CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Én meg pont, hogy az ilyen szörnyhentelést nem szeretem. Ez volt a rossz, a Far Cry -ban is, amikor megjelentek a kb 20%-nál.

Nem arról van szó, hogy valaki terrorista hajlamait akarja kiélni, mert az pl. a Manhunt -al játszik.
Csak szerintem az a baj, hogy a sok kis mai 5-14 éves kis gyerkõc már azt élvezi, hogy halomra öli az ellent, és már nekik nem elég a sima ember ellenfél, nekik a rengeteg rémisztõ szörny kell, aztán meg csodálkoznak, hogy mi lesz belõlük.

Sokkal élvezetesebb szerintem emberek ellen küzdeni, mint pl. a Far Cry elején, ahol szépen osontál a dzsungelben, gondolkodsz, hogy hogyan tudnád dekeríteni, esetleg észrevétlenül elosonni mellettük.

Na ezt egy szörny ellen elég nehéz megcsináli, mert már 100 méterrõl észrevesz, és kb 6 képernyõnyit ugrik egyszerre, és te csak azt tudod csinálni, hogy észnélkül lövöldözöl.

lac coo
Akkor nektek a az Én Kicsi Pónim játék való ! 😊)))) Esetleg a Barbie 5 ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
Nem élvezetes, mikor Charlie Sheen-t megszégyenítõ módon használod a csirkéket véres leszámolás céljából...?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
a csirke dolog engem is érdekelne <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Én annak is örülnék, ha már csak halakra meg sirályokra, meg rákokra megy csirkékre vadászhatnék a játék demo-jában...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezzel én is így vagyok...

armageddon666
"aha valószinû..hiszen amerikának érdeke hogy állandóan harcban legyenek valakivel igaz?"

Nem nem érdeke hogy állandóan... csak mikor kell egy kis olaj akkor...

"megmiaz hogy "évente robbantanak egyet ahol meghal maximum 20 ember."
kiváncsi lennék hogy ugyanigy vélekednél-e ha abban a 20emberben benne lenne apád, anyád vagy valamelyik családtagod"

Igen... arabokból meghaltak többezren... szerinted abba hány családtag meg akár teljes család van? picit szerintem több mint a 20ban...

moderálásig lehet ezt folytatni de szerintem fölösleges...

@

armageddon666
<1etért :c>

Én aszondom lehet szörnyes is egy gém de akkor jól legyen megcsinálva.

a.) okos ûrlénykék... az hasonlít a normál katonák elleni harchoz :c hisz nem cska nekedmennek...
b.) hülye nagykarmúcsápú ocsmányságok, de tömegben (nem 2-3 hanem sok) támadnak rád, ám könnyen halnak ^^ (crysis motorjával szvsz szép fröcsögõs hentet lehetne így 😄D)
c.) kevés ocsmányság, de izombrutál :ccc trükkel lehet megnyúvasztani csak jóformán... vagy 312313 rakétával meg 8szor ennyi lõszerrel a minigunból ^^
+1.) sok izombrutál ocsmányság ^^ mint a zombiek a túlélõhorrorokban 😄DD

de általában úgy van hogy sok van, könnyen halnak, de egyesével jönnek O.o 0 taktikával... az úgy nemjó -.-

@

"aztán felrobbantják a saját kereskedelmi központjukat hogy ráfoghassák a terroristákra"

aha valószinû..hiszen amerikának érdeke hogy állandóan harcban legyenek valakivel igaz?

megmiaz hogy "évente robbantanak egyet ahol meghal maximum 20 ember."
kiváncsi lennék hogy ugyanigy vélekednél-e ha abban a 20emberben benne lenne apád, anyád vagy valamelyik családtagod

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

"Márha csak nem nagyon gonosz emberek (pl. terroristák)."

lol.. gratulálok az Egyesült Államoknak hogy sikerült elhitettetni a világgal: a leggonoszabb emberek a terroristák. Véletlenül sem az amcsi állam, akik atombombát dobnak le, évekig bombáznak országokat az olajért illetve a kereskedelmi piacért, százezrek halnak meg, aztán felrobbantják a saját kereskedelmi központjukat hogy ráfoghassák a terroristákra. Nem, nem õk a gonoszak, hanem szegény arabok akik csak azt akarják hogy hagyják õket békén vonuljanak ki az országukból, és emiatt évente robbantanak egyet ahol meghal maximum 20 ember.

