142
Mi kell ,hogy lebukjanak vagy be se törjenek? Mi? Hol lehet beszerezni és mennyiért?
-
#62 fater az v.mivel szét akarná verni a fejét :) azt mondta nem 107 hanem kimegy és szétpakolja :) -
#61 fejre jobb, hullával kevesebb baj van, bár mire az öreg felébred a földszintet kipucolják :) -
#60 faterom azt mondta,ha betör valaki lelövi,javasoltam neki,ha lehet a lábát célozza:) -
#59 Direkt erre a célra van szal nem fog riasztani a hótól .. amacsak az má más ,de muszály.. jah meg a rendőrök ajánlottak egy oat ami csakugyan egy lézeres jelző ,de a telefont csörgeti :) azt mondta ,hogy oankor lehet telózni és perceken belül itt vannak... (monnyuk erzt nem hiszem el :P) -
#58 Az a baj, hogy a törvények a betörőket védik. Nagyon szomorú, hogy az ember a saját tulajdonát nem védheti meg. (ld. elektromos kerítés, óriáspatkánycsapda, verem, stb.) Ha a szegény ártatlan betörő véletlenül megsérül, még engem ültetnének le. Szóval a törvényalkotók igencsak fordítva ülnek a bilin.
(Állítólag az usa azon tagállamaiban, ahol szó nélkül lelőheted az autódat ellopni akaró ipsét, tizedannyi az autólopások száma, mint ahol nem.) -
#57 már szereltem olyan infrasorompót hogy az nem jelzett soha hibásan...mondjuk az elég profi cucc volt, 70 ezer felett volt az ára...és még nem is biztos hogy ez a kiskerár...
amúgy ha az udvaron tárolsz valamit akkor kell az infrasorompó....ha van valami tároló helységed akkor simán felszereltetsz egy központot, pár infrával a fontosabb helyekre és az jelezni fog....+rákötteted egy figyelőszolgálatra, nem olyan drága az... -
#56 Kimész a kínai piacra, lehet kapni olcsón rádiós kamerát, nagyon jó a képe. ha már ott vagy, vegyél mellé valami sorozatlövő fegyvert és lődd szét a mocsok tolvajt :) -
#55 Al Bundy anyósának a képe. Köztudottan riasztó
Amúgy elektromos kerítés. (A Jurassic park témájára).
Én így védeném a tulajdonom, már ha lenne bármim is... -
haxoror #54 Kültéri lézer akkor is üvölteni fog ha havazik, esik az eső, a macska elmegy előtte vagy bármi más megtöri a sugarat.
Ha nyugodtan akarsz aludni akkor köss egy jó biztosítást vagy költözz normális környékre.
Hiába állítasz fel JamesBondos cuccokat nem egy szuperkém akar lopni tőled hanem egy félhülye szerencsétlen, ha rajtakapod még le is szúr mert a többségük annyira primitív hogy fel se fogja hogy ezért már nem 2 hanem 15 évet fog ülni. -
haxoror #53 "Sztem egy kutya se jo ötlet!Ha vki annyira profi,hoz magával egy altató lövedékes puskát!"
Mert a profik udvarokból motorokat lopkodnak... -
Thanatos #52 villogo led , jézusom, nema filmekböl kéne az ötleteket vennit alán :P -
#51 csak nem vesz fel semmit D: és 10k azé meg veszel rendeset -
#50 lehet kapni kamu kamerát, van benne mozgásérzékelő és ha észlel akkor forog és villog rajta egy led, mint az igazin:) -
#49 -
#48 lol lézer? meg kamera? mit rejtegettek a lakásban csak nem egy nasa köszpont? -
#47 inkább lézeres jelzőt veszünk :) miint a boltba. ha bemegy v.ki visít ,mint egy állat... na itt ,most ha bemászik v.ki este akkor üvölteni fog a riasztó ,mint állat :) mek egy kamu kemra is kint lezs -.- ha meg áramszünet van ? lehet kapni hozzá szünetmentes tápot :) de ebbe a kézerkerítésbe lehet elemet is rakni :) -
Goth #46 vegyél egy csóró rozoga faházat és lakj abban, ez a legbiztosabb betörésvédelem. -
#45 no,es mi van akkor,ha a betoro mondjuk aramszunetet csinal eccaka,es nemnlat a kamerad?vagy maszkban meg be?baromsag kamerazni...meg lecsuknak szemelyisegi jogok megserteseert:) -
#44 szerencsétlennek a simpsont kiemelték a kerítésen D: -
#43 szerencsétlennek a simpsont kiemelték a kerítésen D: -
#42 Thx! Ez jó ! Már ki is nyomtattam az árlistát... -
#41 Dudicstol ne kérjél tanácsot:D -
#40 az igaz!De ha be akar jutni,a kutya nem jelent neki akadályt,mivel keritésen kivülröl le tudja löni,vagy mást,ami arra "készteti" hogy ne támadjon! -
#39 "Sztem egy kutya se jo ötlet!Ha vki annyira profi,hoz magával egy altató lövedékes puskát!"
Ha meg gonosz, akkor valódit.
Érdemes szövetkezni a szomszédokkal is, ha a környéken sok a hasonló eset. Pl: vegyenek ők is kutyát, vagy figyeljenek egymás házára, stb. -
#38 vagy nézd meg ezt itten!
Igaz hogy drágán adnak el cuccokat,de ha drága,akkor jo minőségű is! -
#37 amugy a "klonkamera" :))) sem rossz megoldás,csak azt meg tényleg ugy kell megcsinálni,mintha egy aktiv kamera lenne panel nélkül! :)))
Vezeték kösse össze az álkamerát pl egy falba furt jukkal,és legyen neki villogó led,ami általában a felvételt jelzi! -
#36 :DDDDDDDD
Sztem egy kutya se jo ötlet!Ha vki annyira profi,hoz magával egy altató lövedékes puskát!
Az egy dolog,hogyha kutya van,nem lehet bemenni töle,mert szétcincál,de ha vki pl tényleg lelövi,mert annyira kell neki a cucc,az nem fog az állatra tekintettel lenni!
Amugy ha én félnék tőle,hogy bármikor betörhetnek hozzám,én ezt tenném:
Egy részt egy jo nagy reflektort vennék,amit mozgásérzékelő kapcsol be,ahozz meg vennék egy jo nagy hangzavarkeltő cuccot,/sziréna/ és nem sporolnám belölle a decibelleket!
Ha jol kivan világitva minden,és felriasztja a környékbelieket a sziréna,én biztos nem maradnék ottan,mégha 40 millát kéne elvinnem akkor sem!
Az is gyanus lenne,honnan van ennyi zsém! :)))
Persze egy infra kamera se árt,hogy bizonyitékkal a yard felkeresse a szemeteket! -
Vagy ha konyítasz valamelyest az elektronikához, az 1982-os Rádiótechnika évkönyvében van egy jó cikk: Ferenczi Ödön: Betőrésjelző készülékek, Elektronika a vagyonvédelemben (73-91. oldal). -
#34 sztem nem zárják be:) esetleg megy a gumiba:DDD amugyis olyan gumi szaga van ennek a topicnak -
#33 na végre egy értelmes :/ Ezé fogják bezárni -.- Aszittem van v.mi 5let ami ne m szpemből áll -.- -
#32 áljatok őrt felváltva:DD
vagy ablakból sniper-el figyelj:DDD és ha gyanusat látsz akkor....meglesz 1 lővésből is:DDDDDDD -
#31 És most v.mi oat ami értelmes :D nem rakéták meg aknák meg ienek :) -
#30 Nézd meg aztán válogassál, mivel lehetne megvédeni az otthont :))))
Valszeg hozzájuk sem törnek be:) -
#29 vagy esetleg ragaszd ka valamelyik arcképét jó nagyban -
#28 sztem különböző politikai hirdetéseket ragasz a kerítésre...
elég rémisztő...:) -
#27 Vmi emberevő kutyát kell beszerezni mer vhogy a tacskó nem annyira rémisztő :D -
#26 akna mező,vizesárok,drótkerítés,betonfal,páncélkapu,tank az udvarban,meg egyebek!:D -
#25 persze aza legegyszerűbb ha beállítasz egy ilyet az udvarba^^
-
haxoror #24 Ilyen kamerát vegyél
A "kameratartó" szükséges extra
-
#23 amúgy aknázd kőrbe a házat
csak jegyezd meg hova raktál