CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Majd inditani mint a többi letöltött pályát!
Next PC upgrade: 2022
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Hogyan kell feltenni mit hova kell másolni mert nekem objektumok nélküli pálya jön csak be???
oda (SM) betöltöd a kívánt új modellt, amit netrõl innen onnan összevadásztál, és ha el tudod menteni úgy hogy azonos legyen a krájfos fájlaival kinézetre akkor jó. (ez elmélet)
megint 100%os gyanúm van 😄
u dont have to listen anybody else but me
1. Ezt hogyan csinálták meg, hogyha ilyen tárgyak nincsenek a crysis-ben.
2. Ha textúrát letöltök azt hogyan tegyem be hogy használhassam a Sandboxban?
3. És a tárgyakat hogyankel betenni?
Szóval ha valaki tudja lécci mondja el. Köszi 😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
És bocs hogy nemtudok konrkétumot mondani mert már nem jelennek meg a képek 😞 és screenshotos fórumba is tettem be ott sem jönnek be.
De ez a 3 pálya volt amiket toltam és közben képeket csináltam:
Abcs, Ostrov,Kueste ( Abcs az az a téridõkapus elég jó mod) Kueste az szép de hülyeség.
Meg elég sok olyan pálya van ami nálam bugos volt nem volt vége pedig minden megcsináltam amit kell.
Szerencsére ez a 3 nem ilyen volt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem sikerült úgy beállítanom a cfg -ket, hogy "csak" az árnyékokról lemondva 1024 ben mediumon, laptopon is játszható.
e_view_dist_ratio = 60 tereptárgyak
e_view_dist_ratio_vegetation = 45 növényzet
ezeket állítsd át ....mûködnie kell😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Viszont erre a "dissolve" problémára nincs tippem. Végigpróbáltam egy rakás változó értékeinek az állítgatását (egész jó dolgok is elõjöttek közben, csak bírja vassal az ember 😊), de max annyit értem el, hogy nem fokozatosan tünnek el és jelennek meg a tereptárgyak, hanem hirtelen, ha bizonyos távolságra megközelítjük... Na az azért még illúziórombolóbb, úgyhogy marad minden alapbeállításon.
Ha jól emlékszem, akkor az "autó kerekei nem látszanak" probléma akkor van ha a régi mentéseidre tetted fel az 1.2 javítást vagy a régi mentéseidet használod, na szóval érted 😊
Az elõugró tereptárgyakhoz pedig csak az alábbi írást tudom ajánlani, sokat segít ha nincs bivalyerõs géped de mégis élvezhetõen szeretnéd végigjátszani.
http://logout.hu/iras/crysis_optimalizalasi_utmutato.html
Remélem nem írtem butaságokat, jó játékot.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Hogyan lehet beállítani, hogy az objektumok ne 50 m-el elõttem rajzolódjnak ki, mert ez így eléggé illúzióromboló...
A másik illúzióromboló dolog, hogy az elsõ pályán kivétel nélkül az összes dzsip hátsó kerekei hiányoznak...
És mindez azóta, mióta felraktam az 1.21 patch-et. Ötlet? Telepítsem újra az egész játékot?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Töltsük le az internetet!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!