Najó, abszolút nem a játékosok fórumába illik, csak mindig úgy felidegesít mikor vki terroristázik. (persze errõl nem õ tehet csak a jól mûködõ lobby). Párdon. Többet nem szólalok meg..

KILLER2
Köszi a megállapítást. Végülis van valami abban, amit mondasz. Én se szeretem értelmetlenül halomra ölni az embereket. Rédöbbentettél erre és most nem lesz szívem a Crysisben lelõni a katonákat xD Nekem egyedül az a bajom a szörnyekkel, hogy általában hülyék és ahol szörnyek vannak, ott agyatlan hentelés vveszi kezdetét. Régebben még élveztem, de újabban jobban kedvelem a taktikázósabb FPSeket, ahol nem a mész, lõsz játékmenet van, hanem mint a FarCry elején is kell kicsit taktikázni. Na mindegy. De rohadtulm várom már a Crysist....

Töltsük le az internetet!

lac coo
<#wow2>

Lehet hogy én vagyok nagyon hülye de én jobban szeretek szörnyeket ölni a játékokban, mint embereket. Márha csak nem nagyon gonosz emberek (pl. terroristák). Pl. a COD sem rossz game, csak igazából értelmetlen, mint a hábororúzás maga. Ott nem a német vs. amerikai katona háborúzik, hanem a két ország. És szegény katonákat csak azért lövöd le, mert rádküldték õket. Tudom csak egy játék, de ezek szerint te kifejezetten az embereke gyilkolászását élvezed. (Nem hiába KILLER a neved.😄 )

KILLER2
Tudom, hogy nem feltétlen idevág, de megfigyeltétek, hogy szinte minden nem világháborús FPSben van valami szörny? A Doom 3, meg a Quake 4 pont errõl szól, meg a FEAR is a kiscsajjal, de akkor a FarCryban azok a mutánsok vagy mik, a Halo 2ben a flood, Most Riddicken játszok, abban meg alagútban a kis mutálódodd rabok, a Crysisben az UFOk. Miért kell ez? Mondjuk a Crysisbe pont beleillenek a szörnyek, remélem, hogy nem cseszi el a játékot, mi a FarCry-t. Ami FPSben nincs szörny, abból ennyi jut mindössze eszembe: CoD-ok, Terminator, Black (meg a mesterlövész, de arról jobb nem beszélni).
Csak egy észrevétel. (mert a Riddickben ma rosszul lettem, amikor megláttam a mutánsokat, hogy azok meg hogy kerülnek oda és ha valahova, ide nem kellenének)

Nagyon informatív volt xD

lac coo
Nem infokat kapnak , hamen kifejezett "kéréseket " a HW gyártóktól, némi boriték kíséretében 😊)))

DarkSector
Ezt halgassátok....
😄

armageddon666
legalább a topic meg lesz mentve az "itt meg itt akadtam el" hszektõl 😄D

@

DarkSector
😄

Ability
Jó, de én csak a fejlesztési környezetrõl beszélek. Arról, hogy tudnak elõre dolgozni. Az engem nem érdekel, hogy hogy teljesít. Nem azt mondtam, hogy nem kell a kornak megfelelõ hardver teljesítményhez mérni a játékot. Egyértelmû, hogy megpróbálják a maxot kisajtolni tûrhetõ erõforrás-igény mellett. De maga a technikai háttere kiszámítható, és nem kell máshogy fejleszteni a jövõ generáció hardvere miatt. Amúgy is, pont erre találták ki a részletesség állítását. A fejlesztõk meg amúgy is megkapnak olyan infókat, ami alapján tudnak elõre dolgozni...

ps.: így utólag kicsit szõrszálhasogató volt ez a "nem VGA-ra fejlesztenek". Elolvastam újra a kommentet amire reagáltam, és elõször valamiért máshogy értelmeztem.
lac coo
Ez igaz, De attól hogy egy HW kompatibilis a DX10 -el, még messze nem biztos, hogy az adott játék ultra-brutál felbontású texturáit, eszement realtime effektjeit élvezhetõ sebességgel tudja megjeleníteni .
Cseppet sem lepõdnék meg, he egy ma csúcskategóriásnak számító videokártxa nyögne a full Crysis grafika alatt .....FC-nél lazán bevállalták , hogy hírben sem volt olyan konfig ,ami azt fullon vitte volna .....De okosan reéreztek õk erre, hogy mire harap a nép 😉)FC még az X800XT-met is megizzasztja némely jelenetben, pedig az hol van már a 9800 PRO-tól ....

