látom ,de én bp-n lakok és közelebb is találok tuti :) nemtudom ,hogy ezek az OBI-ba reklámozott kamerák mennyire jók ,de ott szándékozom sztem venni.
  • Match
    hát ha az árakról akarsz érdeklődni akkor célszerű telefonálni...minden lakás más, tehát nincsennek konkrét árak...lakástól függ.
  • OrioN the S
    nem v.mi bő információt nyújtó....azé thx
  • Match
    Érdeklődj itt!
  • OrioN the S
    nekünk egy tacskó roti keverék van :) már 1x megmentette a mocit ,de akkor a betörő lebuktatta magát :) fater meg kirohant boxerba és kergette az utcán
  • haxoror
    Ez a tuti
  • OrioN the S
    Lehet kéne szerválno v.mi dromedár kutyát
  • OrioN the S
    Van 2 :) ennek ellenére volt pofája még szerszámokat is keresnie ,hogy leverje a lakatot
  • M@TriX
    elég olcsón lehet már ilyen rádiós webkamerákat venni
    de én mondjuk azt mondom, hogy mozgásérzékelő lámpa, olcsó és hatásos, ha a fejükre világít egy lámpa, akkor nagyobbrészt elspuriznak, vagy örülnek, hogy felkapcosltátok a villanyt, hogy lássák mit lehet elvinni ;)
  • OrioN the S
    NEmtudom ,hogy ez a kam kamera mennyire lenne hatásos ,de sztem veszek vagy ötöt..
  • OrioN the S
    Nem szeretném :) Egyenlőre bevittem egy melléképületbe..
  • OrioN the S
    vagy esetleg azt hogy ki...
  • OrioN the S
    na jó ,de legalább a felvételen láthassam ,hogy s milyen módon :S
  • Phat Smoker
    add el a motort! :)
  • OrioN the S
    sry javítok kormányzár*
  • OrioN the S
    Este el akarták vinni a mocim a kutya meg ba**ott ugatni! A nagykapun a lakatot is leütötték csak a kormányzás miatt nem volt kedve elvinni a motort...de egy flexet elvitt a szemét! Azon gondolkozom kamerát kéne venn vagy minimum kam kamerát ami állítólag csak egy műanyag kamerának kinéző dolog... Szerintetek mi a tuti?