31662
CRYSIS
-
Elég alapon is,de ha bírja,akkor miért ne!
9500-as zalmannal hűtöm! -
Mivel hűtöd?
Alapon nem elég? -
huhh én ugy gondoltam hogy a mostani gépem csak tuningolni fogom de ha relative olcsón kijön akkor lehet váltok Intelre mert mindenki aszondja jobb. csak hát AMD az olcsóbb... általában... -
Vízhűtéssel igen,de szerintem tök felesleges annyira megrántani!Én 3.4-en használom,atomstabil és bőven elég mindenre! -
! lemaradt.Hogy a témához is hozzászoljak,mi lesz 1 a CDG-n a Cryengine 2 élő bemutatója?Videók?(GS-en olvastam) -
E6300-at is lehet 4.1GHz-re húzni -
Hát még ha húzod.1 E6600-ast lehet 4GHZ felé húzni? -
Elég egy 6300 v. 6400-es,egy jó procihűtő és máris megy 3ghz-en!Amúgy egy 6300-as alapon hozza egy 5000+os teljesítményét! -
De ha már C2D akkor milyen? Bőven elég az e6300 vagy jobb lenne már egy e6400 vagy e6600? -
Nem tudjátok van hozzá valami fansite kit vagy valami mert lanpartys belépőre kéne csinálni valami extrát és erre a játékra esett a választás!
-
Vegas #2725 annak a procinak az árábol kijön egy e6300 és egy deszka :c -
64 asszem az összes -
H,,,gondolkodtam vmin.C2D procin sose láttam feltüntetve hány bites.Mennyi?32?64? -
Core2 Jobb mint az AMD -
Én is!! -
Osztom a véleményt.C2D! -
C2d-val jobban járnál szerintem. Miért AMD? Mondj már pár indokot, miért mellette döntöttél?! -
Na februárba updatelek :)
Szal remélem már elég lessz a gépem a crysis-hoz :)
2giga ddr2
x2 4600
a VGA marad és még valami am2-es lap akkor.. Ugy döntöttem hogy nem térek át intelre de még lehet hogy gondolkodok rajta ha fater csinál nekem egy agymosást xD -
csináltak inkább egy átalakítót ps2höz meg usb-hez :D
milyen okosak :D -
csoola #2716 csináljanak FPS eg TPS játékokhoz külön konzolt:D -
Én a konzolosoktól csak a jó verekedős játékokat irigylem :C Soul Calibur 3 ami teccik ránézésre, meg God of War talán.... meg azok ahol ütünk mint állat és akkor pörög a hit számláló meg mindenféle effekt hogy gyajj de faszák vagyunk 500hit vagy 500combo vagy nemtom mit hogy ír ki XD -
Kihajlás lesz benne? Tudom apróság de nekem ez fontos!
-
Gabe18 #2713 360-ra lehet de igen drága a kiegészitő amivel megoldható,és nagyon új,ugyhogy a tökéletes müködése se garantált.De a Microsoft nagyon nem akar ebbe az irányba elmenni (ott a gépen a 2 USB csatlakozo,ha akarnák egyszerüen is megoldható lenne),ugyhogy a konzolos játékok továbbra is alapvetően kontrolleres megoldással jönnek. -
hát akkor gondolom lehet. de ln nemvágom a konzolokat, konzolos topicban meg nem válaszolnak ilyennemű kérdésre szal nemvágom tényleg a témát. -
Sztem már alapból is kicsit necces összeereszteni a pad+autoaimot, meg a bill+egér kombót... Márpedig lesznek játékok, ahol majd konzolos és PCs gamer együtt multizhat... -
Vegas #2710 az már más tészta :c -
Jah,de aki vesz,annak ki lehetne kapcsolni az Autoaimot is.Pl multiban is előnnyel indul,ha kicsivel is,szal vmi opció kéne a gémbe v vhova,hogy autoaim off. -
Vegas #2708 szted nem lehet hozzá venni egeret meg bill.t? -
Ki mit szokott meg, én joyjal 360 on ragyogóan tudtam kezelni, igaz én őskonzolos vagyok, mig egy vér pc s gamer keze jobban rááll a bill+egér kombinációra. Végülis innentöl fogva tényleg mindegy hogy fps vagy tps, a fogalmakkal itt láttam nem volt tisztában egy gamer társunk mi a különbség ezek között. -
és innentől nem FPS hanem TPS.... ettől függetlenül szerintem ugyanugy jácchatatlan mert F/TPS, RTShez kell a zegér... ilyenekben vagy autoaimmal lehet (TRLegends) vagy pedig szenvecc a joyjal... de ezt én nembírom elképzelni hogy lehet úgy nyomni... -
Vegas #2705 és? még mindig nem értelek... -
Gabe18 #2704 Mert mind a kettő egy ilyen külső-oldalsó nézetet használ:
-
Vegas #2703 mert? -
Antrax #2702 Van olyan muvi aminn a jeges fák "törését/robbanását" mutatják? -
Pedig biztos jön X360 -ra.... valamikor jövőre számítani is lehet rá...szvsz
Pontosabban valamikor 2008 vége felé...talán...vagyis 2 év múlva. -
Pont ezt akartam mondani :D -
Gabe18 #2698 Csak az a baj hogy se a Gears of War,se a GRAW nem Fps Xbox 360-on... -
Inquisitor #2697 "kicsit huzos nyomni íkszbokszon egy FPS game-t nem?"
Többmillió eladott Geras of War és több mint félmillió GHost Recon A.W. után ez kétséges :)
A Crytek vezére most cáfolta sorra összes játékoldalon, hogy konzolra készülne a játék. -
De ez baromság, a játék nem DX10-es lesz, hanem DX9 / DX10-es (PC-n is) -
A 1UP szerkesztőjének nyilatkozott egy meg nem nevezett fejlesztő, aki új információkkal szolgált a Crysis játékról.
Az illető a játék Xbox 360 verziójáról beszélt, ami elmondása szerint nem PC-ről lesz portolva, hanem külön készítik el, mivel a DirectX 10-es játékot DirectX 9-es környezethez kell igazítaniuk. Anno a Far Cry is hasonló módon került átírásra Xbox konzolra, így várhatóan itt is ezt a módszert alkalmazzák majd. A Crysist tehát az Xbox 360 tulajoknak sem kell nélkülözniük, már csak az a kérdés, hogy milyen változtatásokkal találkoznak majd benne.