Persze ez majd kiderül, én is kíváncsi vagyok rá, bár emiatt nem kezdek fejlesztésbe, fõképp mert most nem is igazán okos dolog , érdemes várni még egy évet ....

Ability
Szerintem az egy külön dolog, hogy úgy fejlesztenek, hogy a jelenlegi hardver teljesítményét figyelembe veszik. Alap, hogy nem csinálják annyira dúrvára a "dolgokat", hogy a HW ne tudja kiszolgálni. Az is egy dolog, hogy pl a HW-nek támogatnia kell bizonyos dolgokat, mint SM3, vagy hasonlók. De ugye itt a jövõ generációjáról van szó, amit majd egy ideig a DX10 fog meghatározni, tehát nem kell attól félni, hogy "hogy fejlesztenének olyan HW-ra, ami ki sem jött". Mert van egy keretrendszer, ami minden hw-nél ugyan az. A késõbbi HW is támogatni fogja ugyan azokat a dolgokat, nem kell külön fejleszteni rá. Most ne menjünk bele abba, hogy ez a keretrendszer is szerteágazik, mert nem minden HW támogat bizonyos dolgokat, de remélem érted mire gondolok. Amire most fejleszteni fognak, azt a késõbbi hardverek mind támogatni fogják, és van egyfajta szabványosság, ami nem fog változni jó ideig....
lac coo
Erõsen foglalkozom mostanság játék modolással, szal abban biztos lehetsz , hogy hw-re fejlesztenek .
A DX behatárolja milyen shadereket, effekteket használhat a játék, de nem mindegy hány poligon van az adott jelenetben, hány mega textura, real-time árnyék, tükrözõdés stb ....

Bár a nagyközönség úgyis ráharap, még ha meg sem közelíti az optimális gép követelményt azt nagy siker lesz 😊)))

Rohadt messze járnak még a mai átkag pc-k ettõl a színvonaltól .Bár ahogy olvastam régebben, a DX10-ben nem új shaderek -effektek lesznek ( nehéz is lenne már sok újat kitalálni ), hanem a sebességet növelték mindenféle okossággal ....

Perzse ebben nem hiszek, nagyságrendekkel magasabb grafikához kakaó kell, ez sehol nincs másként, legfeljeb ba Vista reklámokban 😊))

Ability
#5141: A DX10 nem újkeletû dolog, kellõképpen ki van az forrva. Utólag már sosem szoktak belenyúlni, csak optimalizálják. A DX9 sem változott sosem semmi lényegeset, minden frissítés után támogatta minden játék, csak teljesítménybeli különbségek jöttek ki, de sosem változott meg az alapja a DX-nek. Gondolj csak bele, az DX10-et nem írták alapjaiból újra. Ez is csak egy nagyobb frissítés, ahol drasztikusabb változások is történtek, de javarészt ugyan az az alapja, és biztos lehetsz benne, hogy halálra volt tesztelve. Javítani még biztos fognak rajta, de sokat változni nem fog.

A "készítõk" pedig nem a VGA-ra fejlesztenek, hanem a DX-re. Pont ezért találták ki. Bár nem bánnám, ha OpenGL-t választották volna. 😛
nos ezt igy én is elfogadnám 😄
de sajnos 8800ultrára nincs pénzem 😄

lac coo
Általában mindig a következõ generációs cuccokra lövik be a játékot ....Így volt FC-nél is, 9800 PRo-ra írtak full grafot, de az még nagyon messze volt attól ....
De ahogy olvasom a max-hoz szükséges gépigényt, messze elkerülöm, kicsit abszurd .....

