Haladék a Microsoftnak az Európai Bizottságtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A protokollokat hozzák csak nyilvánosságra.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
nekem inkább az a durva, hogy egy cég így mer szórakozni...
mellesleg billen tényleg nincs sapka, én még sose láttam egy képen se 😄
mellesleg billen tényleg nincs sapka, én még sose láttam egy képen se 😄
Háát, alapvetõen nem errõl van szó.
Mondanak valamit ezek a nevek neked: ?
Lotus, WordPerfect, Act, Intuit , DR-DOS
Ezek mind olyan cégek/szoftverek, melyekklel a Microsoft tiszteségtelenül babrált ki. Szóval ha a Microsoft tisztességtlen, a piac elõveszi az anti tröszt szabályokat 😊
Mondanak valamit ezek a nevek neked: ?
Lotus, WordPerfect, Act, Intuit , DR-DOS
Ezek mind olyan cégek/szoftverek, melyekklel a Microsoft tiszteségtelenül babrált ki. Szóval ha a Microsoft tisztességtlen, a piac elõveszi az anti tröszt szabályokat 😊
" Ezt ugyanis a bizottság szerint a Microsoftnak meg kellene osztani a rivális cégekkel annak érdekében, hogy biztosítsák a nagyobb kompatibilitást a platformon belül"
de szar szöveg. Õk írták, Bill Gates kiperkált pár milliárd dolcsit a programozóinak hogy megírják, hogy ako ingyé oda kéne adnia? OMG!!! Már nem tudnak mibe belekötni.. Sztem Gates papán megint nincs sapka...
de szar szöveg. Õk írták, Bill Gates kiperkált pár milliárd dolcsit a programozóinak hogy megírják, hogy ako ingyé oda kéne adnia? OMG!!! Már nem tudnak mibe belekötni.. Sztem Gates papán megint nincs sapka...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Hát énis remélem, hogy nem lesz flame 😊
Helyenként már alig szólok hozzá témához, mert elmegy a kedvem tõle 😞
Helyenként már alig szólok hozzá témához, mert elmegy a kedvem tõle 😞
csak rajtad múlik😊
attól tartok a flame folytatódik itt...