1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
  • Alblink
    Közbe sikerült.
  • Alblink
    Hi,mar lattam volt errol szo,probaltam megcsinalni az irottak alapjan de nem sikerult,valaki tud segiteni?koszi.Your account access is limited. infok:
    Resolution center:Report a Problem
    Address a problem transaction with your seller
    Report unauthorized account activity

Why is my account access limited?
    Your account access has been limited for the following reason(s):
    Dec. 17, 2006: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.
  • Zóanagyvarázsló
    Én korábban máshogyan hallottam erről, de lehet, hogy tévesen. Eddig még csak pénzt küldtem róla, illetve egyszer kaptam "refund"-ot.
  • ACE
    Na, megnéztem még egyszer. Az tuti, hogy ha van a Paypal egyenlegeden pénz, akkor ha 25000 Ft alatti, akkor 250 Ft az utalása magyar bankszámlára, ha pedig e fölött, akkor ingyenes. Paypal-on belül "Personal account"-al rendelkező számlára kapni pénzt teljesen ingyenes, meg annak is, aki küldi. Azért kell csak fizetni, ha valaki bankkártyával szeretne fizetni anélkül, hogy az regisztrálva lenne a Paypal-ban, tehát direkt a kártya adatok megadásával. Az én olvasatomban így értelmezhető, de nem tökéletes az angolom.

Díjak
  • ACE
    Pénzfogadáshoz tudtommal nem kell kártya, és az alap előfizetőknek a pénz fogadás minimális költségekkel jár. A business account-osoknak, tehát a nagyobb pénzforgalmat használóknak kerül többe. De fizetős acc tuti nem kell, max. valamilyen százalékot vonnak belőle. De ha az átutalt összeg 10ezer Ft-nál több, akkor akár magyar bankszámlaszámra át is utaltathatod a lóvét, ha 10ezer alatti, akkor meg ha jól emlékszem 250Ft tranzakciós költsége van a paypal-on lévő egyenleged átutalásának magyar bankszámlára.
  • Zóanagyvarázsló
    PayPalhoz kell online használható kártya (netkártya vagy dombornyomott bankkártya), ahhoz pedig, hogy ott tudjál pénzt fogadni, fizetős accra van szükséged, emellett a beérkezett pénzből szintén vonnak jutalékot. Ebből következik, hogy akkor éri meg, ha rendszeresen használni akarod, főleg pénzfogadásra, a pénzküldés ingyenes. Tudtommal az Amazonon nem lehet PayPallal fizetni, bizonyos termékeket (pl. szoftverek) különben sem szállítanak Magyarországra.
  • Eftörsokk
    Üdv!Lenne pár kérdésem,remélem tudtok segíteni.Online Cs-ztem,és nyertem 300 dollárt,hitelkártyám nincs,ezért a pénzt paypal-ra küldetném,onnan fel lehet használni online vásárlásokhoz kártya nélkül? nem foglalkoztam még ilyen dolgokkal,nem tudom ezek hogy működnek,pl Amazon-on lehet paypal-al fizetni?
  • Kiado
    Nem írt semmit, közben konzultáltam valakivel és megoldottuk úgy a problémát, hogy send money-vel küldtem el a pénzt, sajnos elég sok fizetésnél visszadob, lehet, hogy böngészőhiba, vagy valami :(
  • ACE
    Biztos ír valami hibaüzenetet valahol...
  • Kiado
    Valakinek még nincs gondja PayPal-el?
    Próbálnék fizetni és hiába nyomok rá a pay-re visszadob ugyanarra az oldalra és semmi nem történik.
  • ACE
    profile/Close Account
  • doxadmin
    Hogy lehet megszüntetni a paypal accountot?
  • Max7
    Látom kérdések hada van de válasz az nem sok azért megpróbálok kérdezni én is! Valaki nem tudja hogyha nincs dombornyomott kártyám vagy visa, american express, stb stb akkor hogy tudom megerősíteni a paypal accountomat? mert 10$ felett nem tudok utalni :S
  • ChevyG work
    Sziasztok!