bertino
4xAA/16xAF 1280*1024 mellett nekem már teljesen jo 😉
és az ujabb kártyáknak már lehet adni 10-12x AA-t is, az mi durva... 😊

bertino
a GTX/Ultra valoban, de sztem a többi nem lesz tul jo sokáig, bár kár ezen vitatkozni, az idõ eldönti a kérdést :-)

lehet hogy a monstani dx10 karik még nem tökéletesek de sztem még a dx10 sincs oly annyira kiforrva 😊
meg hát kétlem hogy a készítõk olyan vga-kra feljesztenének amik még ki sem jöttek...szal szerintem vinni fogják a 8800-asok a gémet...
valószinû hogy a leggyengébb 320megás gts nem fogja csont maxon, full AA-val vinni , de biztosan nem kell majd low grafra állitani mindent
vagy legalábbis remélem 😄

KILLER2
Igen, de akkor kb gépet sem kéen venni, mert a mai gépek közelében sincsenek a majdani gépeknek. valamikor vásárolni kell. Lehet, hogy késõbb erõsebbek lesznek, de az még egy idõ és azért a 8800 egy elég erõs kártya.

bertino
hát onnan, hogy mindig így van...

és ezt te mibõl tudod ilyen biztosra?

bertino
a mai dx10 karik közelébe sincsenek a majdani dx10eseknek 😉
kár volt most abba beruházni

Attila8805
Látod mi mondtuk hogy ne 320mb-s kártyát vegyél😄
Még jó hogy halgattál ránk😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Evogordon
Fasza videó már lassan végig viszik nekünk a játékot.

KILLER2
Remélem annál tovább nem halasztják. Csak tudnám, hogy minek adnak meg megjelneési dátumot, ha rögtön el is tolják.

buldozer99
ha egyáltalán az november 13 lesz<#idiota>

Forca Barca

KILLER2
Ja akkor okés 😊 De ez a játék olyan lesz, ami még lowon is szép. Bazz, de messze van az a november 13...

armageddon666
amit leírtál az viszi Very Highon de nem Besten... vagy hogy hívják majd a Maxot ^^

"most of the time smoothly" 😄

@

KILLER2
Nem azért, de oda van írva. nap/hónap/év

KILLER2
Ez rohadtul durva. Na mindegy, procimat majd picit felhúzom, ha akar, akkor meg majd lejjebb veszem kcisit a grafot. Azért egy 2.4 gigás Core 2 Duo, 4 GB RAM meg egy 640es 8800 csak elviszi medium és high közötti beállításokkal akadés nélkül. Meg azért szeritenm addig még optimizálják. FarCrynak se volt olyan vészes a rendszerkövetelménye a grafjához képest, szierntme ezt is szépen megcsinálják.

Peetboy
Ez a kurva Gametrailer nem engedi lejátszani a videót. Mert kéri a születési dátumot. De hiába irom be, nem fogadja el. Hónap - nap - év, vagy nap - hónap -év. Lehet, hogy túl öreg vagyok hozzá??? <#vigyor><#bohoc><#buck><#buck><#pardon1>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

armageddon666
"Most of the time"
"very high settings. Not the highest, though"

xDxDxD

Dual Core 4 giga ram meg 8800 xD vazz 😄

C2D húzva, 4 giga ram, meg 2*8800 talán viszi highesten ^^

@

dante3
Elég kemény gépen ment a Crysis az E3-on! "At E3, we were running on a 8800 video card and a dual-core Intel with 4 gigabytes of RAM at very high settings. Not the highest, though! Most of the time, it was running smoothly."
Link

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

And5
<#wow1>F*sza videó!! Mehet a kollekcióba.

grebber
Frankó!

Káming Szun ja persze!

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Ezt nem kellett volna. Szegény Dark Sector most mehet miattad a Dunába....xD

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

KILLER2
Ennyi offot túl lehet élni. De ne félj, befejeztem.

Peetboy
Ez nem a Lost Planet topic.Ez a "Krájsziszról" szól. Most kaptam a hírt Cevat Yerlitõl,miszerint a Crytek azon dolgozik, hogy a játék Pentium2 - 300 Mhzes gépen, 128 MB ramos és Gforce 2-es gépen is jól elfusson. <#hehe><#nevetes1><#buck>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM