1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
  • Dodo55
    Szeretnék csinálni egy premier accountot.
    Ha jól értelmeztem, ez annyival jobb mint a personal, hogy korlátlan számú bankkártyáról fizetést fogadhatok, és annyival rosszabb a personalnal, hogy egy másik PayPal számláról érkező utalásokért is fizetnem kell.

Jól értelmeztem?

Egy fontos kérdésem lenne, amire ha lehet gyorsan válaszoljon valaki plz:
    A pénzt, amit fizetnem kell a beérkező utalásokért, azt honnan vonják le?
    A PayPal egyenelegemből, vagy a bankkártyámról?

Meg még valami: ezt jól értelmeztem -e: 250 forint átutalni a pénzem a bankszámlámra, és 1500, ha rossz adatot adok meg, és visszadobja a bank az utalást. Ezzel kapcsolatban szintén az a kérdésem, hogy honnan vonódnak le ezek az összegek?
  • lamase
    nem majd ma faxolok
  • ChevyG work
    fogalamam sincs, azóta megoldódott?
  • lamase
    paypal accom simán verified, most akartam használni, erre account limited, miért?? faxolnom kell pár dolgot..
  • flygirly
    Köszi mindenkitől a segítséget...feleslegeesen aggódtam. Tegnap megjött a kód :)
  • ACE
    És hol a kép rólad? :D
  • flygirly
    MKB internetkártyám van
  • lamase
    otp? az lassabb 3 nap kb
  • flygirly
    Köszönöm a segíteséget! :)
    Elfogadta a kártyám, eljutottam odáig is hogy kérte a négyjegyű kódot. Akkor 1 héten belül?! Akkor türelmesebb leszek, mert tegnap csináltam meg a dolgokat, csak olvastam máshol, hogy vkinek egyből jött hogy zárolták a pénzt. Nekem meg még semmi. (sms szolgáltatásom is van) És ezért bizonytalanodtam el egy picit! De akkor türelem, mégegyszer köszönöm a segítséget ;)
  • cock
    1 héten belül? Nekem nov. 22-én zárolták, másnap könyvelték, 24-én meg levonták. Ennyi. 3 nap. :D
  • cock
    Mutass egy normális embert ebben az országban. :) Egyébként meg hagyjuk mi a normális. Ha esetleg látogattál pszichológia előadást, akkor biztos tudod, hogy normális az, amit a többség annak fogad el. Vagyis teljesen relatív, hogy kinek mi normális és mi nem. :D
    Amúgy meg nyilván ha nem rendeltél smseket a kártyatranzakciókról, akkor nem jött sms. A netbankárnak mindenképp ki kéne írnia, talán az lehet a baj, hogy valamit rosszul adtál meg. Egyáltalán bejött az az ablak, ami ezt a négyjegyű számot kéri?
  • ACE
    Na viccet félretéve, ha normálisan végigcsináltad az ellenőrzési procedúrát, és a kártyád is elfogadta, akkor 1 héten belül majd levonódik az összeg, várj türelemmel. Néha nem árt minimális angol tudás. Én soha életemben nem tanultam angolt, mégis sikerült megértenem amit leírt. Ennyi a titka. Vigyél magaddal haza egy angolul tudó embert, és az segít. (Ha jócsaj vagy akkor énis :DDD)
  • ACE
    Jócsaj vagy? Akkor segítünk :D
  • flygirly
    Attól hogy te ilyen állatian okos vagy attól még lehetnél normális. Segítséget kértem, aztért is vannak fórumok, nem??
    Nekem nem jött sms, és a NetBankáromon se jelzi ki, hogy zároltak volna 400Ft-ot. Ez a gondom! És ha fáradtság válaszolni, akkor ne tedd! Köszi!
  • cock
    Mondjuk ha paypalt akarsz használni, akkor úgy is meg kellett hogy rendeld a netbankot. Onnan meg azonnal le tudod nézni, én is így csináltam. (nem otp :))
  • cock
    Nem tudom mit lámáskodnak itt egyesek. Nekem az enrollmentre nyomás után azonnal jött az sms (zároltak 400 forintot), abban benne volt a kód is. Ha kértél számlakivonatot azon is rajta lesz, sőt a netbankban is meg lehet találni a számlatörténet résznél.
    Nekem így nézett ki: XXXXPAYPAL-- EXPUSE
    Az X-ek helyén lévő négy számjegyet írod be. Az egész nem lehetett több 3 percnél. :)
  • flygirly
    :D akkor személyesen??? Nem tudnál egy picit segíteni?!
  • ChevyG work
    CSAK a tutit írd majd be....!!!
  • lamase
    egyikse
  • flygirly
    Köszi a választ! És ez a közlemény kb mikor fog megérkezni? Postán vagy emailben? :) Köszi!
  • lamase
    sms nem fog jönni, pár nap, közleménybe lesz benne
  • flygirly
    Sziasztok!
    Kérlek segítsetek!
    Expanded Use Number - ezt a kódot hogyan kapom meg, és kitől? Mennyi idő míg megkapom? Nem jött még semmi sms...Előre is köszönöm a segítséget!
  • lamase
    irj privibe megmondom
  • ChevyG #185
    nekem is nekem is!:)
  • biomage
    hogyan tudom át küldeni? :)
  • lamase
    bennhagyhatja, de át is küldheti nekem
  • biomage
    estét

