CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
2 új kép.
1.
2.

KILLER2
Tiéd a 4000dik hsz.

Töltsük le az internetet!

PyRex
x

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

k

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

PyRex
tükörték! 😄

PyRex
Valóban poénos és még igaza is van 😊

de poénos itt valaki -.-

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

PyRex
<#nyes><#nyes><#nyes>

hen-tes
Akkor nem fullon ment, ezáltal a kommented értelmét vesztette a válasz miatt, de sebaj, legközelebb jobban sikerül majd...

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nekem is fx5500-ön 😛 (bár néhány dolgot le kellett venni 😄)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Evogordon
Nekem is vitte fullon a 9700pro.

PyRex
Nálam vitte a 9800pro fullon ^^

Magiszter
Cellfactor-ról annyit hogy iszonyúan optimalizálatlan (a demója legalábbis, nem tudom meg jelent e már a teljes).
Ha igazak a pletykák hogy e3-on egy 3,2-es gépen 2giga rammal futott egy 7900-ason majdnem fúlban akkor szerintem nem kell agódni. Az óta már optimalizáltak annyit ohgy menjen egy ilyen gépen. Elvégre a gyártó érdeke hogy minél többen vegyék a termékét, abból lesz a pénz. Ha csinálnának egy olyat hogy csak a felsõ 10k gépén fusson mennyit buknának? Rengeteget. Én mondjuk nem rég újítottam be gépbe 80k-ért (proci,ram,vga,alaplap) és remélem hogy nem kell majd hozzányúlni semmihez 2-3 évig. Ramot még veszek az tuti, de másra nem vagyok hajlandó, nem tudok költeni. Ajánlom a Crytek-nek hogy menjen a Crysis nálam legalább medium beállításokkal MotionBlur mellett. 😛

Evogordon
Xp-n is futni fog csak dx9-ben bár kis buherációval xp-n is megy már a dx 10 😊

Ability
Még a FAQ-ba is XP van ...
KILLER2
Ok.

bertino
amugyis, míg meg nem jelenik riogathatnak minket akármivel, utána már tény lesz, hogy elindul rajta, vagy sem... tehát kár találgatni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
muszáj futnia, gecinagy bukás lesz, ha nem fut XPn 😊

KILLER2
De hogy? Na de tényleg, akkor visszatérve a kérdésemhez. HA elfut DX9el, akkor miért nem fut XPn?

bertino
nem is mondtam, hogy fontos
csak, hogy ugyis így lesz

KILLER2
Nekem valahogy nem tiszta, amit írtál. Úgy nem tudok kivenni belõle semmit. <#idiota>

bertino
ez a játék a játékosok maximalistája lesz
csak azoknak kellesz kézzel-lábbal a dx10, a nagyja meglesz nélküle

KILLER2
Én azon csodálkozok, hogy a Crisys ajánlott gépigényében egy 7600as kártya van, ami tudtommal nem DX10es nem? Bár mondjuk ott van, hogy nem árt az a DX10, de akkor is. No de várjunk csak! Ha a Crysis elfut DX9es kártyákon is, a DX10 es effektek nélkül, akkor XP miért nem jó neki így? Mert sak a DX10 hez kell Vista nem?

Ja fog ez menni gyengébb gépen is, persze olyan gépen nem, ami már 3 éve is csak százezerbe került, de azért remélem, hogy egy jól kiépített P4-gyes rendszer is elviszi (ha csak közepes beállításokkal is), nem csak egy két/négymagos DX10-es álomgép.
Én pl. Rainbow Six Vegasozok a lenti géppel, HDRestül kontrasztostul, igaz 800x600-ban, de ez kicsit távolabbról nézve nem vészes. Textúrákat meg hasonlókat sajnos nem lehet állítani, talán ezért a nagy gépigény. Tehát aki tud némi kompromiszumot kötni, annak nem kell erõs gép a Crysishoz se. Legjeljebb, ha TFT-d van, hogy akadásmentesen vigye az 1280+ felbontást. CRT Forever. 😊
Remélem lesz annyi optimalizálási lehetõség, mint anno a Far Cry-ban.A mostani gépigény tûrhetõ.

KILLER2
A CF egyedül arra jó, hogy legyen mivel eladni a PhysXet. Szép, látványos játék és még ingyenes is, de nem fut ilyen kártya nélkül. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e jövõje, emrt maga az ötlet nem rossz, de így külön nem sokat ér. Majd ha már tényleg nem bírják a procik a játékok fizikáját, majd akkor jól jöhet egy ilyen, de szeritnem akkor is inkább a videókártyába kéne eépíteni, mert így külön nem hinném, hogy sokan vesznek.

