CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én vettem.
És anyámnak is én segítek már 5 éve anyagilag, úgyhogy nem váglak....sorry.
Ha csak vicc volt, akkor értem és visszaszívom amit irtam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért válaszolhatnál a kérdésemre..😄
te vicces kedvedben vagy? Vagy nehéz feldolgozni amit látsz?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Thx.😊
De felvételhez a felbontást le kellett vennem 1920x1200-ról .... 1280x768-ra.....
<#sir>#sir>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
jah, és honnan tudom letölteni ezeket
köszi
amit felraktam az a natural mode 2.2, ami xp alatt felnyomja very highra a grafot
Kár, hogy single párti vagyok. 😊
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Nem, amúgy tényleg jó szar lett a végére. Én gondolom azt, hogy a legzseniálisabb multi játék volt, csak éppen minden patch után mégszarabb, méglaggosabb lett a multija. De amúgy meg mi CB-n és ESL-en játszottunk az élbolyban és mi ugye láttuk, hogy mennyire csapat alapú, taktikus játék. De ha bemész publikra akkor mindenki rohangál ész nélkül. CB elsõ klánok ellen azért élvezetes volt, mindkét oldal meg tudta lepni a másikat valami újjal. Tudod hatalmas nyílt terep, nagy sziklák, hegyek, az egész arra alapult, hogy körbekeríteni a bázist, feljutni kilõhetetlen, kiszúrhatatlan helyekre és a saját bázisukon belõni õket. Elmenni a hátuk mögé, sok olyan zászló van amit körbeölel egy hatalmas domb és annak a tetejérõl kiszedni az embert szinte lehetetlen, viszont az ellennek feljutni oda 10mp, szóval szépen mentek fel sorba és .... na jó leállok. Jó volt, nincs ennél taktikusabb játék, tele volt buggal az egész, mindenki arra alapozott hogy jó taktika + kihasználni az engedélyezett játékhibákat. És sokat nehéz volt használni, tehát ide tényleg kellett skill minden oldalról. 😄
Jó, csak tudod azt nem értem, hogy ezen most "hangosan kell nevetni", hogy nem találta meg a topikot? 😊
Ha nem megy, érdemes lenne 1 videókari driver frissítést felrakni.. de ha nem változott a letörlés óta semmi, akkor passz..:-s lehet a regisztrációsadatbázisban hagyott vlmit... de kétlem.😊
Volna egy kis problémám! Az történt, hogy véletlenül sikerült letörölnöm az egész Crysis könyvtáramat. A mentések szerencsére megvannak, mert ugye másik meghajtón tárolódnak. Namost, eredetileg 1.2.1-es verzió volt fent nálam. Teljesen jól mûködött, egy két komoly bugtól eltekintve (pl. Paradise Lost pálya végén egyszerûen átestünk a hídon, nem lehetett rálépni).
Namost újratelepítettem a játékot, elõször simán, a dvd-n lévõ exe-vel. Kipróbáltam, elindult szépen. Utána felraktam az 1.2, majd az 1.2.1 es patch-t, a hozzátartozó exe-t és elindítottam. Ok elindul, de nem teljes képernyõn. A beállítások menüben bepipáltam, hogy teljes képernyõ. Ekkor elsötétült a képernyõ és nem töltõdött be a game. Utána kipróbáltam még kismillió módon, más exe vel, stb, de mindig indítás utána fekete képernyõ, kifagy, és resetelnem kell a gépet.
Mondom újrarakom, felraktam újra a dvdrõl sime 1.0-s verziót ami már mûködött egyszer. Mostmár az sem mûködik, ugyanúgy fekete képernyõ. Most már nem tudom mit csináljak hogy mûködésre bírjam, semmi nem változott a rendszerben mióta véletlenül letöröltem.
Valaki nem tudja mi lehetne a megoldás erre a problémára?
Elõre is thx.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU