13
-
sixi #13 A film nem csupán film. Alapvetően azoknak a háttérben létező erőknek a nézeteit képviseli, akik a kereszténység ellen küzdenek, akik a kereszténységet akarják lejáratni. Tudjuk kik ők, van a kereszténységnek épp elég ellnesége. Mindig is volt. Ez nem csak a keresztény egyházak ellen irányul csupán, de mind egységes szervezetek (hívők, klerikusok) csak ők képesek egységesen fellépni ellene. A kereszténység misztériumra, hit-re épül. Nos ezt a misztériumrendszert, keresztény hitvilágot támadja alapjaiban és sérti súlyosan a film. Akik ezt a propaganda filmet készítették elérték céljukat máris a laikusoknál, a kereszténység ellenségeinél és a bozonytalanoknál, akik hajlanak feléjük...sajnos. -
mishaly #12 osztom véleményed, sajnálom hogy Hanks jáccik benne
jobb szerettem Forest Gumpnak v Miller századosnak -
Briony #11 Szerintem a könyv alapötlete gáz, nem csoda, hogy botrányt kavart! A filmet tüntetőleg meg sem nézem!!! -
Plutonium #10 Az egyházról pedig megvan a véleményem, nem fogom elismételni az előttem szólókat. ;) -
Plutonium #9 Én Langdont nem Hanksnek képzelném el, de hátha így is jó lesz. A könyvről alkotott véleményeiteket osztom, jó kis könyv. Reméljük a film is jó kis film lesz -
#8 már nagyon várom ^^ -
mathe #7 Na erre én is nagyon kiváncsi vagyok már. Nem tudom mondjuk hogy azt a rengeteg háttéinfót hogy fogják visszadni... Mer a könyvnek majdnem a fele szinte arról szól. -
Librarian #6 Heh? Te láttad Tom Hankset rosszul játszani?
Az egyház dolgain én mindig csak nevetek. Az mondjuk zavar, hogy adómentesek a mocskok...
Jó a könyv, szerintem is, és ha ilyen szinészek játszanak benne, akkor kizárt, hogy rossz legyen! Legalábbis nagyonnagyon remélem... -
#5 sztem Tom Hanks megoldja... régen láttam már őt rosszul játszani. Akár ráillik a szerep, akár nem. -
Tiberius B #4 Kiváncsivá tesz, szeretem Tom Hanks-t, szeretem a könyvet, a kettő együtt viszont tényleg fura. -
Runo #3 na ja, hisz krisztus is megmondta, isten és a népe közt nem kell közvetítő, hisz ő mindenhol ott van.. persze az egyház ezt nem ismeri be, mert mi lenne a sok pappal, mehetnének szántani... -
totya4 #2 Az egyház még mindig azt hiszi, hogy hatalmi pozícióban van. Mondjuk tény, hogy az államtól még mindig szed sápot mindenféle ürüggyel... -
#1 Azért ezt soha nem értettem, az egyház minek beszél bele olyan dolgokba amihez semmi köze????
A Scorsese filmel is ezt csinálták.
Tiszta röhej...
a könyv nagyon tetszett, kiváncsi vagyok a filmre, de hát Tom Hanks?, nehéz elképzelni föszereplönek....