31662
CRYSIS
  • JAG1
    Amúgy nekem 2.6GHz-en ketyegő C2D, X1950Pro, 2GB Rammal olyan 40 FPS az átlag.

Jahh 1024*768, Medium

• LackoMester
    sze, valaki nyomatja 8800GTS 640MB,hogy fut info kéne.köszi
  • kirol
    Szuper!
  • Jacek
    Nya hamut szorok a fejemre:) mert tenyleg van ujabb driver:) megnezem jobb lesz vagy nem:) foleg hogy van benne egy ilyen:)

Improved compatibility for game titles: BioShock, Crysis, Enemy Territory: Quake Wars, Hellgate: London, Team Fortress 2, and World in Conflict.

• Jacek
    Azt elirtam:) 2 giga termeszetesen!
  • JAG1
    Majd bekukkant megmondja, tegnap szedte le a legfrissebbet, mert fehér volt neki minden textúra.
    Talán a giga ram kevéske....
  • Jacek
    Igen? melyik driverral? mert erdekesnek talalom hogy nalam 8600GT kb 8600GTS-re huzva egy 3.4g ketyego Core2 + giga ram full lowon akad mint a diszno!:) en nem tartom jatekra alkalmasnak a sebesseget 10-15 korul lehet az atlag!!!!!
  • Repülő Gyík
    igen
  • newc22
    Valaki dobjon meg egy beta keyyel köszi!!! :D
  • kirol
    Hát kár. És akkor mi van, ha indulás után bontom a netkapcsolatot?
    Kilépne a játék?
  • Zsoltika 007
    Én is úgy tudom.
  • Dante73
    U3-as motor hajtja a Bio-t, ami nem dx10-es. Csak "beletettek" 1-2 dx10 effektet. Elméletileg a Crysis lessz az első, TÉNYLEG dx10 -es játék...
    Legalábbis, én igy tudom, javitson ki valaki, ha tévedek....

Dante.
  • Lamellus
    Igen en is nagyon orultem volna ha lehetetne kicsit nezelodni egyedul (spectator mode nem eleg), mondjuk ha lehetne szervert inditani az is boven jo lenne. Sebaj majd a demoban.
  • JAG1
    Azért az a 7900Gs nem olyan szar, hogy ennyire akadoznia kellene.
    Öcsém 7600GT-n tolja és nem nagyon megy neki 25 FPS alá...
  • Zsoltika 007
    Én úgy tudom az. De alapvetően dx9 csak van benne pár dx10 effekt. Tehát az olyan játék ami már a fejlesztés legelejétől dx10-es még nem nagyon van.
  • JAG1
    Persze, hogy nem, mert azt a VGA-t majdnemhogy kihajtotta a procid...

Viszont a 8800-hoz lószarra sem lenen elég a PIV-ed...
  • koschwarz
    bioshock nem dx10-es?

azt felejtik el, hogy annak idején a farcry is megfingatta a gépeket, ha max látványt akartak kifacsarni belőle. az akkori csúcskártyák sem voltak elegendők a max grafikán futtatáshoz.

másrészt több évvel ezelőtti játékhoz hasonlítani egy mai csúcsjátékot grafikai szempontból...fasság.
  • koschwarz
    egyértelműen kártyát vegyél. a legtöbb mai játék inkább vga-limites, tehát hiába teszel alá egyre erősebb procit, nem változik a teljesítmény.
  • minimize
    Szerintem is karácsony lesz a megjelenési idő.
  • koschwarz
    mindig vannak infantilis direkt tk-zós retardált idióták....
  • gduck
    Az a baj, hogy itt a fórumban már nagyon leegyszerűsítették a dolgot: TEXTURA! Hát a grafika nem csak textúrákból áll :)

"gyilkosok": simán el szoktam szaladni :) Nemtom mi értelme van, mert lét nem kapnak érte
  • Riddick21
    legfaszább nálam: csávó benyomta a maximum strenghet és pofánvert (csapattárs persze), mert tetszett neki a MOAR a kezemben és ki akarta próbálni...
  • gduck
    Asszem már írtam neked , hogy ha csak az egyik akkor inkább VGA! Nálam a P4 3,06Ghz -> Core2Duo E6600 upgrade nem hozott látványos javulást egy 7950GT VGAval :)
  • DarkSector
    Bazzeg..
    Configomon gyenge grafikán szaggat mint egy állat...
    1 embert sem tudtam lelőni benne 2 napja....
    Mi a retkes rákomat csináljak?

