1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
 • ximix #1891
  Proharver fórum
  Az utolsó a 9. téma lesz a tied

  9. Belépési telefonszám azonosítási és telefonszám változási probléma megoldása
  https://prohardver.hu/tema/paypal_informaciok_v_tol/hsz_12-12.html#msg12


  "9. Belépési telefonszám azonosítási és telefonszám változási probléma megoldása

  Köszönet rekid-nek a megosztásáért
  Ez használható akkor is, ha szám hordozott telefonszáma van valakinek megadva és nem kapja meg rá az SMS-eket és ezért telefonszámot kell változtatni.

  Tanács annak, aki úgy járna, mint én és nem tudna belépni a PayPal fiókjába, mert megváltozott a telefonszáma így nem tudja megkapni az SMS-ben a megerősítő kódot:
  Írj egy levelet ide angolul: [email protected]
  Írd le, hogy megváltozott a telefonszámod, ezért nem kapod meg a kódot és ezért nem tudsz belépni. Add meg a levélben az új telefonszámod országkóddal.

  Ezek után fel fog hívni valamikor (engem 12 órán belül hívtak) egy ügyfélszolgálatos, aki beazonosít a klasszikus kérdésekkel (neved, e-mail címed, rendes címed) és bekéri az új számot, amire meg fogja változtatni a rendszerben megadott számod. (A beszélgetés angolul
  zajlik.)
  .
  .
  .
  "
 • Kyrie #1890
  Sziasztok!
  Segítséget szeretnék kérni, meggyűlt a gondom az új biztonsági bejelentkezéssel. Valószínű egy régi telefonszám van hozzákapcsolva a fiókomhoz és arra küldené a kódot, ami kell a beazonosításhoz. Ez viszont patthelyzet, mert a profilomba se tudok belépni, amíg nem erősítem meg. A supportnak sem tudok írni, mert azt kérik jelentkezzem be. Esetleg valaki valami megoldást? Így gondolom, még a kártyám sem tudom törölni.
  Köszönöm előre is.
 • Sagrin
  #1889
  Ugyanaz a probléma a Paypalmal nekem. Nem tudom, hogyan lehetne ezt megoldani, hogy a nyereségemet átvigyem a devizakereskedésből.
  Ildar Sharipov az instaforex közölte, hogy számukra ez normális helyzet.
 • Zsoxx
  #1888
  Jövő héten megkapod.
 • Ainz
  #1887
  Köszi a választ, pénteken ki lett kérve számlára a pénz, mikorra várható hogy megérkezik? Valahol azt olvastam, hogy 1 munkanap, máshol 2-3 napot írnak. Tapasztalatok?
 • Zsoxx
  #1886
  Nem egyszerűbb Paypalról levásárolni pl. Amazonon vagy eBay-en? Akkor nem marad nyoma a bankszámládon.
 • Xsillione #1885
  A leginkább ide való, hogy a váltás árához képest 2,5%-4,5%-t nyel be a paypal, azaz árfolyam minusz 2,5%-4,5%-t kapsz, maga az átutalás elvileg ingyenes.
 • Ainz
  #1884
  Újabb hülye kérdés.
  Ha paypalomon van 320 ezer forint euróban és azt ki akarom venni a számlámra, akkor mennyi fog kb levonni? tudom hogy váltás ami mindig változó, de kb mennyi lesz a végén a számlámon mai árfolyamnál etc? Előre is köszi!
 • bardocz
  #1883
  Két módon kell igazolni magad.
  Másik email címet azért nem akarok, mert a mostani van mindennel összekötve, gép, telefon, nem lenne túl praktikus.
  Majd felhívom őket, az lesz a megoldás.
  Kártya amúgy lejárt már azóta párszor, de ha jól emlékszem a száma nem változott.
 • Zsoxx
  #1882
  Nem járt le már azóta a bankkártyád?
  Másik email cím létrehozása meg gondolom nem okozhat gondot.

  Egyébként ha jól láttam, e-mailre is küldenek kódot, nemcsak sms-ben.
  Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2019.01.25. 23:59:12
 • bardocz
  #1881
  Nincs másik kártyám, se email címem, csak hívni lehet őket úgy tűnik, persze munkaidőn kívülről hívható számuk meg nincsen.
 • Zsoxx
  #1880
  Számtalan e-mailt feltörtek már az utóbbi években, a legnagyobb épp a múlt héten szivárgott ki.

