CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Ja a fullt azt nem tudom, azt nem biztos, hogy halasztották.

dienesoft
Halasztották a demot is meg a fullt, csak azon okból, hogy nehogy már megjelenjen idõben a játék.

wesker24
Az EA gondolt egyet és 3 nappal a demo megjelenése elött bejelentette hogy a demo még sincs teljesen kész legközelebb 34 nap múlva !!

Nem értem mi a f....szt tudnak tökörészni egy sz....os demon !!! <#gun><#violent><#falbav>
kovecses
Szerintem is csúszni fog a full verzió is, d emnem baj addigra talán meglesz a hõn áhított új gépem...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

34nap mivannnnnnnn?ne má már csak párnap volt :S
zeus89
A demo 34, míg a teljes játék 55 nap múlva jelenik meg. ne szivassatok má. Mi a fAX történt?:?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

wesker24
O hogy az a franc essen bele abba a rohatt büdös k....va életbe !!! Köcsög EA-sok !! Ez már sok amit müvelnek !! <#gonosz3><#violent><#gun><#falbav>
na remek,pedig már kezdtem örülni😊
esetleg vki privben nem dobna meg egy béta keyyel(persze csak ha nem problem)? csak kivánvcsi vagyok hogy fut el/ néz ki😊

hát akkor most én örülhetek, mert nem maradok le rolaXD

kill3r21
hát kapják be bö nyálall ....pont gépvásárlás lesz és nem jön a demoo hát kinyaléhatják,na akkor énis warezolni fogok pedig ezt megvettem volna..és csodálékoznak a játék kiadok...a warez miatt...mindig minden nagy nevet csusztanak legyenek kussba akkor infozanak meg hypeoljanak ha máér kész a játék vagy mittomén...faxxok :S
A jó annyukat k.rják meg egyszerre vagy 8-an ..... 3 nap lett wolna és elhalasztják a geciszopó crytekesek.....hát basza meg az ég,egy demoval ennyit szarozni...sztem a fulll game 2007 ben nem lesz kint az fix 😞 Elment a kedvem rendesen.Baszák meg az annyukat,mind 1-tõl egyik .

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Viktor9202
Én már 2 hete leirtam, de logikus volt hogy elhuzzák, graw 2 -õt is eltolták 4 hónappal

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

dienesoft
Hát, ezen már meg se lepõdök.

kovecses
tehát majd szerkesztgethetünk is kicsit talán...

kovecses
Now the good news - the big surprise. The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor, giving the community the opportunity to get familiar with the vast amount of tools they will have at their disposal four weeks before we ship, something we have always wanted to do.

nem, gondolom csak sokan panaszkodtak nekik a mp demo miatt. :-/

De most tényleg... nem sántit ez igy egy kicsit,hogy 3 nappal elötte csak igy kinyögik.. büdös ez nekem.. 😄

VAAAAAGY!! Lehet (nagyon remélem) hogy az lesz a meglepetés,hogy mindenki csalodott,hogy nem lesz demo és Itt a nagy meglepetés!! Mégis kiadják!!! Vagy hülye vagyok?!

"A demo 34, míg a teljes játék 55 nap múlva jelenik meg."A jo te...es k...va anyukat,mekkora szopatás már!! Kenjék a hajukra az egészet!! <#levele>crytek

Ability
Elhiszed, hogy a teljes nem fog késni? 😄
KILLER2
Azzal nincs semmi baj, ha lassan, de jól emgcsinálják, viszont ennek az SP demohoz nem sok köze van.

Töltsük le az internetet!

Ability
Sajnos mindig ezzel jövök, de 3 évet húztam le multiban, és ismerem jól. Elsõ játék volt neten, bejött, aztán meg nem hagytam abba. Elkezdtük játszani CB-n profi csapatok ellen, akkor jól kiismertem minden bugot, azóta senkinek nem kívánom. Amúgy is laggol, csak amíg publikon voltunk addig nem zavart. Bár most már zavarna, mert jelenleg mindenki buguser... :/ Ezért lenne jó, ha a Crysis nem lenne ilyen, ha nem kapkodnák el....
AntiHero
HÁHÁ úgy se vártam annyira

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ability
Szerintem inkább örülj, hogy szánnak rá idõt, mert aztán olyan lesz, mint a FarCry. Single-ben egész jó volt, bár nekem nem jött be, na de ami a multit illeti... Attól rettegj! Tele buggal, szar netkóddal, PB mindenkit kidobott, csak azért, mert laggolt, vagy lossos volt a nete.... Ezek pont az Ubi által támaszott határidõ, és fejlesztési-költség limitálás miatt. Hiába csinálta a PB-t az Evenbalance, ugyan olyan gány lett mint a játék multija, mert az Ubi nem költekezett, ellenben határidõt szabott. :/
KILLER2
Szarul? Qrvaszarul!

KILLER2
Nekem se tetszik. Nekem nem jön be úgy az egész. Fõleg a hangulata nem nekem való.
#7596: Mit a vége, warezzal kezdünk xD Úgy letöltöm ezt a fost, hogy..... szóval angyon xD crytek bek@phatja. Ne szórakozzanak itt velünk. Aztán majd csodálkoznak, hogy ha a félmillás gépeken alig futó csodacuccukat, amit még el is csesztek nem veszik. Mondjuk szeritem ez nem így lesz.

