1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#368 Szevasztok! A Cib banknál igényelhető CIBEZZ-es Internetkártyát elfogadja-e a PayPal, tudok-e vele utalni? -
#367 En mar azota sem halottam roluk , amiutan az utolso email kuldtek.
Amugy szereintetek mit csinalhatnak ha szerintuk en 130 euroval tartozom nekik ? -
#366 áhh ez a hsz segített megoldani a problémámat:)) -
#365 Nagyon összefügg, mert ha nem vagy verified, akkor asszem 100 eurót költhetsz el vele, aztán amikor az "elfogyott", akkor már nem enged fizetni többet, amíg nem csinálod meg az ellenörzési procedúrát.
Ezért tudtál egyszer már fizetni vele. -
cock #364 Most írom le kb. századszor:
A verified-unverified státusz accountra vonatkozó információ.
A kártyának ehhez semmi köze, legfeljebb csak közvetve. -
#363 Unverified-nek irta ki a karimat a rendszer, ezért meg akartam erősíttetni, azonban vmi számot (elvileg 4 jegyű, sztem jót írtam be...) elcsesztem, és ezt írja most ki.
"This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. "
Írtam már nekik a supportba, de nem válaszoltak. Mit lehet tenni sztetek, volt már vkinek ilyesmi? -
ACE #362 Olvasd el mit ír azzal a már aktív kártyával kapcsolatban, lehet pont az a baj hogy még nincs aktiválva. Lehet amikor fizettél akkor volt az egyenlegeden pénz, és azzal fizettél, nem a kártyával. Amig a kártya aktiválást nem csinálod meg, addig azzal tuti nem tudsz fizetni. -
Major #361 Heló!
Következő a problémám. Fizetni szeretnék a PayPal-lal, de nem enged, hanem kéri, hogy adjak meg új kártyát("To send money instantly, please add a credit card or debit card to your account.").
Nahmármost 1 sorral lejebb pedig írja, hogy "You have 1 active cards in your account.")
Mennyire függhet ez össze avval, hogy még nem volt meg a 400 Ft-os aktivációm meg a PayPal-nál, de már 2x használtam a rendszert. Egyszer fizetése, mászor küldtek rá egy kisebb összeget dollárban.
Akinek van vami jó ötlete, ossze meg vele. Thx! -
orkenyid #360 Nem, mert ha nem megy, akkor sehol nem tudok vele fizetni (ott se, ahol már régebben fizettem sikeresen)
De ma megint úgy néz ki működik.. érdekes... -
#359 Nem lehet, hogy olyan eladónak akartál fizetni bankkártyán keresztül PayPallal, akinek nem lehetséges?
Könnyű megismerni az ilyen eladókat, mert a PayPalos logojukban nincsenek benne a különböző bankkártyák logoi (MasterCard, Visa stb.)
Nálam amúgy még nem csinált ilyet, pedig aránylag gyakran fizettem vele az utóbi időben. -
orkenyid #358 Mostanában van egy problémám a PayPal-al: néha egyszerűen nem enged fizetni. A következő hibaüzenetet kapom: "This payment cannot be funded with a credit card at this time."
Ami érdekes, hogy 2-3 napig megy, utána 2-3 napig megint nem.
Mi lehet ilyenkor a gond? Más helyen, nem PayPal-al, mindig tudok fizetni. -
barnanag #357 Sziasztok.
Minap találtam egy oldalt, ami egy kis ingyen pénzt biztosít a paypal számlára. Akit érdekel, annak itt egy leírás: http://www.nemreklámozokazsgn.hu
-
#356 A napokban kaptam vissza a pénzem, igaz buktam kb másfél eurót az árfolyamváltozások miatt, de üsse kavics, a lényeg, hogy nem sikerült lehúznia az eladónak. -
#355 Igen, a manage currency (vagy valami ilyesmi) opciónál. -
Amadeus HU #354 A paypal-ra utalt huf-ot belehet ott váltani dollára és hogyan? -
bat777 #353 [moderálva] -
#352 Na amiutan irtam nekik egy velos emailt, mindig marhaságokat válaszoltak. Erre fogtam magam és legális úton próbálkoztam. Mire jött egy felado nélküli e-mail tőlük :
We apologize for any recent confusion caused. Yes, the payment has been
reversed and the funds have gone back to the buyer in
this case. Unfortunately, we cannot divulge details of our decision
making
on cases however we do sincerely apologize for any confusion caused.