Ezt az EU-s izét, hol lehet beállítani?

Üdv!
  • Heydrich
    huzzon a faszba a haverod, veled együtt

• nobert
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e névtelenül csinálni ezt?
    Szóval úgy szeretnék pénzt utalni/utaltani rá, hogy közben senki nem tudja hogy ki vagyok.
    Hogy pl ezt: https://www.paypay.com/user/user_insert_form.php nem valós adatokkal töltöm ki.

Szóval lehet ezt anonim módon csinálni?

A választ előre is köszönöm!
  • doxadmin
    Van olyan pénzváltó paypalre, ami moneybrookersről, vagy e-goldról is képes pénzt elfogadni? Múltkor kaptam egy levelet, de nem találom. Ilyen pénzváltót hirdetett.

Közvetlenül ha jól tudom mb-ről nem lehet paypalre utalni ugye???
  • Tetsuo
    szvsz csak bírósági úton.. ha addig nem szeded le ;)
    de lehet h elkapnak.
  • petyapontp
    Hali!!

A haverom virtuális dolgotadott el paypal-on.
    Meg is jött a paypalra a lowé és arra lennék kivácsi hogy valami uton modon a vásárló vissza tudja-e szerezni a már paypalra elküldött pénzt??
  • lamase
    help címszó
  • Tetsuo
    na senki?
  • Tetsuo
    A PayPalnál milyen jutalékok vannak (nem igazán értem az angol leírásban), ha csinálok ott 1 számlát, amire a világ minden devizáját utalhatják (és reményeim szerint utalják is)??
    Tehát a különböző árak esetén, mennyivel kell többet kérnem, ill a vevőnek mennyivel kell többet fizetnie??
  • cock
    Csatlakozom az előttem szólokhoz. Nekem is van otpnél Visa Electronom, meg cibnél is a cibezz + netkártya. Kp. felvétekre inkább otp, minden másra cib. :)
    Ja és a paypal elfogadja újabban az otps visa electront is, de az már más kérdés, hogy vajon tényleg lehet-e vele fizetni. Inkább nem kockáztattam, arra ott a cib netkártya. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Kell rajta lennie olyan 4-500 Ft-nak az aktiváláshoz.
  • tomip81
    Sziasztok!

van CIB - es internetkártyám, de a paypal-on nem birom hozzáadni.
    a következőt irja ki:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Igaz, hogy csak most aktiváltam a kártyát, és pénz még nincs rajta.
  • Zóanagyvarázsló
    A 200 Ft az a kártya pótlása.

2 000 FT a bankfiókban való átvétele, de a postán való kiküldése díjmentes, az előbbit fel sem szokták ajánlani, csak a táblazatból kerül ki. Éves díj pedig típustól függően díjmenetes, illetve 800 Ft.
  • ChevyG work
    200ft asszem

OTP felejtős
    és még 300e Ftnak kell lenni kezdésnek a számládon!
  • Zóanagyvarázsló
    Természetesen ez is egy megoldás, nyílván ki tudod választani a számodra legmegfelelőbbet. Különböző embereknek más lehet az ideális megoldás, nekem a váltás volt az, egyszeri 20 percet megért, pláne, hogy rendszeresen használom és elégedett vagyok a szolgáltatással.
  • doxadmin
    hát erre csak zt tudom mondani hogy azért az évi 2 3 atutalásért nem váltok sem bankot sem netkártyát. Keresek inkább olyan embert aki elad usd-t paypalról, és kifizetem neki, még ha több is valamennyivel megúszom a sok járkálást.
  • Zóanagyvarázsló
    Én a drága bankot otthagytam az olcsóért, nem éreztem bonyolultnak. De nem akarok én meggyőzni senkit, a lényeg, hogy különálló netkártya nincsen, tehát OTP-s vagy a semmilyen közül választhatsz.
  • doxadmin
    ja, azért mert éventem max 3x szeretnék vásárolni nem tudom hogy miért kell teljesen felborítani minedt. Új folyószámla, új kártya. Kimennék külföldre megint egy új kártya, visszajövök megint egy új kártya. Egyszer meg kapok egy mailt vagy egy telefont hogy maximum 200 folyószámlája lehet egyszerre. Kösz nem.

