CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Szuper, koszi a valaszt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
Ennek a DX9-nek meg DX10-nek nincs jelentõsége...
A videóban még a DX9-es jelenetek is messze szebbek ettõl amiket állítólag Max-ra raktak a bétában....
Abban a cfg módosításban...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Persze, hogy nem, mivel a béta DX9 only! Az SP demó viszont DX9-DX10 lesz elvileg.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

grebber
Azért mert az volt a very high<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Hát ezaz...
Kedves Dzsungle és Hánter videók ugye!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kirol
Persze, csak el kell mellé indítani FRAPS -ot!

Amúgy az itteni képek meg se közelítik a promo képeket sajna. 😞

grebber
Hát ja a képeket elnézve én nem láttam különbséget medium és high beállítások között.
Kiváncsi vagyok High és very high között lesz-e szembetünõ különbség!

KILLER2
Nyugi, ez még csak béta. Ezek sosem mondják meg a játék valódi gépigényét. Nagyon ígérgették, hogy fúde optimizálják majd, erre most látják, hogy hogyan fut, nem tehetik meg, hogy így adják ki, mert nem fog elfutni egy gépen se. Ebben még márketing se lenne. Egyedül az a félõ, hogy túl jóban vannak az NVIDIA-val és amikor kiadják a játékot, az nvidia kidob egy olyan kártyát, amin meg szaladgál a játék. Mondjuk ez már nagyon durva lenne.
Ha nekem lesz bátám, tuti, hogy medium körül fogom tolni, mert nem sok a különbség ez és a high között és akkor leglaább frankón fog futni.

Töltsük le az internetet!

grebber
Ezen a hatalmas gépigényen már túltettük magunkat.Amugy ez még nem is a very high ott vajon hány fps lenne ? lol
Na mindegy csak magukbaszálnak és a megjelenésig hátralévõ idöt optimalizálásra fordítják.Bár akkor meg bugos lesz mint a videókban.

DarkSector
Én is belenéznék...
De már lemondtam róla.
Aztán meg megvárom inkább a Single-t.
Remélem nem kell 26 napnál többet várnom rá.

XenHai
Nem mondod hogy csak 30 fpst bir el menek ezek a pi...ba most vetem 200 ert hasonló gépet erre már baszhatom is ki a kukába?<#rinya>
KILLER2
Az még belefér. Hátha lesz majd valami más jó cucc is. Kérdés, hogy tuti kapnék még key-t? Csak az a gond, hogy nincs bankkártyám.

DarkSector
Aszonyák 1500ft...
Én 15$-t láttam...

KILLER2
Ha most regisztrálnék, kapnék még key-t? És mennyi 1 haónapos reg? Azzal kapok key-t nem? Olyan beszámolókat írtok, hogy csorog a nyálam.

Sziasztok,

Core Duo 6400, 8800GTS 640MB, 2GB Ram, 1024x768 (!) minden High-on 30-15 FPS. Nem azt modom, hogy ez jó, de ki kellett próbálni 😊 Amúgy rohadt nagy csaták vannak, a spawn-campelést támogatja a játék, igaz, hogy én voltam a szenvedõ fél, de baromira tetszett a balhé, ami az egyik bunkernél folyt. Két sniperes szedegetett, plusz egy bejött a bunkerbe ököllel, a másik kint a rakétavetõvel. A poén az, hogy respawn után elvileg sérthetetlen vagy 5mp-ig (bug, van amikor nem), így egy kis csata után hazaküldtük õket. Kb 10 kocsi felrobbant a bázis mellet a csata közben 😄 Képzelhetitek, mekkora robbanások, meg milyen fejetlenség volt. 😊 Sokan anyázták a gammát, de hát istenem, mi voltunk balf*szok. Mikor ilyen tömegmozgalom van, igencsak be-beszaggat a stuff. Annyit még hozzátennék, hogy noha nincsenek csapatok a játékban, együttmûködés nélkül NEM_LEHET_NYERNI! Jó, persze az egyik csapat mindig nyer (ahol jobbak a játékosok), de elõre tervezni csapatjáték nélkül nem lehet. Egy csomó mindent el kell foglalni ahhoz, hogy nyerj, muszáj tudni ki hova indul, vagy hol van éppen.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

uristen

gduck
Nemtom, de mindenki a minimummot nézi! Jó lenne, ha a recommended fülre kattintva tesztelnétek 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
ez még annál is rosszabb mintha leírnák milyen gépük van 😄

u dont have to listen anybody else but me

KILLER2
Hány ilyet fogtok még betenni?

