1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#248 azért mert ha cibnél szeretnék kiváltani egyet akkor kell egy új folyószámlát nyitnom mivel csomagban van, az otp-nél viszont már van egy folyószámlám kártyával így csak ezt kell kérnem. -
Zóanagyvarázsló #247 Tudtommal az OTP-nél is számlacsomagban van, mellesleg ott elég drága. 26 éves korig pedig teljesen ingyenes a CIB-nél, szóval nincs rá ok, hogy az miért ne lenne jó. -
#246 Hi
Internetkártyából csak egyféle van? nekem olyan kellene amit a paypalhez hozzá lehetne adni, és lehetőleg otp-s. a cib banknál egy folyószámla csomagban van benne, az meg nekem nem jó -
#245 ezt kaptam ma:
"Dear XY,
We would like to announce important developments affecting all PayPal accounts in the European Union (the "EU").
No action is required on your part, and you will be able to continue using PayPal with no changes.
Currently, PayPal (Europe) Ltd. is the service provider for PayPal in the EU. PayPal (Europe) Ltd. is a UK company regulated and authorised by the Financial Services Authority (FSA) in the UK as an electronic money institution. This authorisation enables PayPal to provide its service throughout the EU.
From 2 July 2007, a new PayPal company, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. (PayPal Luxembourg), will become the service provider for PayPal in the EU. This is a Luxembourg entity regulated as a bank by the Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), the Luxembourg equivalent of the FSA. PayPal Luxembourg will provide the PayPal service throughout the EU.
Your customer relationship with PayPal
On 2 July 2007, your customer relationship will be automatically transferred from PayPal (Europe) Ltd. to PayPal Luxembourg. This includes your customer relationship as governed by the terms of the PayPal User Agreement and, for applicable UK merchants, the PayPal Website Payments Pro Agreement (collectively, the "Agreements").
To summarise, from 2 July 2007, PayPal (Europe) Ltd. will assign to PayPal Luxembourg all of its right, title, interest, and benefit in and to the Agreements.
New User Agreement and Privacy Policy
We are also pleased to announce that from 2 July 2007, PayPal Luxembourg will issue a new form of the PayPal User Agreement and Privacy Policy. This new version of the User Agreement will be presented in a much more user-friendly manner, and many of the policies currently accessed by hyperlinks, will now form part of the main text of the User Agreement.
Also, the Privacy Policy will reflect that PayPal Luxembourg will be the data controller of your personal information from 2 July 2007 and set out further details of the third parties to whom PayPal Luxembourg will disclose your personal and account information.
For more information about the transition to PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A., click here.
If you do not wish to continue your relationship with PayPal, you may close your account at any time by logging in to your account, clicking Profile, and following the instructions from the "Close Account" link. You should make sure you first withdraw the outstanding PayPal balance to your bank account.
Sincerely,
PayPal (Europe) Ltd.
Copyright © 1999-2007 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) Ltd. is authorised and regulated by the Financial Services Authority in the United Kingdom as an electronic money institution. PayPal FSA Register Number: 226056. PayPal (Europe) Limited is registered in England & Wales with registration number 4056498 and registered office at Hotham House, 1 Heron Square, Richmond Upon Thames, Surrey TW9 1EJ "
erről a címről: [email protected]
1x már kaptam 1 kamut, azt a paypalnak el is küldtem -
#244 Nos visa electronnal hogyan tudom föltölteni a paypalos számlám? Vagy egyszerűbb lenne csinálni egy netkártyát?
Tényleg az internetkártyát minen magyr és külföldi oldal elfogadja??? Olyan oldalon szeretnék vásrolni ami a visa, american expresz, paypal számlákat támogatja. -
ACE #243 Sza'l ha van egy paypal számlád, amin van lóvé, de tegyük fel nincs is rá regisztrálva semmilyen bankkártya, akkoris át tudod utalni egy bankszámlaszámra... -
#242 Vagyishogy számlaaszámra:) -
ACE #241 Kártyára nem tudsz utalni csak számlaszámra, az meg tudtommal lehet bármilyen magyar számlaszám, de akár külföldi is. -
#240 Helló!