Inkább 8800GTS-t vegyek, hogy jobb legyen, vagy a mostani 7900GS-emhez inkább 1 Core2-őt?
  • Dante73
    Far-Cry vs Crysis;
    Aki szerint egyformák, annak gratulálok. Fel kellene fogni, hogy 1; egy bétát hasonlít össze, egy végleges játékkal, 2, meg kellene számolnia, hogy HÁNY dolgot mozgat egyszerre a két játék a képernyőn. Kb olyan az egész, mintha egy 1982-es ladát, és maseratit hasonlitana össze valaki, ár, és külső alapján. Lehet, hogy a lada fényezése jobb, mi több, 20-adába kerül, de a lényeg a motorházban van, ami alapból csukva van....
    Nekem az olyan beszólások, hogy apukának van pénze, meg a Te gépeden 5csillió Fps-el kellene mennie, és mekkora szar már ez a dx10, stb, kicsit olyan savanyú a szölő érzetet kelt....
    Meglepő, hogy eddig 1 ténylegesen dx10-es játék sincs a piaccon, egyesk mégis tudni vélik, micsoda szar! Nekik csak annyit mobndok, Várjunk egy kicsit a dologgal. Nincs kizárva, hogy igazuk van, de egyenlőre értelmetlen a vita, olyasmiről, amit pár száz, fejlesztőn kívúl senki sem tud! (ezért érzem úgy, hogy savanyú a szölő...)
    Crysis;
    Tényleg kellene csinálni egy SG-s szervert, mert rengeteg vérpistike van! Tegnap este játszogatok, odakeveredek a tankos-bázishoz, tüzharc. Beszálok, elfoglaljuk, mindenki happy. 2 srác vesz egy tankot, nekem nem volt elég zsém, bepattanok egy kocsiba, gyia. Elindulnak a saját bázisunk felé, én mögöttük. Tank tornya megfordul; bam- respawn a bázison. Kicsit sem voltam ideges... Mind1 20mp, otttvagyok a bázison, p-betü, kiválogatom a fegyverem, hallom robbanások a közelben. Kimegyek, a 2 srác a saját bázisunkon lövi a kocskat, ezerrel. Beszálok a legtávolabbiba, bam, lelőnek, kocsistul. Na ekkor kiléptem, másik szerver.
    Usa. MAterializálődok a tengeralattjárón, kimegyek, elvagyok pár percig, meghalok. Respawn, kivlogatom a fegyvereket, rakétavető, stb... Bum, fejbelő valaki. Egy csomó pénznek annyi, rakétavetőnek annyi, Na itt hagytam abba...

Dante.
  • kirol
    Nem lehet valahogy úgy indítani, hogy ne legyen ellenfél? Mert én szeretnék bóklászni, nézelődni, azt meg úgy nem lehet, hogy míg én ezt csinálom 5 perc alatt kinyír valaki.

Tegnap kb 5-8 percet játszottam, de hát nem estem hanyat a látványtól.
  • Matte
    Hajlandó lennék kisebb összegekkel megfogadni a következőket:

1. A full jóval jobban optimalizált, bár aránylag így is nagy vasigényű lesz, a játék mindenhol 93% feletti értékelést fog kapni.

