CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nem vágom baszod...már elnézést, ha vicceltél volna.
De én vettem.
És anyámnak is én segítek már 5 éve anyagilag, úgyhogy nem váglak....sorry.

Ha csak vicc volt, akkor értem és visszaszívom amit irtam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Néha kicsit fura humorérzéked van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Értsd a viccet..:C

bertino
mindenhol csak a bajt keresi a fórumon.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Itt az ideje lenyugodni. Honnan veszed, hogy anyuci támogatja õt gépfejlesztésben?

dragon11
Nem, csak látom anyucinak van pénze😄 (Mielõtt azt mondod, Én kezdtem a provokációt, tévedsz.)

Azért válaszolhatnál a kérdésemre..😄

DarkSector
ha-ha-ha.
te vicces kedvedben vagy? Vagy nehéz feldolgozni amit látsz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dragon11
Had kérdezzem már meg pls, a RAM-od idõzítése ugyebár a ()-ben.. 6GB? Márka? hogy van benne? 3 2gbos ?😄

Thx.😊

DarkSector
jah sirtam is. 😛

bertino
ohh, ez azért elég szörnyû.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
naná.
De felvételhez a felbontást le kellett vennem 1920x1200-ról .... 1280x768-ra.....
<#sir>

Jaffa 2843
egész jóul fut (már ha azon csináltad mi aláirásodba van)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
Ez a zsír videó: CRYSIS with ULTRA HIGH patch videó!!!!!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

kifli
több annál 😊
sokkal szebbek lesznek az efektek meg az árnyékok és hasonlók 😊
tudok mondani olyan módot, amit a játékon belül lehet elindítani? a játék fõ menüjébe van egy ilyen opció
jah, és honnan tudom letölteni ezeket
köszi
amit felraktam az a natural mode 2.2, ami xp alatt felnyomja very highra a grafot

fery02
Azigen. 😮
Kár, hogy single párti vagyok. 😊

grebber
Prince of Máté
Nem rossz vétel, de a BF2 complete collection is kötelezõ 2ezerért.

VRSDM
engem nem gyõz meg...

u dont have to listen anybody else but me

fery02
Szerintem jobb vétel nem is létezik játék téren, 2 rugóért Crysis-t. Én régebben 4-ért vettem, de még azt is keveslem érte. Van használható multija persze, de az tény, hogy a külön multis Crysis Wars-t sokkal többen játszák.

kisgabo
vettem 2 rugóé crysis-t.... 😊 még nem bontottam ki. van ennek használható mulitja?

grebber

Next PC upgrade: 2022

kifli
egyetértek, mi hamachin toltuk anno és egész jókat játszottunk, persze kellet egy ventri/ts és megbeszélni hogy ki hova mennyen
Ability
Hm, elnéztem valamit, azt hittem 2009-ben regeltél. 😄 Na ez jó súlyos volt. 😄
KaszaN
Most ezt nemértem. Azért nemlátom az oldalt mert mégcsak egy éve vagyok fórumozó? Vagy nemértem....

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Ability
Szentségtörés, morci vagyok, örcsyharcsy. 😞

Nem, amúgy tényleg jó szar lett a végére. Én gondolom azt, hogy a legzseniálisabb multi játék volt, csak éppen minden patch után mégszarabb, méglaggosabb lett a multija. De amúgy meg mi CB-n és ESL-en játszottunk az élbolyban és mi ugye láttuk, hogy mennyire csapat alapú, taktikus játék. De ha bemész publikra akkor mindenki rohangál ész nélkül. CB elsõ klánok ellen azért élvezetes volt, mindkét oldal meg tudta lepni a másikat valami újjal. Tudod hatalmas nyílt terep, nagy sziklák, hegyek, az egész arra alapult, hogy körbekeríteni a bázist, feljutni kilõhetetlen, kiszúrhatatlan helyekre és a saját bázisukon belõni õket. Elmenni a hátuk mögé, sok olyan zászló van amit körbeölel egy hatalmas domb és annak a tetejérõl kiszedni az embert szinte lehetetlen, viszont az ellennek feljutni oda 10mp, szóval szépen mentek fel sorba és .... na jó leállok. Jó volt, nincs ennél taktikusabb játék, tele volt buggal az egész, mindenki arra alapozott hogy jó taktika + kihasználni az engedélyezett játékhibákat. És sokat nehéz volt használni, tehát ide tényleg kellett skill minden oldalról. 😄
Ability
Még újreg vagy, elvileg a sajátokba sem léphet be friss tag csak a reg óta eltelt x nap után.
dragon11
Nekem IE-vel is bejött... pedig az aztán a ratyi.=D (biztonság szempontjából.)