Azt szeretém kérdezni ha én a paypal-ról át akarom utalni a pénzt egy bankkártyára akkor erre a célra csak visa,mastercard,discover illetve american express kártyák alkalmasak?Kösz! -
cock #239 "egy PayPalos és egy NETeller-es account között"
Ja biztos, de szerintem csak úgy megy, hogy egyikről kiutaltatod a saját számládra, onnan pedig át a másikra.
Fogalmam sincs, hogy működik a neteller, de ha pl. netellerről paypalra, akkor elég csak átutaltatni a saját számládra a pénzt, mert paypal accountot ugyebár nem lehet feltölteni, max. fogadni rá lóvét.
"Visa Electron bankkártyára moneybrookersőr lehet e utalni"
A helyedben áttérnék egy dombornyomott kártyára vagy netkártyára. Ez a kettő kártyatípus tuti, hogy alkalmas netes vásárlásra, pénzküldőkbe lehet regisztrálni stb.. Viszont nagyon kevés bank Visa Electronját fogadják el külföldi honlapon. Tán IEB meg HWB azt annyi. Az OTP is nagy bőszen hirdeti a Visa Electronok elfogadását, de csak belföldi honlapon lehet használni. Pl. Paypal visszautasítja.
Másrészt pedig a moneybookerst inkább Európában fogadják el szélesebb körben, meg hát a pénzküldésért fizetni kell. Ha eladsz talán akkor jöhet jól, mert ott meg a pénzfogadás ingyenes. -
#238 Sziasztok
Mégegy kérdés bár nem payalre vonatkozik hanem moneybrookersre.
Nos Visa Electron bankkártyára moneybrookersőr lehet e utalni, ha igen hogyan. Múltkor találtam egy oldalt ahol le volt írva de nem mentemttem el és most meg nem találom :( -
#237 Esetleg van arra bármi féle lehetőség, hogy pénzt utaljak át egy PayPalos és egy NETeller-es account között? -
#236 ok, 26év alatti vagyok. -
cock #235 Hát igen, ahogy előttem is írták 1 hét alatt mindent megkapsz, nekem is előbb a netkártya jött meg meg a pin kód a rendeshez. Nincs havidíja, csak éves díja van, ha 26 év feletti vagy, ha alatti, akkor ingyenes. A netes fizetések kártyás vásárlásnak számítanak, ami vevői oldalról ingyenes. Ezek nem átutalások! -
#234 nagyon minimális a fentartása (kb 1000ft / év)
26 év alattinak kell lenni.
max 6 munkanap (én az elsőt 3, a másodikat 5 m.nap után kaptam készhez, beaktiávod és kész -
#233 Ha cib-nék igényleg netkártyát, akkor azet egyből megkapom, vagy arra is várnom kell mint a rendes bankkártyára? Ja és van valami havidíja, esetleg átutaláskor szednek le valamennyit? -
cock #232 Magyaroknak sehogy. Kivéve, ha küld neked valaki a saját paypal accountjáról. Pedig ha fontos a biztonság, akkor erősen ajánlott pl. a cib internetkártya használata, de az otp visa electronját egyáltalán nem lehet használni külföldi (card not preseneted) elfogadóhelyen (márpedig a paypal annak számít), csak belföldin, amiből jó ha egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi van. És általában OTP-s vagy IEB-es felület. -
#231 Üdv
Egy olyan kérdésem lenne hogy psypalre milyen módon lehet pénzt juttatni havonta? Ugyanis elő szeretnék fizetni egy tárhelycsomagra, aminek van havidíja. Internetkártyát nem szeretnék igényelni. Otp banknál van visa electron bankkártyám, erről át lehet küldeni pénzt? -
pittipitti #230 Benéztem ismét...
Akinek gondja baja van a paypallal...
Vagy rendelt vmit az ebayen és nem tud paypallal fizetni...
Vagy egyszerűen csak paypalra van szüksége...
Írjon vagy msn-ezzen [email protected]
-
#229 nekem egy hónapja -50ezer:] -
#228 köszi!
megoldottam!
2 réslzetben fizettem ki (össz 308 dodo)
Üdv! -
cock #227 ArsenalForevernek az a válasz, hogy: az e-mail cím, amit megadtál a regisztrációkor.