2. NEM fog megjelenni 44 nap múlva.
  • Kovács legény
    ha kapsz és megunod ,tovább adhatnád nekem privibe, köszi:)
  • Wixi
    akinek több kulcsa van vagy már nemakar játszani azt megkérném hogy erre a címre küldjön eggyet:

[email protected]

dolgoztam tegnap és mire hazaértem kulcs már nemvolt :(
  • BaLeeX
    Kipróbáltam én is tegnap a gamet. 1024x768-ban ment olyan 15-25 fps között ingadozott. A sárga textúrák nekem is előjöttek de miután betöltötte őket a gép többet nem jött elő de furcsa volt ha új helyre mentél ahol még nem voltál ott sárga textúrák fogadtak. Remélem azért csak ennyi fps mert optimalizálatlan még mivel látványban nem estem hasra egy MOH:A meg Bioshock után de az fps azért durván kevesebb volt.

Multi részéről nem nyilatkozok mivel abba még nem tudtam belefolyni annyira.
  • XenHai
    Valaki tudna segiteni?
  • Szuni
    Szentségtörés. Szerintm valamit nagyon elnéztél, ha ez a véleményed...
  • grizzly21
    hm, hat nem tudom mit esztek annyira ezen a grafikan, a kepeket elnezve a half life 2 siman jobb a kulsos tereknel, a belso tereket meg a doom3 veri.
  • Magiszter
    FarCry vs Crysis: Nem tudom hogy a szóban forgó egyének miből gondolják ohgy a Crysis az egy nagy textúrákkal készült FarCry. Én játszottam mindkettővel. A FarCry-al nem is olyan régen. A Crysisel pedig tegnap.
    Far Cry-ban nem találkoztam nano ruha képességekkel, állítható fegyverekkel, elhajló növényzettel, pengeéles textúrákkal, élettel teli vadvilággal, és élethű efektekkel. Jó játék volt de nem egy Crysis. Főleg ez a múlti rész, hogy befoglalsz dolgokat hogy fejleszteni tudj. Ez tetszik a leginkább. Nem igazán találkoztam még ilyen multival (bár tény hogy nem is nagyon multizom). A Crysisban meg minden benne van ami egy hangulatos játékhoz kell. Ha a netkódon még csiszolnak és optimalizálnak, bugirtanak akkor jó lesz ez.

A grafikai, meg "nem megy" részhez:
    Az én gépem nem egy high-end (7900gs 2giga ram, x2 3600+) mediumban szépen eldöcög néha ugyan laggol, meg swap-ol rendesen de mégis élvezhetően játszható. High-ra rakva sokkal szebb is lesz, de sajnos legalább 10 fps minuszban vagyok ilyenkor és erősebbek a swap-olások is, de még mindig játszható. És mivel ha 32-en vannak ezek a jelenségek erősebbek mint mikor 5-en vagyunk ezért gondolom hogy ez a net fügvénye és nem a játéké. Kipróbálnám 0-ás szerveren is de az a nyílt béta miatt most nem nagyon van.

a multi béta nálam 7/10 a béta hibái miatt.
  • AntiHero
    Az xp mindig is jó volt meg lesz is:) 3 év és úgyis új windows lesz! (nem nem a vista)
  • AntiHero
  • Evogordon
    Ez olyan mint a win vista vs xp. Az xp egy nagy rakás szar de akkor is az a jobb, gyorsabb, szebb mert nem kell neki 2 giga ram.
  • Evogordon
    Jól van n a FC 5x szebb mint a crysis és hála istennek 8x kisebb a gépigénye hát kkor mire várunk mindenki kezdjen el FC-al játszani futásss hisz mi a f*szért várunk a crysis-ra ha jobb a fc xD
  • AntiHero
  • Evogordon
    ÉS kajak FC vs CRYSIS harc van? xDDDDDDDD
    Hát mennyetek már kb 1000x szebb a crysis de nem csak szebb hanem minden részletre figyeltek mindent beletettek.. És akkor is vannak olyan emberek akik azt monmdják hogy csak egy kicsivel szebb a crysis
    Na meg hogy beraknak az emberekek olyan képeket ahol agyon van modolva a FC...