Elég baj ez hogy így van megcsinálva. Bár ennyi még elnézhető Magyarországnak.
  • hokn
    itt van pár link, ha vkit érdekelne
    Internetes pénzkeresés és keresőoptimalizálás
    Internetes pénzkeresés + segédlet
    Pannon Nyugdíjas Szövetség
    szleng, káromkodás, káromkodj, vicc, poén, nevetés, mosoly, tény, beszólás
  • Zóanagyvarázsló
    PayPalra pénzt rakni? Közvetlenül a kártyáról vonja mindig, anélkül nem megy.

Ha 26 év alatt vagy esetleg tanulsz akkor ingyenes a CIB-nél, annyiért pedig megéri másik bank mellett is, de később sem drága, tehát rendszeres használat mellett megéri. Egy banknak sem éri meg ingyen netkártyát osztogatni magában, ráadásul magára a kártyára is át kell fizetés előtt vezetni a pénzt. Ez bankon belül azonnal és ingyenesen megtörténik, más bank számlájáról ugyanez már nem mondható el.

Nyílván megvan az oka, amiért ragaszkodsz az OTP-hez, ez esetben viszon tudomásul kell venni, hogy ennek megvan az ára...
  • doxadmin
    És ha én enm akarok birre váltani máshogyan hogy tudom tölteni a paypalt? Gondolom visa electron karivál nem működne, csakis azért hogy engem szavasson.

Egyszerűbb ha keresek egy olyan személyt aki tud paypalre tenni pénzt és megcsinálja nekem, így nem kell mindenféle csaomgakat váltani meg bankokba járni.

Kez már most elegem lenni az egészből őszintén mert nem tudom hogy a faszért kell ezt ennyre megbonyolítani.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem. Én a két alább említett csomagot ajánlom. Szerintem a folyószámla is olcsóbban jön ki 26 év fölött is, na meg minden online belföldi átutalás ingyenes a két nevesített csomagnál.
  • Zóanagyvarázsló
    26 éves korig ingyenes az egész számlacsomag (CIBezz), ehhez a csomaghoz kell ragaszkodni, ha fizetőset kínálnak is - csak a normál bankkártyának van egy év után éves díja (kevesebb, mint OTP-nél), de az ugye opcionális. 26 év felett is ott van az ingyenes netkárytával rendelkező Online Számlacsomag, de a legdrágább ilyen kártyájuk is évi 800 Ft.
  • doxadmin
    Cibnél lehet csak internetkártyát igényelni? Az oldalukon valami szar csomagban van, aminek a felére nincs szükségem!
  • doxadmin
    otpben most voltam, a webkártya havídíja 1200Ft a dombornyomott pedíg 5000Ft. Pedíg azt mondták minden ingyenes 23éses koromig.

Cibnél mennyi a webkártya??
  • Zóanagyvarázsló
    Nézd, mi nem tudjuk olcsóvá tenni az OTP-s sziolgáltatást, egyszerűen drága és kész. Ráadásul az internetbankja is elég lassú. Én is OTP mellé nyitottam a CIB-est, aztán át is vittem oda mindent. Sokkal olcsóbb, mérföldekkel jobb az online rendszerük, és tanulók, illetve 26 év alatt teljesen ingyenes is. Innen kezdve szíved joga, hogy melyiket választod, más választ nem tudok adni.
  • ChevyG work
    de szerintem még igy is drágább lesz az otp
    én otp-s és cibes vagyok
    elöbbi iszonyat lassú, béna, drága