ChevyG-nek: Nem hinném, de a napi limit is átírható a cib netbankjában. (a kp. felvétel meg a vásárlási is, mindkét kártyánál) Ha nagy tételben vásárolsz megadhatsz limitnek akár 1 millió Ft-ot is. Gondolom nem több milliós tételeket vásárolsz. :D
Nekem semmi gondom nem volt még. Figyelni kell, hogy legyen elég pénz a fizetés előtt, és a limitet se árt megnézni, nem beszélve a kártyalejáratról. Egyébként a fizetésről csak annyit, hogy nekem is ment egyszer mínuszba a netkártyás számlám és nem volt semmi. Szal. ha kevés a lé, a bank mindenképp kifizeti, de nyilván igyekezz kiegyenlíteni a hiányt és azért több ezer Ft-ért mínuszban, már biztos szólnának. Nekem valami 20 Fttal ment mínuszba. -
#226 Bármi lehet, nekem annyi gondom volt már a paypallal. huu faxoltam vagy 2x -
#225 az gáz lehet ha 1 személynek fizetek két részletben? (szinte 1xre)
(napi limitem van) -
#224 a 214-re nem tudjátok a választ? -
-
#222 This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.
mostanában használtam (3x is!)
átvezettem a számlárol a kártyára a lóvét.
akkor lehet gáz, ha a bank 205ért adja a dollárt:S (nem a ppal számol át-beállitottam)
szal annak elégnek kell lennie -
#221 nem olvastam el még1x:S
azt írta h nem müxik, én más oldalra léptem, de akkor jutott eszembe h ki kellene másolni, visszaléptem és ezt másoltam ki:S
na megpróbálom még1x kifizetni, és akkor beilesztem h mi a problémája -
#220 Már el lett küldve mié vagy rosszul? -
#219 "This payment has already been sent. You cannot change the Funding Source for a payment after it has been sent. To send another payment, enter the information below."
WTF???
nem hiszem el h már megint valami hányás van:S:S:S:S -
#218 hidd el hogy tök mind1 -
#217 több heti laboratóriumi analizás után lehet biztosra megállapitani. de ilyenkor is nagy a rizkó faktor! -
Dodo55 #216 Valaki akkor csak annyit mondjon, hogy neki milyen sorrendben van a neve beírva, és hogy úgy megy -e a withdraw. -
ACE #215 Épp ezaz, a gép csak azt fogja tudni hogy egyezik-e, vagy nem. Ha nem egyezik, akkor szevasz -
#214 Helósztok, honnan tudom megállapítani hoyg mi a saját paypal ID-m? -
#213 nemfogja a gép tudni, hogy mi a neved az ellenoldali számlaszám bankjánál. a bank gépe meg szerintem van olyan kifinomult hogy egy kis pétert, még péter kis néven is felismerjen. -
Dodo55 #212 De állítólag igen, azt írja, hogy pontosan egyeznie kell a névnek.
Gondolom azért, mert nem ember ellenőrzi, hanem számítógép. -
#211 ilyen mélységig azért nem mennek bele -
Dodo55 #210 Valaki plz, mert nagyon fontos. -
Dodo55 #209 Az előző kérdéseimre nagyjából megtaláltam a választ, viszont most lenne 1 másik kérdésem, ami rohadt fontos, valaki válaszoljon plz.
Regisztrációkor úgy adtam meg a nevem, hogy First Name: Keresztnevem, Last Name: Vezetéknevem (Angolul ez így helyes).
Azt írja a bankszámlára utalásnál, hogy a nevemnek hajszál pontosan meg kell egyeznie a bankszámlatulajdonos nevével, különben leszívnak 1500FT-ot, és nem jön meg a pénzem.
Namost akkor tudja a PayPal rendszere, hogy a nevemet fordítva kell magyarországon használni, és működni fog a bankszámlára utalás, vagy pedig visszadobják az átutalást?
Tehát akkor töröljem -e a regemet, és regisztráljak -e egy újat, úgy, hogy FN: Vezetéknevem, LN: Keresztnevem, vagy jó lesz így, ahogy most van?