9
  • kobaltaelezo
    Magánemailenként 1000 ft jogdíjat fogok szedni.
  • Manoi
    amikor megfizetnek érte! :D
    De, félre a tréfával!
    Szerintem ez egy igen kényes kérdés mindakét oldalról. Ismerek olyan emberkét, aki igenis a céges meilt használja privátra is, mert nem érdekli a dolog... Ő tudja!
    Viszont vannak páran akiknek van 1 céges, 1 warez,1 privát, 1 szeretős, stb... e-mail címük (Én is ilyen vagyok) és szerintem ezek az arcok magasról sz@rnak bele, hogy ki nézi meg a céges maileket a postafókban, mert úgyis csak azok vannak benne.

Na és a cégek oldaláról:
    Szerintem az egy egészséges paranoia a cégek részéről, hogy a maileket ellenőrizni akarják amit a dolgozók a munkahelyeiken kapnak! Mert miért ne lehetne céges adatokat direkt, vagy véletlenül olyan helyre juttatni, ahol tudnak is vele mit kezdeni... Nekem cégem lenne, akkor biztos, hogy a mailforgalmat figyeltetném.
  • Komolytalan
    Ennyi erővel a céges klotyó is be lehetne kamerázva, meg a fiókomat is átnézhetné a főnök, vagy az ebédembe is belekóstolhatna. Tudjátok mikor dolgoznék olyan cégnél, ahol turkálnak a cuccaim között...
  • kicsizoz
    Ezt nem értem miért kérdés egyáltalán, a céges mail rendszer a cégé, azt néz meg benne amit akar....
    Vagy ha mégsem, akkor legközelebb elviszem a céges teherautót, és nem mondom meg hol voltam vele, mert személyes adataimat sértené :)
  • Hegyikecske
    Valóban ne a cégest használja de itt arról van szó h jogában áll-e ellenőrizni az adatforgalmadat? (és benne mindent) mer ha saját címről küldöd sztem abba nem lenne semmi hiba szolgáltató ugyis ugyanannyit fizet a netért ha filmet töltenél is le mintha mki szabadságon van is...
  • Hegyikecske
    Hülyeség néhány mailen ennyire aggódni sztem, azzal még az adatforgalmat se terheli le, és sokkal jobb ha a saját címén használja levelezésre, mintha a cégessel tenné ugyanezt, valamint ma már eléggé elterjedt lett az internet, én meg se kockáztatnám az ilyeneket ha nem muszáj, ha muszáj akko viszont jobb ha elintézi mintha egész nap azon szorong h mi történt a mittoménkijével vagy akármi!
  • klastrom
    Barom aki cégest használja privát célokra ennyire ne legyünk már lusták !Ha nincs otthon net akkor ballagjunk be egy Internet Café-ba oszt annyi...Nem ?
  • Cat #2
    csak éppen nagyon sok helyen az internet teljesen le van tiltva, a levelezés pedig belső hálózaton (pl. exchange) keresztül megy. Ilyenkor a kérdés megkerülhetetlen.
  • Chappy
    Ezért nem kell használni a céges mélt a cégnél használni személyes dolgokra. Legyen egy othhoni, saját is. A céges jó az ügyfeleknek.