Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amúgy ki szokott pergetni innen?(ha kérdés van szívesen segítek,azthiszem értek hozzá valamennyire)
40k-t buktam volna
fárasztás közbe eltört a Berkley Serie 1botom:S
bevittem bótba ahol vettem,holnap hozzák a spicc tagot:S
szóval rendes nagyon szoptam,meg is ijedtem de hál' a jó Istennek megcsinálják garanciába
most megnéztem
akkor keltem fel és még nem tudtam gondolkozni
a leghosszabb (feeder) botom 350fölött van a legrövidebb egy 3m es
Nyilván lehet kisebbet is venni, de a 3,45 se túl hosszú.
Bár kinek mire kell, nekem pl van egy 240-es shimano hyperloop pergetõbotom. Az nagyon jó olyan helyeken ahol kicsi a terület.
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
de attól függ hol horgászol,ha egy lakatlan szigeten ahol fák sincsenek akkor ott jó,de máshol...
amúgy haldorádó?adj linket és megnézzük.
Etetõanyagokat kilószámra dobta be, azt megették, horogra nem akadt volna fel.Rá 2hétre fogott 8kilós pontyot, visszadobta.😊
Hát sztem ez a halak kedvétõl, + idõjárástól is függ..😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Lehet, hogy a 2hetes hõség miatt nem kaptak, lehet.Nem vagyok elkeseredve, mert a halakon múlik a 90%-a..lehet abba 1tonna hal is, ha nem kap..
Majd legközelebb..😊
Hogy lehet a design nézetet?😄
...::::::...
De ha nem vágod a html-t akkor ne erõltesd ezt a honlapkészítés dolgot 😉
Köszi!😊
Írtam az oldaladra, szavaztam is.Jó lett sztem 😛 én most szerkesztem programmal, nehéz.. Dragon akart lenni, csak annyi fért ki h Drag 😊
ON
Majd szerdán beszámolok a kapásról 😄
Az etetõanyagok terén meg nem kell túlzásokba esni, nem az számít mennyibe került és milyen szövegek vannak ráírva 😊
Az adott tó halállományának ízlését kell eltalálni (amit csak tapasztalattal lehet). Ahol én horgászok ott a pontyokat egyszerû fõtt kendermaggal simán meg lehet fogni. Tudatosan azzal etetünk, rá vannak szoktatva a halak.
Tegnap voltam horgászni. Egy tavon két bottal, plusz botonként 2 horoggal lehet horgászni. Próbáltam egyik botommal pontyra menni a másikkal pedig keszeg, kárász, stb...
Fenekeztem, simán csontival, gilisztával, az egyik boton, és mikor kapás volt kivettem a halat, és visszadobtam akkor nem kellett 10 perc megint volt kapás.
De amit pontyozásra szereltem fel (az is fenekezõ volt), semmi nem jött még egy kapás sem. És nem tudom miért, pedig mindenféle hülye vackokat megvettem ilyen-olyan ízesítéssel variáltam össze vissza de akkor sem történt semmi.
Ja és még egy kérdés.
Ha mondjuk éjjel versenyt tartottak azon a környéken, ahol én horgásztam az befolyásolhatja a kapásomat ?
...::::::...
goldstar pluto 3,45 méter hosszú, 40-80 g dobósúlyú feeder bot-ról mit érdemes tudni?
Anyaga carbon és üvegszál ötvözete.
szerintetek milyen? nincs még feeder botom, de nagyon szeretnék egyet..
tudom ez hülye kérdés, de mekkora halakat lehet kb kifogni vele? mert azért nem szeretném hogy egy 5-6 kilósnál kifogjon velem :S
nem értek nagyon hozzá lécci segítsetek hogy egy ilyen bottal mekkorákat lehet akasztani..
leszarom a konfigod...
Kárász, keszeg félékre pedig a csonti, pinky a horogra és etetésnek valami olyan anyag ami felhõt képez (ha más nem akkor kis földel is rá lehet segíteni).
A ragadozók pedig egy teljesen más történet, én ragadozóra csak pergetve horgászok, csuka elég sok mindent felvesz (wobblert eröltetem) a süllõre pedig alkonyat, vagy pirkadat idején a twister az ideális. Harcsára egy nagyobb támolygó ami beválhat (bár harcsára nem érdemes pergeti tapasztalatom szerint). Pisztángsügérre pedig kisebb körbeforgó villantókkal megyek.
leszarom a konfigod...
aztán a horogra meg 4-5 kukorica volt feltûzve..
ennyi..
érdekes mert az egyik tavon multkor 10 perc alatt 2-t fogtam ugyanezzel..
szal nemtom:S
leszarom a konfigod...
Még a Szaharában is lehet vele halat fogni😄
Mondjuk talán amurra érdemes felsõkenyerezni amikor fent vannak.
Egyébként szerintem a horgászat nem a felszereléseden múlik, hanem a megfelelõ csalin, ami tavanként más. Egy jól beetett hely és megfelelõ csalaival szinte garantált a kapás.