CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
DVD-t

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Eredeti játékom van, szeretném kímélni a CD-t...és játszani is akarok. A kérdésem egyértelmû. 😛

Ez se rossz mod:

én Innen csemegézek!!

TaRka0107
Nem eredeti a játék de mondom hogy olyanra mentem ami nem dedikált volt!!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Niveus és a Niveus No vegetationt a Crysis\Game\Levels\mappába az Objects mappában lévõ Niveus mappát pedig az Objects.pak-ba (Crysis\Game\mappában van 1,5GB-os fájl) kell beletenni.
Majd inditani mint a többi letöltött pályát!

Next PC upgrade: 2022

KaszaN
Tejó ég leszedtem de fogalmam sincs hovategyem be 😞

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

grebber
Na már jó bele kellett rakom az objeckt pakba a dolgait!

KaszaN
😮 ezt én is leszedem és megpróbálom hátha jó lesz 😊

grebber
Ezt a pályát leszedtem

Hogyan kell feltenni mit hova kell másolni mert nekem objektumok nélküli pálya jön csak be???

VRSDM
nemtudom, nézd meg találsz-e konvertert amivel a crysis által használt modell kiterjesztésbe tudsz menteni. vagy valami plugin esetleg studo maxhoz. mert kell hozzá azis,

oda (SM) betöltöd a kívánt új modellt, amit netrõl innen onnan összevadásztál, és ha el tudod menteni úgy hogy azonos legyen a krájfos fájlaival kinézetre akkor jó. (ez elmélet)

megint 100%os gyanúm van 😄

u dont have to listen anybody else but me

KaszaN
Ezt én is megtudnám csinálni valahogy?😛

VRSDM
úgy hogy minden (a legtöbb, és mivel ezek komoly alkotások ezért mind) modell visszaforgatható a nagy modellezõ programok forráskódjára. onnan meg újra vissza crysis kiterjesztésesbe és voilá 😊

KaszaN
Megint lenne pár kérdésem.
1. Ezt hogyan csinálták meg, hogyha ilyen tárgyak nincsenek a crysis-ben.
2. Ha textúrát letöltök azt hogyan tegyem be hogy használhassam a Sandboxban?
3. És a tárgyakat hogyankel betenni?
Szóval ha valaki tudja lécci mondja el. Köszi 😊

grebber
elitehun
Eredeti a játék?
TaRka0107
Szevasztok!! Fel akarok menni az egyik szerverre, de azt írja h nincs hitelesítve vagy valami ilyesmit, pedig nem dedikált szerverre akartam menni és a verziószámom is ugyanolyan volt!! Ha tudnátok segíteni megköszönném nagyon😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
A pályát a Crymod.comról szedtem.
És bocs hogy nemtudok konrkétumot mondani mert már nem jelennek meg a képek 😞 és screenshotos fórumba is tettem be ott sem jönnek be.

De ez a 3 pálya volt amiket toltam és közben képeket csináltam:

Abcs, Ostrov,Kueste ( Abcs az az a téridõkapus elég jó mod) Kueste az szép de hülyeség.
Meg elég sok olyan pálya van ami nálam bugos volt nem volt vége pedig minden megcsináltam amit kell.
Szerencsére ez a 3 nem ilyen volt!

Smithwarden
Szep map, jol fotozva.
Grat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Shep
Ez melyik pálya, honnan szedted le?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Nem tom hogy ez milyen mód vagy milyen pálya de nagyon ütõs<#wow2><#wow1><#eljen>
Jim Morrison
<#wow1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber

elitehun
Hát csak akkor tudod kinyitni ha veszel. egyébként space
Igazad van. Pedig épp ilyen paramétereket állítgattam. Na mindegy, lényeg, hogy mûködik 😊

vki tudja hogy online módban hogy tudom kinyitni az ejtõernyõmet???
Pedig ha figyelmesen elolvasod van megoldás😊

Nekem sikerült úgy beállítanom a cfg -ket, hogy "csak" az árnyékokról lemondva 1024 ben mediumon, laptopon is játszható.

e_view_dist_ratio = 60 tereptárgyak
e_view_dist_ratio_vegetation = 45 növényzet

ezeket állítsd át ....mûködnie kell😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Második probléma megoldva, a régebbi mentések nem teljesen kompatibilisek az 1.2-es patch-el.

