1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
cock #128 Hát azt meg honnan a fenéből kéne nekem tudnom? :D
Egyébként biztosan. Nekem nincs havi 1290-em hol mi elektronikus számlacsomagokra. :DD -
#127 az otp-s webkártyás számlaszámon meg lehet valahogy nézni a tranzakciókat? -
#126 Resolution Center: Your account is limited. Click to Resolve or Check Status
Új kártyám van, és ezt kapom, látott már valaki ilyet? -
#125 Ezt az üzenetet kaptam, és most nem tudok semmit sem csinálni:
Your account access is limited.
Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.
Mit tegyek, mert én sehol sem találok ilyet?
(A fiókom amúgy ellenőrzött) -
#124 tegnap voltam a CIB-nél, a netkártya folyamatban van! -
Jak16 #123 jaja, felhúztál :D
De mmégis átjött a pénz szal :D
Mind1, nem baj az, elszállt az agyam dumádtól.
-
#122 Mert megérdemled:) -
Jak16 #121 csak kaptam büntetőpontot :D -
cock #120 Na ugye. Mondtam én, hogy megérkezik. :) Junior Max Visa Electron ügyben meg a következő van: A kártya regisztrációjakor ezt az üzenetet írja:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Azonkívül még az is oda van írva, hogy: Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo! -
Jak16 #119 Megvan a pénzem, az OTP számlán van. -
#118 Ja, teljesen igazad van. :) Azért jó hogy az ember 16 évesen így gondolkodik. -
Jak16 #117 Legalább nem Anyucitól és Apucitól könyörögtem ki.... -
#116 "szerintem én 10 nap alatt többet kerestem nálad, mint te 1 éve alatt"
- siralmas, elég szarul keresek ezek szerint, hamár egy év alatt nem jött össze 70ezer Ft :o:D:D
"elértem a célom, s saját erőből 16 évesen előteremtettem annyi pénzt, amiből én magam meg tudok venni egy Xbox 360-at"
- elég gáz hogy ilyen céljaid vannak, bár 16évestől mit várjon az ember :D -
#115 Hello érdeklődnék hogy valójában mit is takar a Pay Pal! Ha jól értem ez egy közvetítő a bankomhoz akinél vagyok. Na most nekem a KnH-nál van számlám és ugye akkor erre gond néékül megkapnám lóvét vagy ha mégse kell e vmit előre intéznem a banknál? -
Jak16 #114 köszi, biztos hogy jó számot adtam meg (tod, jó ha van keyloogered:d), a bank nevet egy csekkről néztem...szal szerintem holnap vagy holnap után már a számlámon van a pénz.
A PayPalon pedig már most ki van írva hogy Completed...gondolom az OTP-nek van valami átfutási ideje.. -
cock #113 Charybdis, ajánlom figyelmedbe a 83-mas hozzászólásomat. Részletesen kifejtettem ezt a témát úgy gondolom.
"elszúrtad, elúszott mint a kishajó, majd legközelebb"
Díjazom a rosszindulatodat, csak van két apró bibi.
Először is, ha hibásan vagy számukra nem megfelelően adta meg a bank nevét vagy a számlaszámot, akkor 1500 ft (ami a konverzió miatt richtig több lesz egy pár forinttal) terhelés mellett az összeg visszakerül a paypal számlájára.
Másodszor: Ha jól tudom a számlaszámokat is a Luhn-féle ellenőrző algoritmus alapján generálják, tehát ha félregépelt egy-két számot, akkor a paypal se tudja egy nem létező számlára elküldeni a pénzt. Ha meg véletlenül úgy gépelte el, hogy tényleg egy másik valódi számlaszámot kapott, akkor az meglehetősen kínos. Szóval csak ezesetben futhat a pénze után, no meg akkor, ha a paypal egy mocsok banda és bár minden stimmel valahol vagy a paypal vagy a bank hibájából mégse érkezik meg a pénz. No persze ilyenkor megy az egymásra mutogatás, de az már Jak-ot gondolom hidegen hagyja. :) -
Charybdis #112 OTP-s Junior Max VISA Electron kártyát nem lehet használni Paypalhoz, kérjél a Cib-nél elektronikus számlacsomagot havi 499-ért. Vagy Cibnél van olyan hogy 26 éven aluliaknak ingyenes, és adnak hozzá internetes kártyát. Csak azt ésszel kell használni. -
#110 elszúrtad, elúszott mint a kishajó, majd legközelebb. -
Jak16 #109 hogy kötőjellel????
uhh...nem tom megnézem:
Igen, egybe, nem raktam kötőjelet !!!! Emléksezm is hogy alig tudtam visszaellenőrini,m a szétosztalanság miatt :D -
ACE #108 Ahol kezded az átutalást ott írták, hogy Magyar Bankba 5-7 nap az átfutási idő, tehát max. 1 hét múlva kezdj el aggódni... -
cock #107 Bizonyára még nem telt le, de nyilván munkanapokat értenek alatta ez az egyik.
Másik pedig egy kérdés lenne: Ugye egybeírva adtad meg a számlaszámot? Mert úgy kell. Kötőjelek nélkül.
Csak kikövetkeztettem az alábbiakból:
IBAN számlaszámot nem lehet megadni, mivel az összesen 28 karakter, de a paypal csak 24 jegyet enged beírni.
GIRO-t lehet csak megadni, ami kötőjelek nélkül 16 illetve 24 karakterből állhat. Ha történetesen 24 jegyből áll a számlaszámod, akkor kénytelen vagy elhagyni a kötőjeleket, különben nem lehet beírni a teljes számot.
