31662
CRYSIS
  • keepernext
    én például nem a grafikája miatt várom érdekes ugye???én nem azon élvezek arra vannak a lányok te nagy00
  • bordy
    én már leírtam csak már jó hátúl van :)

van 5-6 hely ahol lehet lődőzni enemyket. nem nagy szám. anniyre elég hogy megsimerd kb a játék használatát műkődését.
    játék kb folyamatosan ment. betöltés az nagyon gyors az első után.
  • AntiHero
    Mekkora szar már az hogy ha 1024x768ba játszok van 30-50 fps. Ha meg felveszem 1280x1024be 1-7fps:SSSSSS
    VERY HIGHT-on. Valamit nagyon elbasztak DX10-ben.
    Dx9-ben meg faszán megy:S

DX 10 kép:

Szval nem éri meg dx10. dx9 is van ilyen szép és gyorsabb is. Elkurták a játékot.:(
  • Nagy01
    Mé mit akarsz látni benne basszus? Ugyanúgy kell lőlni mint egy normális fps-ben tudod .. wasd és egérgombok érteD? xD semmi forradalmin nincs benne xD mit akarsz látni? repülő barbibabákat? mert az még egy fps-ben sem volt vagy mi? Azért beszélünk a graf-ról mert az sikeredett a legjobbra.
  • Nagy01
    Jah csak sajnos eddig még egy játékban sem jött ki xD és crysis miat nem érdemes atira váltani hamár egyszer GTX-en is szarul fut..egyébként egy jó tanács : játszatok dx9-ben rakjtatok mindent high-ra kivéve a shadows-ot mert azt médiumra...semmit sem lehet észrevenni mégis 10-15fps plusz..azoknak mondom akik gts-el tolják xD.
  • keepernext
    na végre valaki rájött.aki szépet akar látni jáccon a Jericho-val
  • Dj Toto
    high
  • Mr Bishop
    Tényleg gyerekek, annyi hülyeséget írtok az optimalizálásról meg arról kinek, hogyan fut, meg Dx10 vagy Dx9, meg hogy jön le, meg hogy megy fel, de alig vannak olyanok, akik arról írnának, hogy a játékmenet milyen. Pár csata közbeni képet, má ha van egyáltalán harc benne.
    No... mingyá lejön aztán pakolok be normális képeket, hogy az is okosabb legyen aki csak játszani szeretne egy játékkal, nem varázsolni vele.
  • keepernext
    el is hiszem az a kevés elfárad fiam
  • SigS

• NeoMaN
    Ja, de atiban 512crossbar és a 320shader most jön ki szvsz...
  • bordy
    se csatizni nem lehet se indítani nemlehet sajnos :(
  • keepernext
    jaja
  • Dante73
    vista alatt; játékok, crysis demo- jobbklikk, play dx9, dx10.....
  • koschwarz
  • np
    A beállításoknál most akkor dx10 ha very high-ra állítom high-tól lefele pedig dx9? Mert külön ilyen dx9, dx10-es állítást nem láttam.
  • Inquisitor
    Ezt ők szúrták el valahol vagy tényleg ilyenek a viszonyok? Nem GF8-al kéne übergyorsnak lennie? Ez egy NV logós játék, nem?
  • strebacom
    Te az a keep vagy aki amott is keep???
  • Inquisitor
    "Lehet, hogy az UE3 jól van optimizálva,..."

Miért is? Van belőle egy félkséz béta demó, ami sokkal rondább mint a régi UT akár közepesre butítva, most attól nem esek hasra, hogy aplayerek páncélja csillog, de legalább sokkal lasabb, a hálózati rész meg eléggé lagos. Szóval miből kéne gondolnom, hogy jól lesz optimalizálva a végleges?

"lyen látvány mellett szerintem teljesen elfogadható."

No igen, de pont az van ami várható volt, ha a Far Cry közeli szintre butítod, akkor már ronda, viszont sokkal lasabb mint az FC. Persze tudom van fizika, jobb AI, stb. És ez belátható, de attól még nem lesz boldogabb, akinek szarul megy vagy ronda.
  • Nagy01
    Hol találom a különbséget?Merre kell néznem?:S
  • Bence94
    link please
  • Dante73
    Dx9, vs dx10 vitához úgy álltam, hogy majd a Crysis....

Habár, van különbség, főleg FPS ben, nem számottevő. Remélem kijön valami normális driver, mert hiába van fent a demóhoz ajánlott....

Dante.
  • Nagy01
    megy az ember ..tudod megyeget..aztán lő ..aztán lő aztán megint megy..de bonyolult egy játék néha ..pl ki kell vágnom egy pálmafát mert nem látom a csónakot stb..és néha lefárad tőlle az agyam.
  • koschwarz
    mész-lősz
  • Tigristank
    Jégtábla? :)
  • NeoMaN
    Durva írások:

"Operating system: vista64
    DirectX Version: 10
    Ram:4GB
    VGA: HD2900xt (512MB GDDR3)
    Processor: AMD X2 4200 @ 2.61GHz
    Resolution: 1280x1024
    Level of Detail: VERY HIGH
    FPS: ~45-50, some hitches when entering new areas
    Added: That is with 0xAA, if I turn it to 4xAA i get about 30-40 fps."

"Operating system: vista64 (Sadly the game runs in 32bit for me >.<)
    CPU: E6550 @2.4ghz
    DirectX Version: 10
    Ram: 2gb pc6400
    VGA: 8800GTs (600,1300,850x2)
    Resolution: 1280x1024 (No AA)
    Level of Detail: VERY HIGH
    fps 18-30"
  • Inquisitor
    "vista 64bit re szedtem le mert az van fenn, amugy c2d 3.2 ghz 8800 gtx , 2gb ram om van és 40-80 fps között mozog igy "

Na jó, de miylen beállításokban, mert lentebb valakinek 2x ennyi rammal és 2x ennyi maggal felét se ...
  • bordy
    2.9.2-t szerezd be. az tudd dx10-et már.
  • Bence94
    helo letöltöttem a demot és crc hibás volt :(((((((((.de valaki lenne velem kedves és adna egy olyan linket ahonnan jó sebességgel és működőt le tudok szedni?
  • NeoMaN
    Nekem van vista,délután megnézem..
    :)))
  • keepernext
    na most már valaki leírhatná hogy milyen a játék???mer azt már tudom hogy a jóskapistának hogy fut de a játékmenetről egy szó se esik. LOL
  • KILLER2
    Nem tudja valaki, hogy hogy tudom kiiratni a játékkal az FPS-t? Meg hogy DX10 alatt hogy tudok screenshotot készíteni? Mert a FRAPS csak DX9ben megy.
  • bordy
    ez a jó ez a u_ui_spdemo.pak

és vannak szerverek is és más modok és mapok is :) csak gyér a felhozatal.

• Raptor 2
    Nekem ha ezt emgcsinálom mindig ez sül ki belőle:

• Dj Toto
    bocs rosz a link,. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1767 ez a jo
  • KILLER2
    Azért én nem sokallom tőlzottan a Crysis gépigényét. Lehet, hogy az UE3 jól van optimizálva, de egyetlen másik játékban sincs ilyen részletesen kidolgozva pl egy ember arca és a növényzet sem ilyen részletes és rombolható.Nem kevés a gépigény és előfordul, hogy oktalanul, de ilyen látvány mellett szerintem teljesen elfogadható.
  • Dj Toto
    aki több fps-t akar az töltse le a 169.01 es nvidia drivert, már akinek nvidia karija van. nálam bevált!

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1769

vista 64bit re szedtem le mert az van fenn, amugy c2d 3.2 ghz 8800 gtx , 2gb ram om van és 40-80 fps között mozog igy
  • PENGEinno3d
    Én az atombombás tankal túrázgatok, az se gyenge
  • Inquisitor
    Ki kéne próbálnom nem e gyorsabb DX10 módban, csak most egy döglött béta Vista van csak a gépen ...
  • Leky
    Végigtoltam a demot, hát kellemesen csalódtam a sebességben. Az aláírásomban szereplő gépen 1024x768 ban mediumon egészen jól játszható volt. Ugyanez nem volt elmondható a multiról ott szagatott, mint az állat és tele volt textura hibákkal. Viszont ezen a gépen a COD4, TimeShift, MOH: Airborne sokkal részletesebben és gyorsabban futott. Nagyon jól van optimalizálva a Unreal3 engine nem úgy mint a Crysis-é.