Ability
A demo 34, míg a teljes játék 55 nap múlva jelenik meg. Szarul hangzik, mi? 😄

#7600: You tried to access the address http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=487, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

😛
erieskrisz
oh boccs a stalker nem egy fos szerintem a legjobb jatek amivel eddig jatszotam de izlesek es pofonok xDDD<#eplus2><#duhos2><#taps><#wilting>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Ability
You tried to access the address http://incrysis.com/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

😛
erieskrisz
nah pedig nagyon vartam ezt a gamet asszem warez lessz a vege xDDDD<#banplz><#lama><#taps>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

incrysis.com-on is fent van..

Ability
Ez megbízható infó? Cseréljem a visszaszámlálóban a dátumot?
csak nehogy ugy jarjunk mint a stalkerrel xD 7 evig csinaltak es egy FOS 😄

KILLER2
Ezek után az lenne a minimum. Elvileg már majdnem kész a játék és már ahogy mondtad a beta is mióta kint van, szóval ezt az 1 szaros demot nem áll semmibõl összedobni. Valamit nagoyn elbaszhattak. Bár lehet, hogy csak az embereket akarják baszogatni. Remélem az optimizálás miatt késik, de erre akkor se nagyon van bocsánat.

egyatalan nemertem ezt az egeszet.. egy szaros demo kb egy palya.. beta demo mar miota van.. legalabb azt tennek publikussa..

KILLER2
Kb én is ezt gondolom. Csak azt tudnám, hogy ezt miért nem tudtág elõbb bejelenteni? Miért mindig az utólsó pillanatban kell rájönni, hogy nem lesz kész. Csak tudnám, hogy mit mûvelnek ezek, hogy az 1 vagy hány hónapja bejelentett demo megjelenése elõtt 3 nappal jönnek rá, hogy kell még1 hónap. Ez már a pofátlanság teteje. Én is egyre inkább kezdem megutálni a játékot.

Riddick21
Azért, mert nincs kész. Én ezen a ponton döntöttem el, hogy nem fogom megvenni a játékot. Pedig akartam, de az a sok rohadt videó is elvettek a kedvemet. Persze lehet mondani, hogy nem kötelezõ megnézni, de amikor minden fórum azzal van tele, hogy "Váááááóóóóóó, vazzeg, láttátok????", akkor majd biztos nem kattintok rá... Szóval már láttuk az egész rohadt játékot, a 2. felét pedig megint elbasszák hülye ûrlényekkel meg ilyen baromságokkal!
Inkább veszek helyette BiA:HH-t vagy Gears of War-t, a már fixnek tûnõ CoD4:MW mellé. Ezt meg letöltöm, mert annyit ér. Szórakozzanak az édesanyjukkal, 3 nappal a demó megjelenése elõtt elõállnak ezzel a szarral...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

na kb itt fejeztem be az egészet.. innentõl fogva leszarom ezt a játékot..

gduck
Hát akkor a DX10-es premier eltolódik egy hónappal 😞(( Ugyan miért nem lep ez meg engem <#mf2> Nagyon örülünk a meglepetés szerkesztõnek <#hehe>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
Nagy anyázások lesznek itt holnap...

KILLER2
Szerintem indíthatnánk is lassan a háborút. HOGY LEHET ENNYIRE SZÓRAKOZNI AZ EMBEREKKEL? Amikor elõször mondtak megjelenési dátumot, azt is kapásból elhalasztották, most a beta-val szórakoznak, meg minden és most ez. Mi a f@szomért nem lehet kiadni egy kibaszott demo-t?

Riddick21
"Hi everyone,

We have some news to announce.

First, I am sorry for the bad news - the Crysis single player demo will now be available everywhere on October 26th, 2007.
We are taking some extra time to make sure you that you have an amazing experience but also we did not want to risk the release date of Crysis at this stage. To get the game into your hands by November the 16th, we had to make this call.

Now the good news - the big surprise. The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor, giving the community the opportunity to get familiar with the vast amount of tools they will have at their disposal four weeks before we ship, something we have always wanted to do.

This is an exciting time for us at the studio as the development of Crysis comes to an end and we are only a few weeks from Gold Master.
We appreciate your patience and are looking forward to getting Crysis into your hands on November 16th.

Thanks

Cevat Yerli
CEO & Crytek"

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Jaffa 2843
miva? ezt nemhiszem

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Davidus
az a meglepetés hogy elhalasztották október 26ra

V9ykn8_TZL0

Jaffa 2843
jah nálam sincs különbség az elõzõhöz képest... kíváncsi vagyok mi lesz a meglepetés a demoval kapcsolatban 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Szili08
má naon várom a gemét!

youtube-rol mit vársz?😄 ott minden van csak az a kevés ami jogtiszta😄

:'( szomoru lette, pont mikor kijön a demo... meghalt a 7600 GT-m és két hétig egy X600-am van, EZ ULTRAFOS!!! de igy semmilyen uj gamé nem lesz használhato... nembaj, majd visszaszokom a CS-re, de azért figyelek ám, ha megjön a demo akkor majd átmegyek vkihez meglesni😄 ugye megengedi vki h kiprobáljam?😄

Banano
Pont az elõbb néztem..semmi különbség nincs nállam...de én a drivereket úgy telepítem hogy csak simán install nem szedem le elõbb a régi drivert drivercleanerrel...nemtom lehet hogy akkor még mindig a fél éves driver van a gépemen😄D.De szerintem cleaner nélkül is müxik.
Ha már írok akkor itt egy kép is😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007