kifli
milyen böngészõt használsz? nekem bejön firefoxal...
KaszaN
Ja megvan köszi. Csak nemjön be még mindíg semmi rákattintok a topikra és csak fehér háttér jön be és egy url az oldalnév hejett. :S És nemtölt mert azt írja betöltés kész.

kifli
ha azt bepipálod akk megleled a topikot

KaszaN
Még mindíg nemjelenít meg semmit a linken, a keresõ nemtalál sandbox-os topikot, és nemlátok semmi bepipálnivalót. :}

dragon11
Megkérdezte "milyen saját?" ezen..? mind1..^^ nem értem miért nem lehet érteni és figyelmen kívül hagyni ha nem érdekel/nem érted😄

fery02
Nagyon szépen köszi! 😊
Jó, csak tudod azt nem értem, hogy ezen most "hangosan kell nevetni", hogy nem találta meg a topikot? 😊

dragon11
Azért amúgy, mert nem igaz, hogy nem találta meg a fórumkeresõ segítségével.(Igaz, be kell pipálni azt, hogy keressen a saját és a gumi fórumrészlegen.) 😊

dragon11
Neked inkább Boldog Szülinapot.😄

fery02
Csak az marad örök rejtély, hogy ez vajon miért "lol" kategória

kifli
nekem bejön egy sandbox-os topik 😊
KaszaN
Nekem ezen a linken nemjön be semmi 😊

dragon11
Próbáld meg azt, hogy feladatkezelõ segítségével le mész a tálcára aztán visszamész ingame, de hagysz neki idõt, hogy betöltõdjön..

Ha nem megy, érdemes lenne 1 videókari driver frissítést felrakni.. de ha nem változott a letörlés óta semmi, akkor passz..:-s lehet a regisztrációsadatbázisban hagyott vlmit... de kétlem.😊

Prince of Máté
alt+enter baszki. alt+enter.

üdv!
Volna egy kis problémám! Az történt, hogy véletlenül sikerült letörölnöm az egész Crysis könyvtáramat. A mentések szerencsére megvannak, mert ugye másik meghajtón tárolódnak. Namost, eredetileg 1.2.1-es verzió volt fent nálam. Teljesen jól mûködött, egy két komoly bugtól eltekintve (pl. Paradise Lost pálya végén egyszerûen átestünk a hídon, nem lehetett rálépni).
Namost újratelepítettem a játékot, elõször simán, a dvd-n lévõ exe-vel. Kipróbáltam, elindult szépen. Utána felraktam az 1.2, majd az 1.2.1 es patch-t, a hozzátartozó exe-t és elindítottam. Ok elindul, de nem teljes képernyõn. A beállítások menüben bepipáltam, hogy teljes képernyõ. Ekkor elsötétült a képernyõ és nem töltõdött be a game. Utána kipróbáltam még kismillió módon, más exe vel, stb, de mindig indítás utána fekete képernyõ, kifagy, és resetelnem kell a gépet.
Mondom újrarakom, felraktam újra a dvdrõl sime 1.0-s verziót ami már mûködött egyszer. Mostmár az sem mûködik, ugyanúgy fekete képernyõ. Most már nem tudom mit csináljak hogy mûködésre bírjam, semmi nem változott a rendszerben mióta véletlenül letöröltem.

Valaki nem tudja mi lehetne a megoldás erre a problémára?
Elõre is thx.
dragon11
KaszaN
Milyen saját????

dragon11
Hidd el azt, hogy megvenném, ha lenne hozzá gépem. (SP-ben jól megy, de MP-ben szaggatna.. a lenti gép meg nem az enyém..)

Jaffa 2843
elöször a multi bétával több mint 60órát játszottam, majd sorba a sima crysis valamint a wars-szal is jópár órát. szerintem megéri megvenni (márcsak az eredeti szerverek miatt is, mert sajnálatos módon rengeteg a warez rétegbeli csalók száma)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Szerintem elég jó.

Töltsük le az internetet!

dragon11
Ez-é jó-e?😄

KILLER2
Van sandbox topic,a sajátban.

Töltsük le az internetet!

Jaffa 2843
pedig sajna a far cry multija elég tré