Még egy:
Én is megcsináltam , ami nem fekszik neki az a video kártya mert nem 512 es :S És az h nincs hely a gépen... 😄

Egyébként kérdés akart lenni h dx 10 ben toljátok e majd..? 😄 mert én szetem dx9. 8600 nem dx 10 re lett kiélevzve.
sry a késésért, igen én 1 hónaposat toltam, és egybõl adott kulcsot 😊

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Magiszter
"torrentrõl már lehet tölteni tuti nem fake 😄 "

No persze... A bétát, az tényleg nem fék <#idiota>

mettinátam énis

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

hú halljátok, már elattam a fél házat, de még mindég nem tudom megvenni a gépet, ami a full highhoz kell ebbe a szarba, ja és torrentrõl már lehet tölteni tuti nem fake 😄

VRSDM
ez egy kijelentõ mondat volt. ez esetben. köszönöm a parancsot 😄

Egyébként ti dx 10 be fogjátok tolni.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl
Ird be az eredményed please

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Gladiator
ilyet hol lehet csinálni?😊

kill3r21
valaki aki egyszer használta a key-t priovátban megdobhatna a többit ott megbeszélnénk...
ennek szépen kéne mennie,csak a recomnededbõl a ram hiányzik picit,de sztem addig még szerzek egy 1 gb ramot 😛 meg annyi,hogy a videokártya nem 512-es...
Vékemény ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kill3r21
énis reglnék de nincs megfelelö kártyám..uhhogy buktam sajna 😞
Smithwarden
1 honapos regisztracioval is kapsz kulcsot?
Mert en 3 honaposat csinaltam, azzal egybol kaptam a beta kulcsot, de haveromnak szeretnek segiteni a regben, es ajanlhatom neki az 1 honaposat?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

igen, igen kb 2 órája regeltem én is, és egybõl kaptam kulcsot <#vigyor2><#vigyor2><#taps>

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Banano
Én arra lennék kíváncsi hogy mennyi mb-t eszik Airborne és Bioshok alatt=).Mert simán megy 40-50 fölött is igaz nem mértem csak a szememmel kb.😄 Megnéznéd gduck?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Fileplanet újra töltve ++ kulcsokkal

dante3
<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ability
Már ilyen is van? Tök jó, hogy egy VGA-n kétszer annyi memó van, mint a teljes rendszermemóriám. 😄
dante3
Kíváncsi vagyok, hogy egy Ati 2900Pro 1024mb-os karin hogyan teljesítene?
Egész jó árban mennek ezek!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

VRSDM
<#whatever>száni<#miaz>

lac coo
LOL !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
Köszi.

gduck
Jah és 4xAA volt! 8xAA-val felkúszott ~720MB-ra!!!

Killer2: Rivatuner progi!

lac coo
Nekem ATI kártyám van, ATI Try Tools-t használom, minden létezõ adatot ki lehet vele íratni játék közben... De gondolom NV-hez is vannak ilyenek ...

DarkSector
Crtl+Alt+Delete
Gondolom én....

KILLER2
Egyre jobban kezd érdekelni, hogy hova megy el ennyi memória.
Amúgy hogy nézitek meg, hogy mennyi videómemóriát eszik?

lac coo
Köszi !
No akkor senki ne számítson nagyobb texturákra!

gduck
Megnéztem neked a videó memória kihasználtságot (1280x1024,HIGH): ~430MB-ig kúszott fel. Ha bekapcsoltam az AA-t ("hivatalosan" azt mondták, hogy nincs a bétában AA. Hát én beálltam olyan szögben, hogy ferdén lássak egy ajtókeretet. AA nélkül tiszta fûrész volt, AA bekapcs után pedig tök sima. Szal én a szememnek hiszek, és igen is mûkszik az AA a bétában. De az is lehet hogy az NVIDIA driverrel volt vmi és a legújabb driverrel mûkszik csak) akkor felkúszott ~550MB-ra...

Banano
Nincs vele semmi gond ...jó jóbugos egy kicsit a béta... azon kívül semmi...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007