Tőzsde
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4500 alatt nem akartam eladni de szerintem holnap eladom.Remélhetõleg el is viszik.Végre valami nyereség már ami nem is rossz (4035-ön vettem)
Next PC upgrade: 2022
Én év elején vettem Richtert 4035-ért sajnos lement 3400 körülre ,de no para mert ismét 4000 felett van.
Majd 4600-nál eladom. ;-) Bár sanszos hogy ez nem idén lesz de tisztán 700.000 az 700 ezer ;-)
azért írok ide mert tudna valaki mondani hogy mijen résztvény vegyek aztán jó drágán eladni mert ugye ez a részvény biznice amibe én is akarok részt venni,és akkor hullana a money esõõ
naszoval valami tipp hogy mit vegyek????????mert a kenyeret már unom enni
köszönöm a választ
Köszönöm a válaszokat
Átverés? Megbízható?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Osztalék az tuti garantált lesz mert nem hiszem hogy addig felmegy arra a szintre ahol el akarom adni!
Programokat írunk, és (már amennyire tudom) szép profitunk van. A profitot visszaforgathatná a cég a irodabõvítésre, géppark növelésére és új munkaerõ alkalmazására, de egyszerûen nem tudunk többet termelni, mert nincs rá akkora kereslet. Nem tudunk növekedni. Ettõl még a cégnek jól megy. Az is jó, ha szép profitot termel egy cég fix mérettel. Ha Rt. lennénk, akkor a részvényünk jó kis osztalékpapír lenne.
Ha egy ilyen cég figyelmen kívül hagyná a piaci keresletet és ész nélkül nekiállna visszaforgatni a profitot növekedésbe, az öngyilkosság lenne.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyébként meg az adózásban többnyire nem szabad logikát keresni. 😊
Az árfolyamváltozás meg teljesen logikus. A cégbõl kivesznek pénzt, annyival kevesebbet ér a cég.
Miért éri meg?
A részvényesnek azért, mert ez is egy profitforrás. Na nem úgy hogy osztalékfizetés elõtt bevásárolok és utána eladom, hanem lehet hogy egy részvénynek viszonylag fix az értéke, de a rendszeres osztalékfizetéssel megéri hosszútávon tartani. Értelemszerûen ilyenkor is azért minél közelebb kerülünk az osztalékfizetéshez, annál többet ér a papír, aztán kifizetés után visszaesik (grafikonon ábrázolva fûrészfogakat formálva).
A cég pedig az alapján dönt profitvisszaforgatás vagy osztalékfizetés mellett, hogy a profitját (már ha van neki) milyen hatékonyan tudja visszaforgatni a cégbe. Ha hatékonyan vissza lehet forgatni, akkor a részvényesek annak örülnek, ha nincs osztalékfizetés, mert eleve többet fog érni a részvény (nõ a tõke) és a profit pedig várhatóan a tõkenövekedéssel arányosan tovább növekszik. Ha egy cég rendszeresen és hatékonyan vissza tudja forgatni a profitját, akkor a cég papírjának értéke exponenciálisan növekszik. (mint a kamatos kamat)
Majd kivártam és amikor felment az árfolyam a nekem megfelelõre eladtam és azzal is kerestem.
A Marketprognál van lehetõség a micro lot-tal is kereskedni. Ha egyéb részletek is érdekelnek,regisztrálj a weboldalukon: URL=http://marketprog.eu/hu]katt ide[/url]
OTP is kicsit megindult így azt is eladtam igaz bukóval ,de legalább kevesebbet kell adóznom és még így is 3xx k plusszba jöttem ki!
Most már csak az osztalék elõtt szállok vissza RG-be mert jól jön az a 100k csak úgy 😄
Ej de eladnám mert 400k nyereségem lenne rajta.
De csattognak az arcok hogy 4.5K-ig elmehet hamarosan.
Várunk még!