We best you all the best.
Kind Regards,
Padraig
PayPal
LOL? -
#351 Nem tudom mi az a szét írás de nekem sms-ben küldik ha terhelik a számlámat és ott ott volt a közleményben a pinkód vagy pl ott volt a havi számlajelentőben is! de amint már mndták be kell menni a bankba és szolni hogy jött egy terhleés ekkor és ekkor és a terhelés közleményét szeretnéd megtudni! (visszakapod majd azt a 1.5 eurót) -
#350 Hát remélem majd úgy sikerül. Ma sajnos nincs időm, holnap talán bemegyek. Mert ezen a kiíráson csak azt látom, hogy milyen számlaszámra ment a pénz:) -
#349 Be kell menni a bankba és elkerni onnan. -
#348 Elhatároztam, hogy készítek magamnak egy paypal accountot. Regisztráltam, megadtam a kártyám adataid, és a paypal sikeresen terhelte a számlát 1,5 euróval. Már csak vlmilyen expanded use numbert kéne beírnom, aminek rajta kéne lennie a banktól kapott szétírásban. Csak sajnos olyan helyzet állt fel, hogy a szétírásban ott van, hogy terhelték a számlát, de nincs semmilyen információ odaírva arról, hogy ki tette ezt, és ezért nincs ott ez a 4 jegyű szám sem. Szerintetek mi ilyenkor a teendő? -
#347 Nalam 250$ van szo. -
#346 nem 10 dolcsi hanem jóval több de igazaból az zavar h hogy elküldte a pénzt ki is szedtük majd 5 napra rá jön egy email hogy az ő tudta/beleegyezése nélkül történt a tranzakció és visszarecall olta a pénzét ami mind megjelent mínuszba ba a paypal egyenlegen. Szóval paypal felejtős innentől kezdve számomra. Marad a Western union ott legalább nincs ilyen faszság... -
#345 Igen biztos van ilyen rendszerünk, de 10 dolcsiért biztos nem ugrálnak, de már többé valószínű hogy rácseszett a csalni vágyó -
#344 Alitolag akkor 120 nap múlva eladjak a tartozasod egy behajto cégnek ami alitolag borzalmasan kellemetlen. Azért is mert a behajto cegnek mar 25% -al többet fizecc meg ilyenek. -
#343 Ha mínuszba van a számlám és nem foglalkozom vele akkor mivan? mi történhet? (Webkártyára van regelve amivel nem is lehet - ba menni) -
#342 Teljesen én sem értem, de perelni nem fognak.
1. Nem írtak róla
2. Milyen jogon ellenőrizgetik a számládat? Honnan tudják, hogy lopott? Szemétség, talán van 1 figyelő scriptjük, ha valakinek x dollár felett lesz a számlája akkor tekergetjük? Persze hogy van de a te esetedben, nem értem miért működik, mikor van kártya hozzá csatlakoztatva.
3. Ha te eladsz valami terméket és lopott pénzből fizetik, akkor neked vissza kell adnod a pénzt? Akkor tulajdonképpen tőled loptak nem? -
#341 Nem indokoltak.
"This reversal has resulted in a negative balance on your account
because
you have withdrawn the funds. You do have time to rectify this
unfortunate
situation as although accounts that hold a negative balance will be
locked
and the balance passed off to a third party for collection, this last
step
will not take place for a further 120 days after the negative balance
becomes apparent. "
Azt sem ertem ez mit jelent.
Most akkor lezarjak az accom vagy beperelnek?
