CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
asszem ilyen körülmények között kénytelen vagyok kellemes társaságomtól megfosztani a topikot.<#integet2>#integet2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha van esetleg olyan valaki, akinek már nem kell a cdkulcsa a bétához az elküldené nekem pm-ben?
Nagyon megköszönném.
"Everything that happens, happens for a reason"
Elõre is köszönöm <#worship>#worship>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akinek nemtetszik a gepigeny az fogja be a szajat es majd jatszon vele 2 ev mulva
Ha a konzolhoz is lehetne külön alkatrészeket cserélni, akkor az sem lenne olcsó..
Próbálj meg valamit beszerválni a géphez....
Már 1 joy-ért is 10-14e-et elkérnek....
Ezzel arra utalok, hogy a méret nem lényeg!
Nem értek hozzá, hogy hogy csinálják, de biztos, hogy szebbek a textúrák...
Jah és valszeg tán több rétegbõl is állhat 1 tárgy....
Ugye azt vágod....
A PS3-ban a BR olvasó már kiteszi a gép árát....
A konzoloknál a szoftverekbõl hozzák vissza, vagyis akarják visszahozni a lóvét...
Vagyis a konzolokkal alaphelyzetben ráfizetés a gyártóknak....
És az a baj hogy én is vagyok ilyen hülye hogy költök rá elég sokat.. 8=(
A francokat nem.. <#gunyos1>#gunyos1>
Alig lehetett meggyõzni hogy fejezzék már be. Erre te beleköpsz megint a közepébe.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Na ez a nem mindegy...
És mind a 2 egy méretû....."
Jujjj b+. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Csak nehogy tévedésbe essen valaki....
Mert ez amit állítanak ez nem teljessen igaz....
Mert elfelejtették a tömörítést.....
Nézzetek meg egy 640x640-es jpg-t meg egy 640x640-es bmp-t...
Na ez a nem mindegy...
És mind a 2 egy méretû.....<#rolleyes>#rolleyes>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elmondanám azért, hogy kicsit lehiggadjatok, hogy ehhez nem véletlenül kell gépigény...
És ha ezt nem értitek meg, akkor játszatok a játékkal 5 percet, és nézzétek meg hogy csak a saját karakteretek hogy van kidolgozva, akkor nézzétek meg a fegyvereket a kezében, és azt a látványt, ahhogy alkalmazza a fegyvert....
De ha szükséges, akkor benyomatok egy összehasonlító videót, hogy megértsétek, a különbséget, amiért a gépigényre szükség van....
A FarCry-nál is csak jóval késõbb lehetett olyan gépet összehozni, amin a mai külsejétt láthatjuk....
Ez is így megy....
A Crysis-t úgy tervezzék, hogy ne legyen elavult a grafika 3-4 hónap múlva....
A többi mostani játékot, annyira gagyira csinálnak, hogy 1 30e-es kártyán full max lehet futtatni...
Én nem erre vágyom....
IGENIS kellenek az ilyen fullos cuccok mint a Crysis!!!
Ha nem veszi be valakinek a gyomra, akkor lehet 1000 más játékkal játszani....
pl. kiváncsi leszek a Far Cry 2-re ezek után....
Majd ott is az lesz, hogy jajjog majd mindenki....
Én csak EGY problémát látok a Crysis-ban....a fejlesztõket.....mert szar a marketing része.....!!!!!!!!!!!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
lassan tölti a textúrákat.
3,4 intel p4 dual core 2x2
8800 gts golden sample
minden high es 20 ala nemmegy szoval eleg folyamatos a kep
csak kar hogy mikor elinditom 5 perc mig mindennek normalis szine lesz 😄
Rangtol fugg hogy mennyi a kezdo manid! rangot olesert, foglalasert kapsz szepen megy folfele😊
Minden rangnal 100-at ugrik es minimum annyi lesz halal utan.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Next PC upgrade: 2022
fel lehet venni a fegyokat is egyébként a hullák melõl. oda mész és F, veszel bele töltényt a .-tal ha kell aztán lövöldözhetsz.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Ha felrakok mindend high-ra akkor szép a játék és viszonylag jól is megy alacsony létszám mellett. Azonban ha rárakok 2x -es AA-t akkor minden tárgy eltûnik/átlátszó, csak a környezetet látom. Miért van ez?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Na már 3 napja probálgatom/tesztelgetem a beta-t. A játék grafikája lenyûgözõ és csodálatos mint azt már tudtuk az ezernyi képbõl és videoból<#vigyor0>#vigyor0> Nagyon tetszik még az, hogy ez a Power Struggle játékmód olyan CS féle és pénzért lehet fegyvereket és egyéb dolgokat venni. A grafika úgyvan, hogy az árnyékok: low ,a textúrák: medium és a többi high és néhol costum. Nem nagyon vettem észre még ígysem, hogy csúnyább lenne (na jó azért nem olyan élesek a textúrák mint high-on) de viszont nagy sebesség növekedést figyeltem meg a két fokozat között. High textúráknál sárgák a modellek és sokáig tölt és néhol nagyon belassúl, de viszont medium textúráknál nem nagyon figyeltem se akadást, se belassulást. Talán ennyit tudok most így nagyjából elmondani. Ja és azt szeretném kérdezni, hogy a beta kulcs az meddig használható?
Bye All!
PS3 ID: SDani456