A részvények nem rapszódikusak, mint a deviza. A részvenyeken lehet alakzatokat elemezni, ill. látni, hogy éppen felvásárlás megy stb. Devizánál meg ossze-vissza ugrál a trend, ott a technikai elemzés az humbug. Legalábbis szerintem. 😉
Azért nem vágok bele a forexbe, mert minden újabb ismeret csak az elobbit igazolta.
Azért nincs mikro LOT, mert demó. A valós számlán van 0,1 és 0,01 LOT kötési lehetõség is egyaránt.
Kellemes napot és jó trade-et.
- A FOREX piacon naponta több mint 5000 USD cserél gazdát, ennél fogva szinte lehetetlen befolyásolni (néhány komolyabb hírrel igen, de az ritka) Ezzel szemben a részvénypiacon egy vezetõ "kényelmesen" mozgathatja a piacot, ha van elég pénze.
- A FOREX piac 0-24 kereskedési lehetõséget biztosít. Nagyon ritka a gap, nincs gyomorgörcs, hogy 16:00-tól reggel 8-ig mi történik
- A FOREX piacon a nyereség azonnal realizálható, hiszen vevõ mindig van. Ezzel szemben a részvénypiacon hiába vagy te az ászok ásza (veszel egy részvényt 100-ért, holnapra 110 lesz, nem azt jelenti, hogy 10 a hasznod, hiszen lehet, hogy senki sem veszi meg tõled)
Próbáld ki egy demón. Nekem nagyságrendekkel jobban tetszik mint a részvénypiac.
Kellemes napot és jó trade-et.
Tudom, köztetek már sokan gyakorlottak, de a tanulásból sosem elég. Soha nem mondhatod, hogy te már mindent tudsz a piacról.
Jómagam néhány hónapja kezdtem a FOREX kereskedést komolyabban venni, elõtte is bele-bele pislantottam a hírekbe, árfolyamokba, de nem volt számlám, amin kereskedhettem volna. Találtam néhány ingyenes ajánlatról, gyorsan jelentkeztem is a képzésekre. Sokat tanultam, fejlõdtem, de nem eleget. Sok kérdés megválaszolatlan maradt.
Elkezdtem tovább böngészgetni az interneten és rátaláltam Andor Sándorra és az IGENEMBER csapatra, akik oktatásokat tartanak. Rögtön felkeltette az érdeklõdésemet, nem csak a nagy szakmai tapasztalatuk, hanem a képzés minõsége és a képzés utáni lehetõségek. A képzés hihetetlenül jó, hozzáértõ emberektõl tanulhatsz, akik segítenek, bármi gondod van. A képzés nem maradt abba az oktatás befejeztével, folyamatos kapcsolatban maradtok, ameddig csak igényled.
Néhány szó a képzésrõl:
- Az oktató mind idõbeosztásban mind helyben alkalmazkodik a hallgató igényeihez.
- Választható online és személyes képzés is.
- Ha nem vagy biztos az oktatóban, teszteld le. Ezt megteheted egy ingyenes bemutató képzés keretében, vagy lehetõséget biztosít, hogy figyeld a valós számláját, miközben kommentálja, hogy mit miért csinál.
- Az oktató garanciát vállal a képzés sikerességére
- Az oktatás végén lehetõséged van egy vizsgát tenni, melyek feltételeit egyénileg alakítják (senkitõl nem várják el, hogy azonnal profi tréder legyen)
- Az eredményes vizsgázóknak lehetõségük van visszakereskedni az oktatás árát
Röviden ennyit szeretnék átadni a képzésrõl.
Amennyiben felkeltette az érdeklõdésedet, kérlek írj a [email protected] e-mail címre, vagy látogass el Sándor weboldalára: www.igenember.hu
Kellemes napot és jó trade-et mindenkinek!
Ha 3 nap alatt csináltál plusz 60%-ot és ezt élesben is így akarod csinálni, akkor garantálom neked, hogy el fogd bukni a pénzedet.
