25
op rendszer bizt mentése
  • blackgamer
    köszi a tippet, sok giga adat van azon a winyón amire akarom rakni, előtte le akarom róla szedni (félek nehogy eltűnjön), addig még szüneteltetem a másolást
  • Palinko
    ezt tudom...

azokat bootolja,amiket csak neroval csak átalakítja .iso-ba? ha semmi köze a ghosthoz. mondjuk egy progit veszek rá isoban??
  • vaaa
    Nem egészen értem a kérdést :)
    Ha a Disk Image re vagy kíváncsi, akkor az úgy működik h a programon belül kiválasztod h melyik partíciót akarod lementeni, megadod melyik optikai meghajtóra akarod elmenteni, tömörítget egy rövid ideig, majd elkezdi írni a CDt Dvdt.
    A megírt CD lesz olyan, amiről tud bootolni a gép.
  • Palinko
    kell hát. az .iso-t is bottolja a gép?
  • vaaa
    A Norton Ghosthoz aszem kell .NET, azért nem csípem.
  • vaaa
    Disk Image-t használtam erre, bootolható CDt csinál a learchivált rendszerből ( gondolom van DVD s változat is, de elég jól tömörít kb. felére-harmadára összenyomja a rendszert ), ha vissza akarod állítani, elég csak CDről bootolni, majd két gombnoymásra már másolja is fel magát teljesen készre a vinyóra.
  • vaaa
    át lehet másolni.
    Partition Magic el, átmásolod az új vinyóra és ott beállítod aktív partíciónak. Utána vedd ki a forrás (4 gigás) vinyót, és úgy indítsd el az új vinyóról. Ha megy minden tökéletesen, akkor érdemes NEM windowsból letörölni a kicsiről az XP-t ha azt akarod használni, mert az, minden bootoláskor ellenőrzi a vincsesztereken lévő partíciókat, és ahol "XP" induló rendszert talál ( még ha azokra Hidden flaget is tettél ), azt berakja a boot.ini be. megkavarja a rendszert, stb..

Egy szó mint száz. Hirens Boot CD-t töltsd le jobb híján, arról bootolj, PM, átmásolás, kis vinyó lehúzása, próba hogy megy e az új vinyó, boot CD ről, és a kis vinyón a partíció formázása..

ha nem akar valamiért bootolni másolás után ( nekem szokott ), akkor tedd a következőt: formatálod az új vinyón lévő partíciót, ( Ne töröld le magát a partíciót ), majd XP telepítésbe belekezdesz, és megadod neki a partíciót.. első rebootnál már a Hirens CD ről bootolhatsz, és felülírhatod az újonnan félig kész telepítésű XPt a régi vinyón lévővel. ( így 100% hogy mindig megy )
  • izb
    igaz.....
    marad a ghost és egyébb ismerősei
  • blackgamer
    akkor nem próbálkozok
  • pedestrian
    Gyanítom sehogy. Ezért (is?) nem fog működni.
  • HiPPoNaX
    Csak az a kerdes, a sima masolas (mert ha jol ertelmeztem egyszeruen azt akarta csinalni) hogyan ir az MBRbe :]
  • izb
    ez max akkor működhet talán,ha mindkettő vinyó ugyanazon gyártási szériából való,méretre és egyéb tulajdonságaikban ugyanazok.
    De akkor elviekben kéne mennie.
  • Palinko
    elmélet :D de meglehet csinálni... szerintem :D vagy csinál a régiről imaget,utánna ráirányítsa gohosttal az új winnyóra és felülírja a windows fileati bepipálva és kész...
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt te sem veheted komolyan...
  • gz8
    Mentsék így a te cuccodat.

• pedestrian
    Te másoltál már így op rendszert?
  • Palinko
    megveszed az új merevlemezt és mind a kettőt rákötöd az alaplapodra... és mikor felismert mindent,akkor csak egyszerűen átmásolod... utánna beállítod,hogy az xp az új merevlemezről bootolja a winfost
  • pedestrian
    Persze. Norton ghost.
  • blackgamer
    van egy gépem ahol 4 GB-os winyón van a rendszer
    ezt át lehetne valahogy lökni szőröstűl-bőröstűl egy nagyobb merevlemezre? (XP nem szereti a kevés helyet)
  • HiPPoNaX
    Masik variacio az Acronis True Image, uazt megcsinalja mint a ghost
  • Palinko
    szintén Norton Ghost. mindegy,hogy hanyas... mondjuk nekem a 2003-as van meg,de szépen dolgozik!
  • pedestrian
    Hát erről ennyit.
  • Impi
    Norton Ghost v10.0
  • bertino
    Norton Ghost rulez
  • Anklar
    Egy olyan programot keresek, ami egy ujonan feltelepített operációsrendszert lement egy vmien tömörítéssel és ha ujra kell telepíteni a rendszert nem kell vacakolni a sok kis apró progi felrakásával, csak ezt az állomány futtatom dosból és miután végez lesz minden olyan mint volt