CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
1 kulcscsal lehet több gépen játszani, nem egyidõben?
a Crytek:Warrior szerverekre fel tudtok menni?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Szili08
Pepe te vagy? Mert ha igen akkor MSN-en majd szólj és lemek ha ki tod irni!<#crazya>

k3nGu
single a mostani bétához?na ne viccelj

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Banano
szeretem mikor azt hiszik egyesek hogy õõõk a NAGy hackRek...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

nálam egyre többször írja, hogy unable to connect server, meg connection timeout, ez miért lehet?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Banano
Én lenni télapó...képzelj el annak!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DarkSector
Valaki nagyon törlõs kedvében van ma....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

koschwarz
mint valami rendõrállamban, b+, semmi móka, semmi kacagás. kitörölték a télapós képem. <#rinya>

asszem ilyen körülmények között kénytelen vagyok kellemes társaságomtól megfosztani a topikot.<#integet2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hello
Ha van esetleg olyan valaki, akinek már nem kell a cdkulcsa a bétához az elküldené nekem pm-ben?
Nagyon megköszönném.

"Everything that happens, happens for a reason"

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni egy béta kulcsot! Ha bármelyikõtök esetleg megunta, vagy nem tetszik/fut neki az küldhetne nekem egyet.
Elõre is köszönöm <#worship>

nem csak 2 ev mulva mas lesz az alap gep

mert 2 év mulva le esik? D::::

DarkSector
Na errõl van szó..<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mindig is ezvolt a pc tortenelmeben hogy mindenki sirt a gepigeny miatt es ez mindig is igylesz szvsz

akinek nemtetszik a gepigeny az fogja be a szajat es majd jatszon vele 2 ev mulva

Én azt hittem itt arról van szó<#gonosz2>

Amúgy a játék milyen???????

DarkSector
Igen ezé vergõdik mindenki....

Ha a konzolhoz is lehetne külön alkatrészeket cserélni, akkor az sem lenne olcsó..
Próbálj meg valamit beszerválni a géphez....
Már 1 joy-ért is 10-14e-et elkérnek....

DarkSector
Jah és ez csak egy hasonlat akart lenni...
Ezzel arra utalok, hogy a méret nem lényeg!
Nem értek hozzá, hogy hogy csinálják, de biztos, hogy szebbek a textúrák...
Jah és valszeg tán több rétegbõl is állhat 1 tárgy....

és akkor jön a warez ^^

DarkSector
Igen csak a bökkenõ annyi, hogy az a konzol valójában nem 100 meg 150.000e forint a Microsoft-nak, meg a Sony-nak...
Ugye azt vágod....
A PS3-ban a BR olvasó már kiteszi a gép árát....
A konzoloknál a szoftverekbõl hozzák vissza, vagyis akarják visszahozni a lóvét...
Vagyis a konzolokkal alaphelyzetben ráfizetés a gyártóknak....

Nem akarok offolni de nézd meg konzolba milyen cuccok vannak és az 500e. huf-os Pc-be, azért van különbség a kettõ közt és szinte ugyan azt a minõséget kapod akadás, stb. nélkül és jóval olcsóbban. szóval ne mondjátok nekem hogy nem lehetett volna "jobban" összehozni ezt a játékot.. csak hát valahogy el kell adni az új hardware-eket..
És az a baj hogy én is vagyok ilyen hülye hogy költök rá elég sokat.. 8=(

Zsoltika 007
"Nem szítok semmit...."
A francokat nem.. <#gunyos1>
Alig lehetett meggyõzni hogy fejezzék már be. Erre te beleköpsz megint a közepébe.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

JAG1
"Nézzetek meg egy 640x640-es jpg-t meg egy 640x640-es bmp-t...
Na ez a nem mindegy...
És mind a 2 egy méretû....."

Jujjj b+. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

DarkSector
Nem szítok semmit....
Csak nehogy tévedésbe essen valaki....
Mert ez amit állítanak ez nem teljessen igaz....
Mert elfelejtették a tömörítést.....

Nézzetek meg egy 640x640-es jpg-t meg egy 640x640-es bmp-t...
Na ez a nem mindegy...
És mind a 2 egy méretû.....<#rolleyes>

Zsoltika 007
Már rég befejezték a témát! Minek szítod itt a flamet?! <#boxer>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

DarkSector
Aki játszott a Far Cry-al, és utána a Crysis-al....annak úgysem tudjátok bemesélni ezt a hülyeséget, hogy ha ezeket mind áttennénk a Far Cry-ba, akkor sokkal jobban futhatna a játék...
Elmondanám azért, hogy kicsit lehiggadjatok, hogy ehhez nem véletlenül kell gépigény...
És ha ezt nem értitek meg, akkor játszatok a játékkal 5 percet, és nézzétek meg hogy csak a saját karakteretek hogy van kidolgozva, akkor nézzétek meg a fegyvereket a kezében, és azt a látványt, ahhogy alkalmazza a fegyvert....
De ha szükséges, akkor benyomatok egy összehasonlító videót, hogy megértsétek, a különbséget, amiért a gépigényre szükség van....
A FarCry-nál is csak jóval késõbb lehetett olyan gépet összehozni, amin a mai külsejétt láthatjuk....