VRSDM
én is olvastam ezt azt... de a jelen példa mégis azt mutatja hogy nagyon is van haszna (vagy csak simán arra irták, a CF-t és nem is figyeltek a hagyományos ram-os utasításokra... nemtudom)

u dont have to listen anybody else but me

KILLER2
Itt a tapasztalatom a CellFactorral. Azért olykor elég duván leesik, pedig simán bírnia kéne a gépemnek. Nem tudom, hogy mi baja van, mert ahogy olvastam tényleg nem soakt használ az a kártya.

armageddon666
Cellfactort is meglehet haxolni hogy kari nélkül menjen és megy is... -1 vagy 2 FPS a különbség...

@

KILLER2
PhysX egy rakás szar. Lófasznyi értelme sincs. Egy plusz kártya, anniy pnzért, min egy gyengépp proci vagy videókártya (vagy néhány GB RAM). Cell Factor is csak azért van, hogy el lehessen adni valamivel. Majd ha a játékoknak tényleg szüksége lesz rá, majd akkor kell, de addigra szeritnem szart se fog érni, mert addig ra már kevés lesz. Rosszul is lennék, ha a Crysishez ilyen cucc kéne. Legfeljebb ha ingyen vagy 5000 Ftért adnák a játék mellé.

hm. dehát az ageia kártya pusztán parasztvakítás

http://thenamelessphoto.com/

lehetne physX kártyás..de akkor adják a játékhoz ingyen 😛

grebber
Azért ha AGEIA's PhysX-re csinálták volna a fizikát nem huznák be ennyire a procit és nem akadna a robbanásoknál -viszont ellene szólna hogy AGEIA's PhysX kárty hiányában alig vennék a gamet 😄

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
hmm, azért mozgolódott a növényzet 8:50 nél nézd ahogy kuszik, szépen félremennek ...
viszont 9:15nél egy bug 😊 totál máshogy van az árnyék mint ahogy a fickó van 😊 és igy mozog ide oda, mintha növény lenne és épp fujná a szél 😄
aztán meg hirtelen eltünik az árnyékunk 😄 hm.hm.hm.

KILLER2
Szép hosszú lett. Na mindegy, néha szófosásom van.

KILLER2
Nos igen, az bizots nagyon eszi a gépet. De ha ez tényleg ámondjuk 7900GT kártyán 2 giga RAMal, meg egy 3.2es procival futott, akkor meglepõ.
Én most hogy megvan a full extrás gépem, a CellFactoron néztem nagyot. Látszik, hogy külön erre a PsyX cuccra csinálták, meg gondolom azért is lesz ingyenes, hogy valamivel el lehetssen adni azt a szart. Sikerült elindítanom, de nagyon látszott a hiánya. Amikor kissebb teret láttam be, akkor simán bírta 30-40 FPSel, még azt is, amikor lökdöstem a tárgyakat, mint az állat, viszont amint feljebb néztem és megláttam távolabi falakat is, rögtön lement az a jó kis 30-40 FPS 1-3ra.
A leírtak alapján úgy tûnik, hogy a Crysistõl egy átlag felhasználónak sem kell félnie, akinek nincs 2-3százezres gépe (kop kop kop). Nagyon bíztatónak találok eddig minden elõzetest belõle. Bár nagyon látszik rajta, hogy ez a demo csak rögtönözve van, mert elvileg a növények is mozognak, ha beléjük megyünk, itt viszont semmi ilyesmit nem lehetett észrevenni. Ja és ti ahol a tesztelõcsávó bement a bozótba körülnézni, ott ti nem találtátok csúnyának a földön lévõ levél textúrát? Tudom, hogy nem lehet minden tökéletes, de oda szeritnem sokkal inkább földet kellett volna rakni, mert ez a 2Ds levéltalaj bennem leginkább a Jedi Academy-t idézte. Meg azért amikor elkapjuk a csávó nyakát, ott is van némi hiba, szóval azon is lehetne finomítani. Viszont a robbanásokk és effektek gyönyörûek. Meg úgy minden. 2-3 év múlva bele sem merek gondolni, hogy mi lesz itt. Nem rég még mindenki az állát kerste a Doom 3tól, aztán jött a Quake 4, a FEAR, utána jöttek az XBOX 360ra a játékok, amik mellett már néhol a FEAR is gyengének bizonyult, azóta meg nem telt el sok idõ és már jön a Crysis. Napokban megnéztem néhány képet a Doom 3ból. Hát bizony a szörnyek néhol nagyon csúnyák. Pedig akkor hogy csodáltam.
SZóval kíváncsi leszek, hogy hogyan fognak fejlõdni a játékok. Mert az utóbbi néhány évben kegyetlen nagy fejlõdésen mentek át. 3-4 éve még a Jedi Academy is szép volt, most meg már a FEAR is néhol ronda.