lenne egy kérdésem :)
    az ismerösömnek van paypal accontja és szokot licitálni az ebayen nemrég egy terméket megszerzet, de nem jött meg postával az árus viszaadta a pénz, megérkezet a paypalra és a balanceban látható a megjött ár
    a kérdés mit csináljom?
    ps: a trazakcio completed, nyugotan hadja bent a pénz? vagy withdraw?
  • ChevyG #181
    mostmár:)

és az volt megtévesztő, hogy letiltnak titulálta, nem azt, h nincs elég píz
  • cock
    Itt egyértelműen az látszik a képen, hogy a normál számláról nem lett átvezetve a netesre. Kifele csak a netes látszik, tehát minden vásárlás előtt célszerű átvezetni a megfelelő összeget. Ennyi. De azt hittem ezt tudod. :)
  • ChevyG #179
    ohh! Sikerült!!!
    Nem raktam a számlámról a kártyára a pénzt:S
    Ágyő Western Union!
  • ChevyG #178
    át lehet "tenni" pénzt bankon belül a kártyára?
  • ChevyG #177
    rossul másoltam be, előszőr ezt írta ki:
    Transaction Cancelled

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.
  • ChevyG #176
    http://www.sg.hu/galeria/1083829450/10838294501170278999.JPG

itt sem lehet semmi gond, elég píz van rajta
  • ChevyG #175
    megcsináltam, amiket emlitettél. a helyzet válltozatlan:S
    Nem lehet h a CIb-nél van az árulás?

A PPAl csak 1 kártyát lát.

CIB-nél nem zárolt semmit.
  • cock
    Amit ide a fórumra írtál azt szerintem csak úgy írhatta, hogy előbb kifizetted ebayen keresztül, aztán külön beléptél a paypalra és ott is ki akartad. Vagy nem tudom. Nekem még sose volt ilyen gond.
    Amit a képen ír az lehet, hogy azért van, mert a vásárlási limited alacsony, bár alapból 50 ezer ft, szóval nem tudni miért nem megy. Mindenesetre állítsd át, hogy ne a paypal konvertáljon, hanem a bank. Belépés után: Profile, Preapproved payments, Edit Funding options, conversion options és ott kiválasztod az alsót. Plusz akkor Funding options-ben lehet állítgatni, hogy melyik bankkártyáról legyen szipkázva a lóvé. A currency balances-nál meg érdemes mindet bezárni, kivéve azokat, amilyen devizákban fizetni fogsz. USD-t pl. primarynek célszerű megadni, mivel a cib is USD-ben számol el minden más pénznemet is.
    A reedem code-dal nem kell foglalkozni. Az valami kuponhoz van. Gondolom ha van, akkor beírhatod a kódját és kapsz kedvezményt.
  • ChevyG #173
    fogalmam sincs mi ez a reedem code:S
  • ChevyG #172
    nagy a képek mérete, ezért linkként rakom be:

http://www.sg.hu/galeria/1083829450/10838294501170268955.JPG

http://www.sg.hu/galeria/1083829450/10838294501170268930.JPG
  • ChevyG #171
    ok, kicsnálom!
  • cock
    Hát nem tudom mennyire vágod az angolt, de ha jól értem azt írja: a pénz már el lett küldve. Ugyanakkor a tranzakció érvénytelenítve. Hát fura... Talán ha valami screenshotfélét küldenél róla, többet lehetne a dologról megtudni.
    Egyébként én nem szoktam ekkora tételekben vásárolni. :)
  • ChevyG #169
    Sziasztok!

Már jóideje küszködök a ppallal:(
    Előszőr én szúrtam el, mert letiltattam véletlen a kártyám. Kültem faxot stb. Beleuntam, letiltattam a kártyám (most már a bankban), és csináltattam egy újat. 1 hetembe került, 200Ftba, és pár új ősz hajszálba. De megvan. Elfogadta. Verified vagyok. ("Hungarian - Verified") A paypal oldal nem mutat pénzt, hogy lenne a kártyámon. Ma akartam előszőr vásárolni az eBay-en -PayPal-al, de ezzel a kis ablakkal köszöntött:

"Transaction Cancelled

This payment has already been sent. You cannot change the Funding Source for a payment after it has been sent. To send another payment, enter the information below."

38E Ft van a számlámon, és 36E-t kellene az eladónak eljuttatni akar levenni. (Tehát sztem ezzel nincs gond)

Már nagyopn belefáradtam

segitsetek.

Gábor