Csak azon csodálkozok, hogy nem az IBAN-t és a BIC-et kérik, mert úgy egyértelműen azonosítható lenne a szám, az ügyfél, a bank, az ország stb..
Így a bank nevének megadásáról egy kukk sincs, ráadásul írhatom OTP Bank Nyrt.-nek is, írhatom OTP Banknak is, írhatom hosszú formában vagy angolul is. Hogy melyiket kérik valójában, azt nem tudni. -
Jak16 #106 Apukám nevén van a számla, ezzt jól adtam meg, és OTP BANK Nyrt. adtam meg banknévnek (mivel Nyregyházi fiókban van a számlaszámom) a számlámat is 100% hogy jól adtam meg, mivel előszzör kimásoltam a OTP Direct-es oldalamról, másodror bedig fejből beírtam....
most a PayPal completed a jelzése, a számlán még nincs fent, lehet van még valami átfutási idő? -
Jak16 #105 menj a francba, tod kivel szórakoz !
-
cock #104 Ennyire azért nem lennék pesszimista. Ha jól adta meg a számlaszámát meg a nevét és a bank nevét, akkor elvileg meg kell érkeznie a pénznek.
Ja ami ezt a kérdést illeti: "OTP-s Junior Max VISA Electron kártyát lehet használni PayPalra??"
Már csak azért sem, mert a Visa electron nem Visa, de nem is MC. Tehát akkor mit is választanál ki a típusnál, ha az electron fel sincs sorolva? -
#103 nem lesz a számládon, kamu az egész -
Jak16 #102 a PayPalnál ki van írva, a pénz átküldésem Completed-
Akkor valőszinüleg holnap vagy holnap után már a számlámon lesz a pénz? -
cock #101 Szerintem úgy el fogja utasítani a paypal rendszere, mint a huzat, de azért megpróbálhatod.
Én eddig csak magyar site-on próbáltam vele fizetni. Ott ment. -
chicco24 #100 OTP-s Junior Max VISA Electron kártyát lehet használni PayPalra??
A rapidshare premium account kiváltásához kellene. -
Jak16 #99 nem? Nem fog átmenni a pénz? vagy mi? -
#98 szerintem nemfog -
Jak16 #97 mert nem mind1 hogy eltapsolok-e 72e forintot..szal ha jó számlára küldtem, (a sajátomra :P) akkor meg is fog érkezni 5-7 napon belül )(fornitba utaltam,már a számlán átváltottam)
SZal 100%, ha jó csináltam midnent, akkor megérkezik az OTP Bankba? -
cock #96 Egyébként az is szépen le van írva, hogy mennyit kell fizetni paypal egyenlegről illetve bankkártyáról érkező pénzekért: 2500 euróig 3,4%+ kb. 90 ft.
De mivel te a fogadáson már túl vagy, a withdrawra 25 ezer forint felett nem kell külön fizetni, leszámítva a 2,5%-os konverziós díjat, miután bizonyára az összeg nem forintban érkezett a számládra, de az is le van írva a honlapon, hogy a pénzkivét csak forintban lehetséges. Plusz ha elcseszed a withdraw-nál az adatokat, akkor 1500 ft visszafizetési díjat is felszámolnak.
Szerintem maga a bank nem számol fel külön díjat a pénzfogadásért, de azért talán érdemes rákérdezni. Mindenesetre konverziós költség így is lesz.
De amúgy nem vágod az angolt, vagy miért kérdezgetsz ennyit? :DD -
Jak16 #95 nane akkor mennyi fog átmenni? 70E azé lesz? -
cock #94 Te Jak16!
Hogy kaphattál te B hitelkártyát? :D
Ja valószínűleg átmegy, de nyilván úgy von majd a paypal, hogy az neki a legkedvezőbb legyen. -
Jak16 #93 Haljátok, most küldtem át payPal-ról 72E Ft-ot (eladtam a cuccaim) az OTP-s bankom B hitelszámlájára (forintban) írták hogy 5-7 nap, ez ugye biztos hogy átmegy ???? -
cock #92 Talán lejárt időközben a kártya? -
#91 Nekem volt egy paypay-es accountom, amit rendszeresen használtam, és megcsináltam rá a másfél eurób baromságot is. Egyszer csak azt tapasztalom, hogy a Paypal visszautasít, hogy megszüntette az accountomat és regisztráljak újra.
Tudja valaki, hogy mi ennek az oka? Mit kellett volna tennem, hogy ne történjen ez meg? -
cock #90 Egyik 4080 ft, a másik 15480 ft évente. Akkor melyik is éri meg jobban?
Ráadásul van online számlacsomagjuk is, ami évi 7000 ft. De az átutalás itt is ingyen van már. A classicban is csak 60 ft az átutalás, nem úgy, mint otpnél.
Az egyetlen sarkalatos pont az atm hálózata és a készpénzfelvét díjak, de van pár ingyenes is. (otpnél asszem 4, itt 1-2) Persze attól függ, hogy mire használod. Én jobbára csak netes fizetésre használom, tehát nem veszek fel készpénzt.
Szerintem még így is többet spórolnál a cibbel, de nekem mindegy. Nekem úgy is ingyenes az egész. -
ACE #89 Ja csak én már nem vagyok 26... -
#88 Nekem otp-s webkártyám van, és szerintem megéri. Junior-ról váltottam rá, és sokkal kevesebböl jön ki mint amúgy. Havonta 10 fölött vannak az utalásaim, ami junior esetén 10x140 forint volt átlagosan, nem beszélve az atm készpénzfelvétről. Itt 1290 és a többi ingyen van.