  Egyszerűbb, ha egy új kártyával létrehozol egy új Paypal-fiókot. Vagy írsz a supportnak.
  Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2019.01.24. 23:37:07
 • bardocz
  #1879
  És hogy lép be az email fiókomba ami mondjuk a már aktuális telefonszámommal össze van csatolva?
 • Zsoxx
  #1878
  Te örülnél, ha valaki be tudna jelentkezni a Paypal-fiókodba úgy, hogy sem a telefonod nincs nála, se a jelszót, se a biztonsági kérdést nem tudja?
 • bardocz
  #1877
  Ha nincsen meg a régi telefonom, akkor van mód paypal-ba bejelentkezni? Jelszóra nem emlékszem már, ha meg akarom változtatni, mindenképp két módon akar igazolni, hívás, sms, bankkártya száma, ezaz egyetlen amit tudok, meg biztonsági kérdés, amit kb ezer éve adhattam meg, és rohadtul nem emlékszem rá. Találtam telefonszámot, de csak külföldit. Valami chat nincsen?
 • Zsoxx
  #1876
  Persze.
 • Ainz
  #1875
  Nagyon hülye kérdés, de ha akarok egy másik paypalra utalni mondjuk 10 eurót, de a paypalomon nincs pénz.. viszont a paypalomhoz rendelt kártyán igen, akkor onnan leveszi és utalja át?
 • Dante73
  #1874
  Segítséget kérnék. Nyitottam egy paypal accountot. Átutaltam rá, vásárolni akartam, nem tudtam, belépek, erősítsem meg az email címem. Oké, én voltam hülye, semmi gond. Elküldetem a megerősítő mélt, megjön, kattintok a linkre, feljön a bejelentkező ablak, belépek, erre azt írja, nem sikerült az aktiválás. Eddig kb 5 megerősítő emailt kértem, és cirka 40x akartam megerősíteni a címem, sikertelenül.
  Írja, hogy kézzel is beírhatom a kódot. Rámegyek a verification menüre, de ott nem látom, hová kéne a kódot beírni. Tud valaki segíteni? kezd az idegeimre menni a dolog!
 • Zsoxx
  #1873
  Az ebay megvette a Paypalt, tehát az, hogy két külön cég, csak részben igaz.
 • wantonly
  #1872
  Az eladónak semmi joga nincs ebay-en és ezt ki is használják...

  Ne fizesd vissza a pénzt. Nekem szintén mínuszban volt a számlám, mert megkárosítottak és szintén a vevő javára ítéltek, aki egy csaló volt. A PayPal-t nem érdekelte. A fellebbezés után még a levonáson kívül 40$-t is rámvertek, merthogy elvesztettem a "pert". Természetesen nem fizettem be, egy ideig negatív volt az egyenlegem, később zárolták a fiókom és be sem tudtam jelentkezni. Nem vontak le tőlem semmit és nem is fizettem be semmit.

  Két dolog történt azóta...

  - Nyitottam egy új payPal számlát, azóta azt használom.
  - Soha többet nem adok el semmit ebay-en.
 • Lac85k
  #1871
  Sziasztok!  Tanácsot vagy segítséget szeretnék kérni papal-al kapcsolatban.  Eladtam az angol ebay-en egy számítógép alkatrészt 90.000Ft értékben.

  120.000 Ft értékbiztosítással küldtem postán a vevőnek.

  Megérkezett az alkatrész,pozitív értékelést adott ebay-en.  4-5 hónappal később a paypal-nál indított egy vitát,azzal a hazugsággal,hogy az első naptól kezdve nem működött az alkatrész.

  Paypal-nak elküldtem a bizonyítékokat, az ebay-en leadott pozitív értékelést,és a posta feladóvényt.

  Írtam nekik,ha nem működött volna az első naptól kezdve,miért adott a vevő pozitív értékelést,és miért nem kért segítséget a postán?Hiszen biztosítva volt a csomag,a megérkezéstől számított 3 napon belül lehetett volna jelentkezni ez miatt.  A paypal-t ez nem érdekelte,a vevő javára döntöttek,hogy küldje vissza nekem az alkatrészt,én meg fizessem vissza a pénzt érte.  Azt írták az ebay és a paypal két külön cég és az ebay értékelés nem számít bizonyítéknak.

  És hogy újra eladhatom az alkatrészt,vagy meg is tarthatom.  (teljesen abszurd)

  Nem vettem át a csomagot,mert egyrészt ezzel elismerném a hazudozó vevő állítását,hogy az első naptól nem működött a cucc,másrészt ezzel még volt egy sanszom,ha nem érkezik vissza hozzám a csomag,akkor dönthettek volna az én javamra,valamint,ha a vevő közel fél év használata során tényleg meghibásodott,akkor teljesen használhatatlan,és értéktelen.  A posta nyomkövetés alapján még mindig úton van a csomag a címemre.  Írtam a paypalnak,ezt is,hogy a csomag soha nem érkezett vissza hozzám,de ez sem érdekelte őket.  Most lezárult az ügy,paypal már kifizette a vevőnek a pénzt,de még van 2 hét fellebbezés.  Most mínuszos a paypal számlám.

  Amennyire utána olvastam nem tudnak levonni a bankszámlámról,azon a számlán nem tartottam pénzt.  Nem tervezem visszafizetni-feltölteni pénzt egy ilyen hazugság miatt,de jó lenne,ha a paypal elismerné,hogy nekem van igazam lenullázná a mínuszos számlám és nem nézne teljesen hülyének.  Ha van Valakinek bármi építő jellegű javaslata azt szívesen olvasnám!  Köszi szépen! • fazerus
  #1870
  Sziasztok!

  Több PayPal accountom van, különböző kártyákkal, segítséget szeretnék kérni.