Tigristank
Na jó, elég a találgatásokból. 😄
Idézet a grebber által belinkelt Pc Guruból: "Ráadásul nem is egy SLI-s agyontuningolt gépen mutatják be a játékot, hanem egy erõs (de nem csúcsmodell) videokártyán, 3.2-es processzorral, két giga memóriával - és mégis, a demó nyúzása közben csak ritkán lassult be; igaz, akkor legalább nagyon. A dologban a ludasnak a fizika tûnt, mert a szaggatás akkor jött elõ, amikor valami nagyon felrobbant, vagy éppen darabokra esett."

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

buldozer99
Mondjuk mind1😄
Ugyis megvárom milyen gépen fut a legjobban és ahhoz hasonlót próbálok venni!

Forca Barca

hen-tes
Csak itt mint mondták is nem a vga-grafika és ugye a felbontás miatt történt a lassúlás, hanem a proci-fizika miatt. gts biztos elég lesz hozzá, csak a procira lennék kíváncsi, amin futott. :s

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

majdhogynem ugyanezt irtam 😛

bertino
egyértelmû, hogy nem éri meg... fél év mulva olyan kártyák fognak jönni olcsóbban, amik büntetik az elõdjeiket, figyeld meg, most is így van 😊

buldozer99
Azért azt jegyezzük meg hogy nem 1280*1024-es felbontáson van!(ami nekem kell)Szóval szerintem egy 8800GTS 640MB,E6600,2-3GB ram elég lessz neki a fullhoz!

Forca Barca

Evogordon
Megoldják õk azt hogy ne legyen olyan nagy gépigény. Ott van a polybump 2.0 stb ezekkel a megoldásokkal szerintem elégé elviselhetõ lessz a gépigény.

muszáj lesz tökéletesiteniük
ugyis hatalmas bukás leenne (sztem) ha a legerösebb gépeken is szarul futna

serito
Én arra számítok, hogy még tökéletesítik a játékot és egy 250-300k-s gépen is tökéletesen fut majd.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

arra nem gondolsz hogy totál high felbontásban ment a játék?
1280*1024-ben simán fogja vinni egy 500k-s gép..
sööt..talán még egy 8800GTS és egy E6600 is...
meg nemtom mit vagytok ugy oda hogy belassul néha-néha 2másodpercre?!

VRSDM
sajnos bizonyítja ez is hogy az a régebbi benchmark kép az fake volt...
itthon ha valaki félmillióból gépet vesz akkor már hardcore júzer...
és jelen állapotban ez nem fogja nyujtani a promo cuccok minõségét szaggatásmentesen egy 500.000-es konfiguráción...
sebaj, marad a dx8.staticlight.shadowsoff.specularoff.glowoff.hdroff és elleszünk mi magyarok 😊

serito
Az már igaz én is használok Vistát meg XP-t is de csak most néztem meg a dxdiag-ot.
Szóval lesz gondunk vele biztosan és vrsdm-nek is igaza van, hogy a tesztgépet biztosan nem egy magyar átlag felhasználó pc-jének mintájára állították össze.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

lac coo
Annak idején FarCry-t is 9800 pro vagy 5XXX ultra alá ajánlották, méghsem vitte fullon ... Ez sem lesz máskép.... Az elsõ generációs DX10 -es kártyák nagyon kevesek lesznek ehez .Szal ésszel a vásárlásokkal, nem biztos, hogy megéri !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

VRSDM
bizony bizony szaggatgat (pl, helis támadás, mielõtt a humwee gépágyujába beszál... eléggé akad :S és gondlom nem 500.000bõl van összerakva a gép, hanem sokszor ennyibõl...

"ja és az aji jól teljesített" =D

mivel csak az tudja vinni a dx10-et igy muszáj volt hogy Vista alatt fusson 😄D