CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"a procim mindkét magja max 70%-on ketyeg, ezzel nincs baj."
nincs baj, persze, igy a CPU-d egyharmad teljesitménye nincs kihasználva. ez annyit jelent, h GPU limites a játék = szarul optimalizált 😞 ha pedig 800x600ban is ez van, akkor ott a sharederekkel lesz gond, fillrateben 800x600at még az elõzõ generácionak is perfektül kéne vinni.
LAC COO -val értek egyet, ez igy közröhely. És valoban nincsenek még igazi dx10 effektek (nem is lesznek), mivel a mostani gef8/ati2900 széria nem bir velük ... 😞
Forza.
Legalábbis ez lenne a legjobb, mert így a beta demosok beszámolójától...hát nem pisiltem össze magam az örömkitörésektõl :S
Kíváncsi vagyok mi az a meglepi...<#hehe>#hehe>
Van egy jó hírem azoknak, akik elszomorodtak a tegnapi bejelentést olvasva. Tovább optimalizálják a Crysist!
Chavalier, 2007. szeptember 21., 10:11
Alexander Marschal community-manager reagált a tegnap nagy port kavart gépigény-kérdésre. Hivatalos állásfoglalása szerint az EA honlapján megjelent adatok nem tükrözik a végleges követelményeket, mivel a fejlesztõk ebben a pillanatban is a régóta várt FPS optimalizálásán ügyködnek.
Mint elmondta, belátható idõn belül kürtölik világgá a végsõ rendszerkövetelményt. Marschal ismételten felhívta figyelmünket a keddi demóra, melyben „Contact" címre hallgató elsõ küldetést próbálhatjuk ki. Továbbá kijelentette, hogy a demó megjelenésekor komoly meglepetésre számíthatunk a Crytek háza tájáról.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Ertem hogy mire ez a nagy 'hájp', de azért alljunk már meg, egy kicsit!
DX9 és DX10 között közel sincs akkora látványbeli különbség, mint anno volt a DX7 és DX8 között. (Sõt DX8 és DX9 között sem óriási.)
Azt tudomásul kell vennünk, hogy a hardver gyártók a szoftver készítõkkel kartelt alkotnak. Vedd a vasat mert csak a fullosan konfigon fog menni fullos grafikával. De azt õk is tudják, hogy nem nagy hányad rendelkezik Super TOP 8888 GTX HD kártyával... Éppen ezért a mindenkori felsõ közép kártyákon már jó minõségben kell elfutni az aktuális csúcsjátéknak. Szummázva:
Meggyõzõdésem, hogy 7900-es és 1950-es és kártyákon 1024-ben medium vagy high grafika mellett NEM fog akadni a game. Ezek a beállítások pedig látványban tetszetõs, élvezetes vizuális képi világgal fogják elvenni a szabadidõnket. <#circling>#circling>
Ez a gáz hogy ennél gyorsabb nem is DX9-ben: hozzáadtak 30% töbletet a grafikához, és ehez képest a 5-ször erõsebb vas is nyög alatta !!! Ez mi ha nem szándékos lessítás, csak hogy mindenki rohanjon DX10-es cuccokért ??? És ez ocsmány dolog . De ez a módi manapság, akinek meg ilyen fontos a grafika úgyis elmegy és költi a pénzét.
Na most ehez képest a DX10-es efektek még dúrvábbak, pl. a realtime displace-t megnéném hogy fog mûködni a valóságban ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szal kedden sok mindenre fény fog derülni 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Jó , tudom a DX10 valami folytán sokkal gyorsabb mint a DX9 😊)), de nincs mese: amit ki kell számolni a gépnek azt ki kell számolni .
Nem fog az szarul futni, csak ezek a mai csúcs hw-k is kevesek ezekhez a dolgokhoz...De ne legyen igazam ! 😊
Amúgy ennek sem kellene semmi sebesség gondja DX9 alatt, ugyan is ez egy FULL!!! DX9 demo !!!
Szóva: ez nagyon -nagyon lassú még így is, hogy teljesen DX9 .. Ha bekerülnek a DX10-es efektek szvsz még lassabb lesz, mert mibnt mondtam amit számolni kell azt számolni kell . és ott már jóval több lesz a gép feladata .
Nem véletlen nem foglalkozik szinte senki sem még a DX10-re fejlesztéssel ...
Ami a közröhely, hogy ez a full DX9-es játék ami alig szebb és alig tudd többet mint a FarCry, a 4-5-ször gyorsabb gépeken is alig ad játszható fps.t !!!Ennek a ti gépeiteken verni kéne a 80-100 fps-t!!!
u dont have to listen anybody else but me
UI: a procim mindkét magja max 70%-on ketyeg, ezzel nincs baj. A memória elég mert a játék összesen 1-1,2GB memóriát használ futás közben. Program ugyanaz!
Szal ezt a bétát csak XP alatt érdemes futtatni, valószínûleg azért mert VISTA alatt DX10re van "kihegyezve" a program és ugye az a béta csak DX9es.
Scorpeeon: szerintem nem lehet ujra aktiválni majd azzal a kóddal ha uj rendszerem lesz :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Töltsük le az internetet!
Viszont az is igaz, hogy egy fokkal lejjebb 6600GT van, az meg sokkal inkább 128-as (ritka a 256-os belõle).
De persze nem rossz ez,sõt ütõs, csak nekem valahogy a szokásos "megoldjuk helyetted, hogy új cuccot vegyél" dolognak látszik >((
Ez kettöt jelenthet számomra :
vagy marad ilyen és a fullosban sem lesznek részletesebbek, ez igen valószínû mert nem szoktak különbözõ méretû-részletességû texturákat berakni, hisz teljesen felesleges , alacsonyabb beállításnál úgyis lebutítja a mip-map .....
vagy -és ez még a jobbik eset- a DX10-es rész alá bekerülnek a jobbak ...Ez viszont sima rablás és mindenkit baleknak néznek 😊)))))
Spec nekem egyértelmûen a motor lett lassítva ( ahogy az mostanában szokás ) , mivel egy itt DX9-ben eltekintve hogy több objekt van , semmivel nem szebb mint az FC ! Az efekteket még nem néztem, azokat lehet, hogy felturbózták ( füst, robbanás anim stb...)
Azt meg már végkép nem értem, hogyha jóhiszemûen elfogadom, hogy nem szánt szándékkal lassítottak az nvidia logo kedvéért, mitõl lassabb mint az FC, mert rendben van , hogy kicsivel több az objekt, és több mindenen van valami igényesebb shader (ami itt is kimerûl a csillogásból), viszont a88000Dual proci is sokkal erõsebb ?????
ehun e a link a hivatalos gépigényhez
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
A proci még úgy ahogy elmegy, hisz inkább vidkari függõ lesz szvsz....meglátjuk, kíváncsi vagyok....de kétlem hogy annyira optimalizálták volna mint a Bioshockot...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
😄
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830