  Van két "fő" account, ahová a másik kettőről küldöm át a pénzt, tehát PayPalon belül ... 10 próbálkozásból 9-szer "Your payment was declined" üzit dob ez a fos, aztán a maradék 1-nél meg enged küldeni... mi lehet a fos? Maga a system rossz vagy én basztam el valamit? 30-80k közötti összegekről beszélünk, havi max 3-4 alkalommal.. de van hogy ezek töredéke. Mi lehet a gond? Köszi előre is.
 • CommanDos
  #1869
  mert leszarnak

  mostmár nem könnyű kártyát hozzárendelni
  visa a jobb mert mastercardal geciznek
  Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2017.05.13. 05:31:52
 • sufnituning
  #1868
  Én is ilyet használok ;)
 • ACE
  #1867
  Igen
 • oneal1
  #1866
  sziasztok!

  az alábbi bankkártyát lehet használni paypal al?
  VISA Inspire elektronikus bankkártya

  Köszi!
 • bardocz
  #1865
  Megtörtént, a kártyát is töröltem, így vissza is került a pénz a számlámra, valami azon az oldalon lehetett ahonnan vásárlás lett.
 • Zsoxx
  #1864
  Először is változtass jelszót.
 • bardocz
  #1863
  Valahogy a paypal accountomról fizettek egy oldalon, ahol nem vásároltam semmit. Hogyan tudom ezt töröltetni vagy jelenteni?
 • Gapati
  #1861
  Sziasztok!

  Hétfőn gond nélkül sikerült linkelni a kártyámat. Ma megjelent a számlakivonatomon a 400Ft levétel, és a megj. rovatban a 4jegyü kód. Ezt beírva a PayPal ellenőrző helyére, ismét "elfogadott" lett a kártya. Fizetni is tudtam vele azonnal.
  Köszönöm a hozzászólásokat!

  Üdv: gapati
 • goldfilled
  #1860
  Sziasztok!
  Én is így jártam,a megoldás a következő:
  Lépjetek be a fiók,és bal oldalt van egy olyan menű,hogy "TOP UP"
  Itt kövessétek az utasításokat,és a bankotoktól küldjetek el ezer forintot nekik.
  Miután itt a számládon megjelenik az ezer forint,add hozzá újra a kártyát,és kész!
  Nekem már megy is!Sok szerencsét Mindenkinek!
 • embergép
  #1859
  Már írtam nekik, a válaszukra várok. Csak szerintem szerettünk volna máshol is segítséget kérni, ha már van egy ilyen topik. Esetleg nem járt-e már valaki hasonló cipőben és tudja a megoldást.
 • Zsoxx
  #1858
  Ilyenekkel miért nem a Paypal supporthoz fordultok?
 • Gapati
  #1857
  Sziasztok!
  A kártya 2019 februárban fog lejárni. Ma is vásároltam vele, úgyhogy nem tudom mit tegyek. Lehet hogy a PayPal-nál van valami hiba? De kitöröltem a kártyát, és nem engedi újra linkelni. Lehet ugyan azt a kártyát többször is hozzáadni, törölni?

  Üdv: gapati
 • embergép
  #1856
  Szia!
  Nekem is pont ugyanez a gondom és fogalmam sincs, hogy mi történt! Pénteken még vásároltam vele, most pedig ugyanezt az üzenetet kaptam. 2010 óta használom a PayPal-t, a kártya 2019-ben jár le, szóval passz, hogy mi lehet a gond, de piszkosul idegesít, mert megnyertem egy terméket és nem tudom kifizetni. Ráadásul én is kitöröltem a kártyát, hogy újra hozzáadjam és természetesen nekem sem engedi :( Ha lesz infóm, jelzek mindenképpen! Üdv, embergép
 • Zsoxx
  #1855
  Nem járt le a kártya véletlenül?
 • Gapati
  #1854
  Sziasztok!
  Segítséget szeretnék kérni tőletek, tegnaptól nem tudok fizetni a PayPal számlámmal. Valamiért visszautasítja a kártyámat. Mivel nem tudtam mit kezdeni vele, kitöröltem, hogy újra hozzáadjam, de már hozzáadni sem engedi. (This card is not accepted. Please use a different card.) Már több mint 1 éve használom PayPal-os vásárlásokra (eBay) is és természetesen napi szinten fizetésre, nem tudom mi történt. (Van kredit is rajta :) )
  Köszönettel: gapati
 • Apranax
  #1853
  Idegbajt kapok.Ma beengedett minden gond nélkül.....Nagyon köszönöm,hogy segítettetek.Sok mindent tanultam Tőletek a biztonságról
  ..:) :)
 • Zsoxx
  #1852
  Mindkét esetben? Ha nem jön be a Paypal a https-sel, akkor hogy lehet ott a lakat?
  Arra gondoltam, esetleg valami gond lehet a protokollal, de ha az Erste bejön, akkor passz...
 • Apranax
  #1851
  Igen,mindkét esetben ott a zöld lakat...Ez mit jelent??? Csak az Erste be is jön..a Paypal nem...

  Utoljára szerkesztette: Apranax, 2017.01.17. 18:17:51