111
Busz szimulátor
-
kiscsanesz #30 Szevasztok!Ha valaki tud gázos,csuklós buszt (lehet bármilyen márka),az vegyen fel msn re please és küldje el.előre is köszi mindenkinek.MSN:[email protected] -
gerusz1994 #29 nekem nics benne forgalom! vlki hep ! pls !!!!!!!! -
Bankrupt #28 Zsír gém! Majd még megpróbálok rájönni hogy kell multizni :) -
kitt2000 #27 Sziasztok.Lenne kérdésem pl .Fenn van a magyarósitás de a játékba a rádió nem mi lehet a baj van mególdás?Beszéljetek már a menetredi indúlásról mert én nem túdóm hogy kell úgy játszanni.Le irnátók hogy mitt kell vigyelni egy kicsit bövebben mert a óldalakón csak anyit lehet olvasni hogy menetrend szerint kell indúlni de hogy hogyan aszt nem irják le! -
burninhell #26 császtok :) nem tudjátok mé nem jön be hang a játékban? nem talltam rá beállítást se :/ thx -
ZsirosKenyer #25 Ezt a topikot eddig hogy nem láttam!!
Imádom a buszokat, kiskoromban is sofőr akartam lenni!!! Rögtön ki is próbálom ezt a gyöngyszemet! -
#24 Nemműködik a link.Nemhozza be a topikot.:( -
#23 off
az oldaladon van egy busz a mafiába, ami nekem ismeretlen. merről jöttek ezek a buszok?:) -
zoszt #22 Tényleg csak egy pár kép. -
#21 szedd már le azt a qrva 3 megát....... -
#20 képeket tegyen be valaki kiváncsi vagyok rá -
#19 A faszt. gyerekek. Belehet tenni közlekedést, járműveket, és az embereket is mutatja. Van fasza műszerfal is, és este is lehet menni. iszonyat -
#18 EZ BESZARÁS!!! KURVA JÓ JÁTÉK!!! váááááááááá -
blackgamer #17 ez nagyon komoly -
#16 platós ifa
#624-ben a legfrissebb verzsön -
blackgamer #15 Odyssey By Car is hasonló
esetleg ismertek még ilyen garázs project autósokat? szeretem kipróbálni ezeket -
#14 hamar unható...meg nem túl szimulátor:
letöltöttem a Ikarus 412-t,és menetközben nyitható az ajtaja,na de a játék elfogadja azt,ha max sebességgel elmegyek a megálló mellett,úgy hogy nyomkorászom az ajtónyitó gombot (X),így meg se kell állni a megállónál!:D utasokat nem láttam egyet sem, a forgalom meg össz-vissz 1 buszból áll... -
#13 3mb -t kitudsz próbálni. Letölt, kirak a zip-ből és indít. :-) Ott start, azt annyi.
Képet nem ér feltenni, attól elmenne a kedved. :-)) -
#12 hm.. ezmiez?:DD buszozni kell? képeket toljon már be valaki plz -
#11 hm marha oltás játék egy ideje megvan má :) -
#10 aki nagyon unatkozik az csinálhatna egy BKV textúra packot!:D -
tehen_m #9 Beállításokban szórakozok a graffal akkor kifagy... -
#8 alapbeállitásnál nincs:P,pipál be az options-ba a "pass" szót,akkor lesznek,magyar dolgokról nem tudok de sztem nincs is.de viszont wan 1 rakás ikarus:DDD -
#7 Az alapbeállításokkal is? Mert ott én nem láttam egy megállóban sem. :-)
Meg a modokkal teli honlapot sem néztem, esetleg magyar dolgok vannak már? ;-)) -
#6 vannak ja,de nem mozognak.kinyitod az ajtót és "beteleportálodnak" 1esével:DD -
#5 sikerült már kösz:)
-
#4 Vannak emberek is? Mondjuk csak az alapot próbáltam.
gabber: 0-val indítasz. azután válatasz egyesbe (q). Majd nyilakkal közlekedsz. l a lámpa, home,pageup... ezek a körbenézések. f5-f8 asszem más kamera szemszögek. m melletti cuccok index. Ajtó nyitás és zárás: x c v b. X az összes, cvb pedig egyesével. Egyébként a többi levan írva a "főmenüben". -
#3 walaki nem gyün multizni?:D -
#2 zsír csak elindulni nem tudtam :) -
#1 ajánlom mindenki figyelmébe ezt a busz szimuátort,ingyen lehet szedni.nagyon fasza ki game,bár a graf nem tökéletes:P,de csak 1 szimulátor ami 3mb:DDDD,de szinte mindent lehet benne csinálni a buszal!ajánlom!
Letöltés
Kiegészitök,Buszok,Mapek,stb.