CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videóban még a DX9-es jelenetek is messze szebbek ettõl amiket állítólag Max-ra raktak a bétában....
Abban a cfg módosításban...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Kedves Dzsungle és Hánter videók ugye!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy az itteni képek meg se közelítik a promo képeket sajna. 😞
Kiváncsi vagyok High és very high között lesz-e szembetünõ különbség!
Next PC upgrade: 2022
Ha nekem lesz bátám, tuti, hogy medium körül fogom tolni, mert nem sok a különbség ez és a high között és akkor leglaább frankón fog futni.
Töltsük le az internetet!
Na mindegy csak magukbaszálnak és a megjelenésig hátralévõ idöt optimalizálásra fordítják.Bár akkor meg bugos lesz mint a videókban.
Next PC upgrade: 2022
De már lemondtam róla.
Aztán meg megvárom inkább a Single-t.
Remélem nem kell 26 napnál többet várnom rá.
Én 15$-t láttam...
Core Duo 6400, 8800GTS 640MB, 2GB Ram, 1024x768 (!) minden High-on 30-15 FPS. Nem azt modom, hogy ez jó, de ki kellett próbálni 😊 Amúgy rohadt nagy csaták vannak, a spawn-campelést támogatja a játék, igaz, hogy én voltam a szenvedõ fél, de baromira tetszett a balhé, ami az egyik bunkernél folyt. Két sniperes szedegetett, plusz egy bejött a bunkerbe ököllel, a másik kint a rakétavetõvel. A poén az, hogy respawn után elvileg sérthetetlen vagy 5mp-ig (bug, van amikor nem), így egy kis csata után hazaküldtük õket. Kb 10 kocsi felrobbant a bázis mellet a csata közben 😄 Képzelhetitek, mekkora robbanások, meg milyen fejetlenség volt. 😊 Sokan anyázták a gammát, de hát istenem, mi voltunk balf*szok. Mikor ilyen tömegmozgalom van, igencsak be-beszaggat a stuff. Annyit még hozzátennék, hogy noha nincsenek csapatok a játékban, együttmûködés nélkül NEM_LEHET_NYERNI! Jó, persze az egyik csapat mindig nyer (ahol jobbak a játékosok), de elõre tervezni csapatjáték nélkül nem lehet. Egy csomó mindent el kell foglalni ahhoz, hogy nyerj, muszáj tudni ki hova indul, vagy hol van éppen.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
u dont have to listen anybody else but me

Egyébként kérdés akart lenni h dx 10 ben toljátok e majd..? 😄 mert én szetem dx9. 8600 nem dx 10 re lett kiélevzve.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
No persze... A bétát, az tényleg nem fék <#idiota>#idiota>
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
u dont have to listen anybody else but me
Ird be az eredményed please
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Vékemény ?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert en 3 honaposat csinaltam, azzal egybol kaptam a beta kulcsot, de haveromnak szeretnek segiteni a regben, es ajanlhatom neki az 1 honaposat?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Egész jó árban mennek ezek!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Killer2: Rivatuner progi!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gondolom én....
Amúgy hogy nézitek meg, hogy mennyi videómemóriát eszik?
No akkor senki ne számítson nagyobb texturákra!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!