op rendszer bizt mentés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a tippet, sok giga adat van azon a winyón amire akarom rakni, elõtte le akarom róla szedni (félek nehogy eltûnjön), addig még szüneteltetem a másolást

Palinko
ezt tudom...

azokat bootolja,amiket csak neroval csak átalakítja .iso-ba? ha semmi köze a ghosthoz. mondjuk egy progit veszek rá isoban??
vaaa
Nem egészen értem a kérdést 😊
Ha a Disk Image re vagy kíváncsi, akkor az úgy mûködik h a programon belül kiválasztod h melyik partíciót akarod lementeni, megadod melyik optikai meghajtóra akarod elmenteni, tömörítget egy rövid ideig, majd elkezdi írni a CDt Dvdt.
A megírt CD lesz olyan, amirõl tud bootolni a gép.

hi

Palinko
kell hát. az .iso-t is bottolja a gép?
vaaa
A Norton Ghosthoz aszem kell .NET, azért nem csípem.

hi

vaaa
Disk Image-t használtam erre, bootolható CDt csinál a learchivált rendszerbõl ( gondolom van DVD s változat is, de elég jól tömörít kb. felére-harmadára összenyomja a rendszert ), ha vissza akarod állítani, elég csak CDrõl bootolni, majd két gombnoymásra már másolja is fel magát teljesen készre a vinyóra.

hi

vaaa
át lehet másolni.
Partition Magic el, átmásolod az új vinyóra és ott beállítod aktív partíciónak. Utána vedd ki a forrás (4 gigás) vinyót, és úgy indítsd el az új vinyóról. Ha megy minden tökéletesen, akkor érdemes NEM windowsból letörölni a kicsirõl az XP-t ha azt akarod használni, mert az, minden bootoláskor ellenõrzi a vincsesztereken lévõ partíciókat, és ahol "XP" induló rendszert talál ( még ha azokra Hidden flaget is tettél ), azt berakja a boot.ini be. megkavarja a rendszert, stb..

Egy szó mint száz. Hirens Boot CD-t töltsd le jobb híján, arról bootolj, PM, átmásolás, kis vinyó lehúzása, próba hogy megy e az új vinyó, boot CD rõl, és a kis vinyón a partíció formázása..

ha nem akar valamiért bootolni másolás után ( nekem szokott ), akkor tedd a következõt: formatálod az új vinyón lévõ partíciót, ( Ne töröld le magát a partíciót ), majd XP telepítésbe belekezdesz, és megadod neki a partíciót.. elsõ rebootnál már a Hirens CD rõl bootolhatsz, és felülírhatod az újonnan félig kész telepítésû XPt a régi vinyón lévõvel. ( így 100% hogy mindig megy )

hi

igaz.....
marad a ghost és egyébb ismerõsei

akkor nem próbálkozok

pedestrian
Gyanítom sehogy. Ezért (is?) nem fog mûködni.

HiPPoNaX
Csak az a kerdes, a sima masolas (mert ha jol ertelmeztem egyszeruen azt akarta csinalni) hogyan ir az MBRbe :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

ez max akkor mûködhet talán,ha mindkettõ vinyó ugyanazon gyártási szériából való,méretre és egyéb tulajdonságaikban ugyanazok.
De akkor elviekben kéne mennie.

Palinko
elmélet 😄 de meglehet csinálni... szerintem 😄 vagy csinál a régirõl imaget,utánna ráirányítsa gohosttal az új winnyóra és felülírja a windows fileati bepipálva és kész...
IMYke2.0.0.0
Ezt te sem veheted komolyan...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gz8
Mentsék így a te cuccodat. <#hehe>

<#lama>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

pedestrian
Te másoltál már így op rendszert?

Palinko
megveszed az új merevlemezt és mind a kettõt rákötöd az alaplapodra... és mikor felismert mindent,akkor csak egyszerûen átmásolod... utánna beállítod,hogy az xp az új merevlemezrõl bootolja a winfost
pedestrian
Persze. Norton ghost.

van egy gépem ahol 4 GB-os winyón van a rendszer
ezt át lehetne valahogy lökni szõröstûl-bõröstûl egy nagyobb merevlemezre? (XP nem szereti a kevés helyet)

HiPPoNaX
Masik variacio az Acronis True Image, uazt megcsinalja mint a ghost

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Palinko
szintén Norton Ghost. mindegy,hogy hanyas... mondjuk nekem a 2003-as van meg,de szépen dolgozik!
pedestrian
Hát errõl ennyit.

Norton Ghost v10.0

bertino
Norton Ghost rulez <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy olyan programot keresek, ami egy ujonan feltelepített operációsrendszert lement egy vmien tömörítéssel és ha ujra kell telepíteni a rendszert nem kell vacakolni a sok kis apró progi felrakásával, csak ezt az állomány futtatom dosból és miután végez lesz minden olyan mint volt