-
ACE #340 Mivel indokolták, miért lopott a pénz? -
#339 Amúgy ha nem fizettem vissza a pénz mit tehetnek ok? -
#338 Hagyatok oket a picsába! Mar elnézést.
Decemberben el adtam egy softwaret 250$ egy pasinak. Kifizette paypal-on. Ekkor ra par napra a paypal letiltja a pénzemet mert utána kell nézzenek. Aztán mégis latjak hogy nekem van igazam és visszakapom. Le is kérem kártyára és megvan kezpenzbe. De csak 230$-at kertem le és 20$ maradt. Erre tegnap kapom az üzenetet hogy , figyelj :
AZ MÉGIS LOPOTT PÉNZ ÉS TÖLTSEM VISSZA A 230$ A PAYPAL ACCOUNTOMRA!
Lol baszd+ !!!
Irtam nekik egy olyan levelet hogy bepirul. Majd íróm mit válaszoltak. -
#337 Na, hasonló cipőben járok én is, én ezt a választ kaptam egy ismerősömtől, aki már többször kérte így vissza a pénzét:
"A PayPal My Account lapon van egy olyan fül, hogy Resolution Center. Azon belül balra, a szürke mezőben Report a Problem, majd megint Report a Problem. A következőn Item dispute. Ezután meg kell adni a PayPal transaction ID-t, majd továbblépni.
Innentől már csak emlékezetből tudom, de le kell még írni az eset körülményeit. Minél részletesebben teszed annál jobb, lehetőleg hangsúlyozz ki minden olyan részletet, ami azt bizonyítja, hogy te a lehető leggondosabban jártál el (pl. nem a legolcsóbb szállítási módot választottad, hanem a biztosítottat, stb).
A rendszer ezt rögzíti, és a Resolution Centerben tárolja mint Open Dispute-t. Ez ugyanis eleinte még csak egyeztetés, nem egyből reklamáció. Az eladó még válaszolhat, magyarázkodhat, vagy akár ajánlatot tehet valamilyen kártalanításra. 20 napotok van rá hogy megállapodjatok. Ha ez sikerül, akkor ez alatt az idő alatt lezárhatod a párbeszédet (nem lehet újból megnyitni, szóval meg kell jól gondolni!) vagy a párbeszédet panasszá lehet eszkalálni. Ezután már a PayPal ítélkezik, az eladó ilyenkor teljesen ki van szolgáltatva! Szerintem az esetek 90%-ban a vevőnek adnak igazat és megtérítik a pénzét (1-2 héten belül), ezért is van hogy jópár eladó a PayPal fizetést nem fogadja el (és a költségek csak indokként szolgálnak)." -
#336 Sracok, komoly 25gbp-s cuccom nem erkezett meg a mai napig (35 nap telt el), az elado nem valaszol semmire, pedig 56xx feedbackes Power Seller - lenyeg hol es hogyan tudok "Paypal Claim"-et benyujtani hogy viszontlassam (legalabb megprobalom, nem tudom hogyan mukodik a paypal e resze) a penzem? Sajnos Ebayes aukciorol van szo es a PGR 4 veszett így el -
#335 Az mitől lehet, hogy drágán váltja most a ppal a forintot? hivatalos árfolyam szerint, max 171-173, és 175-176 körül váltja.
ez 400 dollár körül már fájó pont! -
tomijee #334 köszii
-
ACE #333 Akkor az alap (Personal) account kell neked, az erre pont elég. -
tomijee #332 hello! az lenne kérdésem hogy megkaptam a dombornyomott bankkártyám és szeretnék reggelni paypalon de nem tom melyik lenne nekem a legmegfelelőbb Account. igazából csak arra használnám hogy ebayről rendeljek ps3 játékokat. -
ACE #331 Szerintem simán megbaszhat érte, mert Te mint magyar állampolgár a jövedelmed után adóznod kell, és a magyar államnak. Megint más kérdés, hogy hogyan derítik ki mennyi pénz ment a Paypal számládra... -
#330 köszi!
BUÉK -
#329 müködik!!!
Köszi!!!!!!
BUÉK!