Ez is így megy....
A Crysis-t úgy tervezzék, hogy ne legyen elavult a grafika 3-4 hónap múlva....
A többi mostani játékot, annyira gagyira csinálnak, hogy 1 30e-es kártyán full max lehet futtatni...
Én nem erre vágyom....
IGENIS kellenek az ilyen fullos cuccok mint a Crysis!!!
Ha nem veszi be valakinek a gyomra, akkor lehet 1000 más játékkal játszani....
pl. kiváncsi leszek a Far Cry 2-re ezek után....
Majd ott is az lesz, hogy jajjog majd mindenki....

Én csak EGY problémát látok a Crysis-ban....a fejlesztõket.....mert szar a marketing része.....!!!!!!!!!!!

koschwarz
mekkora királyság, mindenki kulcsért könyörög, erre boxer beír, privi megy.<#taps>

Katun
Ment a levél.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Boxer HUN
Beta key-re lenne szükségem. Ha valakinek van megunt, vagy nem jött be neki a beta, akkor keressen priviben. THX!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

koschwarz
ram lehetne több is, mondjuk 2x annyi.

lassan tölti a textúrákat.

1G 667 es ram
3,4 intel p4 dual core 2x2
8800 gts golden sample

minden high es 20 ala nemmegy szoval eleg folyamatos a kep
csak kar hogy mikor elinditom 5 perc mig mindennek normalis szine lesz 😄

Én már láttam olyan csíkot régebben. Asszem a Doom3-ban. Mintha elvágná a képet. <#circling>

koschwarz
vsync-et egyébként is érdemes MINDEN játékban kikapcsolni, mivel így a videókártyának nem kell a monitorra várnia, hogy annak a frissítése mindig szinkronban legyen a megjelenített képpel. merthogy a vsync ezt csinálja. csak arra jó a vsync, hogy ne láss a monitoron játék közben néha ilyen csíkot, ahol elhúzódik egy kicsit a kép. biztos van aki érti mit írok.<#idiota>

KILLER2
Kár. Szívesen dobálnám a jónépet tyúkokkal.

Töltsük le az internetet!

Jacek
Ahogy irtak alapbol F betu es pluszban folveszi! Barmelyik elfoglalt ponton vehetsz hozza barmit.
Rangtol fugg hogy mennyi a kezdo manid! rangot olesert, foglalasert kapsz szepen megy folfele😊
Minden rangnal 100-at ugrik es minimum annyi lesz halal utan.

Jaffa 2843
fegyvert max 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Amúgy a betaban fel lehet kapni tárgyakat?

Töltsük le az internetet!

bordy
ja és persze vissza is mehetsz venni rá mondjuk távcsõvet vagy akármit egy spawn helyen.

grebber
Rohadjon meg nekem nem akarja az élsímitást! Felrakom 2x vagy akár 4x-esre és játszahatlan lesz mert textúrák fehérek lesznek és szétesnek 😞

Next PC upgrade: 2022

bordy
hát ha nincs pénzed nem tudsz venni, ennyi. kb mindig tudsz venni. kivéve ha csapattársad ölöd, akkor szép pénzbírságot kapsz 😄
fel lehet venni a fegyokat is egyébként a hullák melõl. oda mész és F, veszel bele töltényt a .-tal ha kell aztán lövöldözhetsz.

k3nGu
nah vajon mit

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

valaki ha lehet irja le hogy a regisztracios kodhoz mitkell irni??? :S

Jacek
Akinek kulonosen keves FPS-e van mint nekem peldaul😊 ugy ertem hogy latvanyosan kevesebb mint ami mas ir kb ugyan azon a konfigon! Az kapcsolja ki driverben a vsync-et!! mert nalam megjavult es dupla FPS-t nyom azota!!!!!!!!! 15-30 helyett 25-60 korulbelul full 32-es serveren!

Magiszter
Nekem lenne kérdésem:

Ha felrakok mindend high-ra akkor szép a játék és viszonylag jól is megy alacsony létszám mellett. Azonban ha rárakok 2x -es AA-t akkor minden tárgy eltûnik/átlátszó, csak a környezetet látom. Miért van ez?

ok megyek pill
Jaffa 2843
valaki jön gamelni? 85.236.101.185:64187

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Smuge
elkelt mar

SD456
Hy all!

Na már 3 napja probálgatom/tesztelgetem a beta-t. A játék grafikája lenyûgözõ és csodálatos mint azt már tudtuk az ezernyi képbõl és videoból<#vigyor0> Nagyon tetszik még az, hogy ez a Power Struggle játékmód olyan CS féle és pénzért lehet fegyvereket és egyéb dolgokat venni. A grafika úgyvan, hogy az árnyékok: low ,a textúrák: medium és a többi high és néhol costum. Nem nagyon vettem észre még ígysem, hogy csúnyább lenne (na jó azért nem olyan élesek a textúrák mint high-on) de viszont nagy sebesség növekedést figyeltem meg a két fokozat között. High textúráknál sárgák a modellek és sokáig tölt és néhol nagyon belassúl, de viszont medium textúráknál nem nagyon figyeltem se akadást, se belassulást. Talán ennyit tudok most így nagyjából elmondani. Ja és azt szeretném kérdezni, hogy a beta kulcs az meddig használható?

Bye All!

PS3 ID: SDani456

kirol
Radarozni?
A csapattársam, 2 en vltunk egycsapatban, is elsõ játékos volt, ki is nyírt. 😊