CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ui.: másik játékban nem találsz iylen hibákat. Mondok még egyet. Egy konzol paranccsal lehet speedhack-ezni. Pb nem dob ki érte, mert nem is csalás, hanem egyszerûen van. Aztán ezeket CB és ESL meccseken is használták. Szerinted akkor ez a játék képes versenyképes környezetet teremteni?
ui2.: és pont ez a baj, pont ezt mondom, hogy elvárná az ember, hogy ezeket javítsák ki. Nem tették. A javításokban csak az új fícsõrök voltak, mint az SM3, HDR, semmi játékmeneti hibajavítás. Nekem ezzel van bajom.
ui3.: és hidd el, az EA az egyik olyan kiadó/fejleszõ, aki valamilyen szinten törõdik a játékokkal. Alaposan leteszteli õket, minimális játékhiba marad a játékaiban, és azokat is gyorsan folyamatos támogatással kijavítják...
ettõl függetlenül EA, próbálja azt a látszatot adni hogy fontoskodós, sorozatos patch-ek.hosszu online lehetõség. parasztvakításnak jó ez...
u dont have to listen anybody else but me
Az már lehet, hogy az UBI játékkínálatában több az innovatív és újszerû játék, nem errõl van szó!
Töltsük le az internetet!
"Kevesek a játékhibák, és elég jó minõségû, hosszú távú támogatást adnak szinte minden játékra."
szal lehet hogy mindig ugyanazt adják ki de <feljebb>
@
No mindegy EA-s témát letudtam!
Next PC upgrade: 2022
Trance&Friends nothing more..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amugy engem csöppet sem zavar hogy nem kell 2másodpercenként elengedni a tûzgombot és ujracélozni mert már az egekbe mutat a fegyó
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy szép és jó,csak miétr nem ránt jobban a fegyver?Olyan masszívan áll.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
u dont have to listen anybody else but me
Remélem hogy nem fognak elmarhulni. Csak adjanak már egy demót, hogy felkészülhessünk, lelkiekben.
Remélem csak elfelejtették bebipálni a MB effekt dobozkáját 😄
DEMÓT A NÉPNEK!!!
Link:DX9 vs DX10
sztem pl az utolsó pálya legvége kifejezetten nehéz lett a szörnyek miatt 😄
én ott elsö végigjátszásra ha 20x nem kezdtem bele akkor egyszer sem 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Bár a Crytek-ben eddig (far cry) nem csalódtam.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Amúgy komolyak a képek.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Trance&Friends nothing more..