A tõzsdézés nyereséges és veszteséges pozíciók váltakozásáról szól. A sikeres tõzsdézés feltétele, hogy hosszútávon növekedjen a pénzed. 3 nap az még rövidtávnak sem elég hosszú. A 60% pedig arra utal, hogy túlságosan nagy összegû pozíciókat nyitottál. Egy rossz sorozat bármikor jöhet (a legprofibbaknál is), amit át kell tudni vészelni.
Az xtb-n kezdtem el demozni par napja. Erdeklodni szeretnek, hogy valos penzzel is teljesen ugyanigy mukodik minden?
3 napja kezdtem el tozsdezni, a demo 1 millio forinttal kezd, ebbol 1,6 milliot csinaltam a 3 nap alatt. Kicsit, hihetetlennek tunik, hogy ennyire sikeres legyek.
Az viszont nem tetszik benne, hogy nincsenek mikrolotok, szoval eleg nagy kezdotokevel kellene rendelkezzek, ha szamlat akarnek nyitni.
Elsosorban arannyal, olajjal, gazzal es nemet reszvenyekkel kereskedtem valaki esetleg tud olyan megbizhato es olcso ceget ajanlani, ahol lehet mikrolotokat is venni?
Mit gondoltok mikor lesz újra 102 felett a USDJPY árfolyama? Õszintén szólva én szerintem már jócskán túladott a piac és izgatottan várom felfelé.
Nem kötelezek senkit semmire, egyszerûen reménykedem abban, hogy egyszer-kétszer rátekintve elemzéseinkre kedvet kapnak kipróbálni stratégiáinkat 😊
Baráti üdvözlettel,
Raider117
Szeretném figyelmetekbe ajánlani webináriumainkat, melyek minden esetben naprakész információval látják el a kedves résztvevõket.
https://www.xtb.hu/Kepzes/Webinarium
Csak pár kattintás és egy jól áttekinthetõ, könnyen emészthetõ devizareggelit kaphattok reggelenként kollégáim jóvoltából. A részvétel természetesen díjmentes
Kérdéseket és észrevételeket az alábbi elérhetõségeken várunk:
E-mail: [email protected]
Tel.: +36 1 265 5148
Mindenhol csak daytrade-es forex oktatas van, meg technikai elemzesek, ilyesmi tanacsok nincsenek sehol.
:S
De most jobban foglakoztat, hogy mi a max eurusd ár a mai napra, elvileg 1,2590 körül ellenállás van és nem is gyengén, short és long pozik futnak most 1szerre és jó lenne durva haszonnal zárni mind2õt. 200% körül lenne a napon teljes tõkére, ha bejön minden pozi 😄 1,2488 short nyitás volt, azóta szépen megszaladt a dolog, 1,2564 nyitóval long van mellé most.
Azért az ezüstre is kiváncsi leszek, mert volt már sokkal magasabb is az ár.
Csak furcsa volt látni, hogy inkább a $ volt felkapottabb, mint az arany 😊))
Remélem azért a $ még erõsít egy kicsit, mert pénteken még short pozíciókat nyitottam 3 páron is, nzdusd eurusd és gbpusd + van egy long is még usdchf páron.
Persze pont rosszkor, szokásom szerint XD
Májusban már 1 lot mellett is rengeteg profit lehetett vna, ha bekötöm az eurusd shortot és tartom a hónap végéig 😄 Durván 980 pip és ez már nem kicsi hozam, de nem kötöttem be 😞 Utólag persze olyan 1értelmû, hogy mit kellet vna tenni XD
Szerinted idén eléri a 2000$-os határt az arany?
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Miért a $ kell mindenkinek még most is?
Forint meg vmi katasztrófa, tavaly 192 körül alakult ilyenkor a $, most meg a 240-et karcolja. Végre mi is bevezethetnénk a második pénzt, mint a svájciak, mert így nagyon nagy szívás lesz ebbõl....