Viszont erre a "dissolve" problémára nincs tippem. Végigpróbáltam egy rakás változó értékeinek az állítgatását (egész jó dolgok is elõjöttek közben, csak bírja vassal az ember 😊), de max annyit értem el, hogy nem fokozatosan tünnek el és jelennek meg a tereptárgyak, hanem hirtelen, ha bizonyos távolságra megközelítjük... Na az azért még illúziórombolóbb, úgyhogy marad minden alapbeállításon.

grebber
Ez engem is érdekelne mert az optimalizálási utmutatóból nemtudtam kivenni mit mire is kell állítani 😞

Szia,

Ha jól emlékszem, akkor az "autó kerekei nem látszanak" probléma akkor van ha a régi mentéseidre tetted fel az 1.2 javítást vagy a régi mentéseidet használod, na szóval érted 😊

Az elõugró tereptárgyakhoz pedig csak az alábbi írást tudom ajánlani, sokat segít ha nincs bivalyerõs géped de mégis élvezhetõen szeretnéd végigjátszani.

http://logout.hu/iras/crysis_optimalizalasi_utmutato.html

Remélem nem írtem butaságokat, jó játékot.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Üdv!

Hogyan lehet beállítani, hogy az objektumok ne 50 m-el elõttem rajzolódjnak ki, mert ez így eléggé illúzióromboló...

A másik illúzióromboló dolog, hogy az elsõ pályán kivétel nélkül az összes dzsip hátsó kerekei hiányoznak...

És mindez azóta, mióta felraktam az 1.21 patch-et. Ötlet? Telepítsem újra az egész játékot?

Smithwarden
<#taps><#worship><#taps>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

VRSDM
azért nem mondom biztosra mert még nem próbáltam, de olyan még nem pipáltam hogy egy játék a textúrák mássága miatt parádézzon. ha kitörlöd õket általában akkor se 😄 innentõl kezdve. 100%osan gyanítás van 😄

Jaffa 2843
te még nemvoltál ugy hogy 100%osan gyanitottad? 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

elitehun
LOL<#idiota>
fery02
Ezt most megaszontad. 😄

VRSDM
nem biztos, de gyanítom hogy igen. 100%osan...

fery02
A Crysis-hoz meg a Crysis: Warhead-hez is ugye megjelent textúra update pack. Mindkettõ mérete ~2 giga. Azt kérdezném, hogy a két játékhoz kiadott javítások kompatibilisek-e ezekkel a textúra modokkal?

KILLER2
Ez nagyon 0 eddig. Nem azé, de ha valaki modot csinál, akkor szerintem ne spóroljon a modelleken, mert elbassza vele asz egészet. Szép nyúzott emberkéket akarunk látni a fákon lógva azt ugyanmá' legyen rendes keze is kedves fõhõs bácsinak, ne ez a festett kesztyû. Remélem, hogy a jövõben még pótolva lesznek ezek, mert különben az ötlet fasza és a crysisban tényleg minden adott egy ilyenhez.

Töltsük le az internetet!

grebber
Az ötlet az de a megvalosítás eddig nagyon 0.

bertino
állat az ötlet <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
KaszaN
Aj ez nemigaz. 😞 Csináltam a pályámat és nemtaláltam olyan textúrákat amikre nekem szügségem van. Ezért letöltötem egy textúrapekkot. De fogalmam sincs hogyan tudnám használni mert csak azokat a textúrákat tudom megnyitni ami a valami game mappába vannak de ha beütöm a keresõbe nemtalál ilyen nevû mappát . Valaki tudna segíteni?

Jim Morrison
most hozta meg a Posta a Crysis Warheadet 😊

KaszaN
Akkor már én is bocsánatot kérek a sok kérdésért 😄

bertino
okés, akkor bocsi 😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bordy
nem

Daell Drow
Sziasztok ma megvettem a Crysis-t (nesze neked 2000ért akció keretében), a szomszedom a warheadet vette meg. A problémám az hogy fogalmam sincs tudunk e együt játszani multiban? (még most telepitem+patchek).
KaszaN
mi az a flood?? <#kerdes>

Oké, így már értem... Kicsit lassú vagyok ma, nah😄 Bár a FULL CAPS + ülj le a seggedre szerintem még így is tulzás...😄